syska Opublikowano 9 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2006 :biggrin: nieeee, zajęte :crossy: :icon_razz: :buttrock: :banghead: :biggrin: p.s. łojezu... już się boję :biggrin: czyzbys miala jakies niecne plany? :biggrin: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Hej,było milutko,imprezka zajefajna :cool: ;) tylko niektórzy w Tortrilli darli się niemiłosiernie :banghead: Sligier,co to za biało-czerwoni kolesie byli?? ;) :) :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 a jednak nie jestem pierwsze?sluchajcie, impra zajefajne jak zwykle :icon_question: tylko ja mam zakaz kompa i inne :) Marta!!!cos Ty mi zrobila?dobrze, ze mam redbulla? :banghead: Sligier!!! Ty krzykaczu!!!Paweł!!! hmmmm....... i eghhh........ ;) ;) :cool: dzięksdo zowyjezdzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 oooo moja głowa ;) było OK, byłoby lepiej gdyby ci piździelce się nie zbłażnili jak zwykle. Struny głosowe poździeerane - i po co :) ;) Marta to byli mojego kolegi z pracy znajomi, którzy grają w nogę w amatorskiej lidze i których Tortilla sponsoruje :cool: P.S. Młody masz mój szalik, czy zaginął w akcji :icon_question: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 Jak jeszcze kiedykolwiek zobaczę przed sobą 4x niebieskie to zatłukę.... Moja głowa.... :) :icon_question: :banghead: dzięki za imprezkę ;) Arek- wydaje mi się, że szalik zaginął? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 widze ze imprezka sie udala (w przeciwienstwie do meczu :) ) - moze jest ktos chetny do posmigania dzisiaj? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 10 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2006 P.S. Młody masz mój szalik, czy zaginął w akcji :) :icon_question: obudzilem sie w jakims autobusie o 8 rano po nie tej stronie wisly co trzeba.dopiero dotarlem do domu a ty pytasz o szalik ;) ;) :cool: Dzieki wszystkim za udana impre. :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 11 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2006 (edytowane) obudzilem sie w jakims autobusie o 8 rano po nie tej stronie wisly co trzeba.dopiero dotarlem do domu a ty pytasz o szalik ;) :P :notworthy: Tak tylko miałem nieśmiałą nadzieję ;) Właśnie zrobiłem traskę wawa - radom - wawa, było całkiem sympatycznie ;) , kilka naprawdę fajnych odcinków :) na jednym z nich udało mi się osiągnąć ..... całkiem całkiem prędkość :notworthy: :) Polecam Edit: jak wracałem to już w wawie panowie niebiescy mnie zatrzymali - Akcja Trzeźwość ;) mój wynik: 0,03 (pikantny grill był w sobotę ;) ) Edytowane 11 Czerwca 2006 przez Sligier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skandynaf Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) hello, dzisiaj - 19:30, pl bankowy - smigamy z Mlodym na kawe. Leci ktos z nami? pozdr Edytowane 12 Czerwca 2006 przez skandynaf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 śmigamy to za dużo powiedziany, raczej zrobimy spokojną wycieczkę krajoznawczą.(mam nowy napęd i nie mogę za szybko śmigać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 12 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 madafaki :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 Jak mi dzisiaj zrobią moto w serwisie to też się pojawię Pozdro Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 wlaśnie się dowiedzialem że po przejechanych 50 km muszę podjechać na naciąganie lańcuszka. Więc dziś odpadam bo mam już 30. :biggrin: :clap: :cool: Jutro chętnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skandynaf Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 wlaśnie się dowiedzialem że po przejechanych 50 km muszę podjechać na naciąganie lańcuszka. Więc dziś odpadam bo mam już 30. :biggrin: :clap: :cool: Jutro chętnie. z przyczyn blizej nieokreslonych :wink: ja dzisiaj rowniez odpadam ze smigania... moze jutro.. pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złota Opublikowano 12 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2006 (edytowane) Ja też odpadam - moto będzie gotowe dopiero na jutro Pozdrawiam EDIT:To byłem ja - Pietra - weszło mi się na forum na konto mojej pannyPZDR Edytowane 12 Czerwca 2006 przez Złota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi