madee Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Tak coś mi sie widzi ,że po ostatniej interwencji Pawła ten Nasz temat a raczej piszący w tym temacie stracili rezon.Dostatecznie mocno i zdecydowanie zostały pochamowane awanturnicze zapędy warszawskich ziomali.....a szkoda ;) bo wcześniej temat miał charakter i klimat. Teraz to tylko jakaś popierdółka i cień poprzednika został. Mam nadzieje ,że temat się zagrzeje. Pozdro Pawełku, spójrz za okno, pogoda jest piękna- ludzie jeżdżą, a jak nie jezdza to pracuja, a jak nie pracuja to spią.... zamiast gadać po próżnicy :D Młody- że dokąd jedziecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Młody- że dokąd jedziecie? nie jedziecie tylko jedziemy. :D Co zamierzasz może siedzieć w domu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 nie jedziecie tylko jedziemy. :eek: Co zamierzasz może siedzieć w domu ?? :D qrcze... chyba tak ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skandynaf Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Czekamy na chętnych. I gdzie jest nasz wodzirej. LOBO odezwij się. a wodzirej w domu siedzi z nowym garnkiem na glowie...i ciemnosc widzi bo szybka zaparowana... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 12 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 haha, dobra... w sobotę nie latam, bo mam imprezkę rodzinną - ale za to niedziela będzie dla nas :) jak pogoda dopisze, to możemy polecieć ok. 200-300km w jedną stronę - jacyś chętni :icon_razz: pozdro600pees. Robert, twoja wiedza na temat parowania szybki w moim garnku jest zastanawiająca :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 (edytowane) jak pogoda dopisze, to możemy polecieć ok. 200-300km w jedną stronę - jacyś chętni :icon_razz: Miłej wycieczki, robcie zdjecia... pees. Robert, twoja wiedza na temat parowania szybki w moim garnku jest zastanawiająca :) musisz sobie dokupic druga szybke, bo w tym modelu naprawde jest wściekłe parowanie :) (a jak już dokupisz, to Ci go ukradnę :clap: zwłaszcza, że to malowanie bardziej pasuje do mojego moto :wink: ) Edytowane 12 Maja 2006 przez madee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 12 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 (a jak już dokupisz, to Ci go ukradnę :icon_razz: zwłaszcza, że to malowanie bardziej pasuje do mojego moto :clap: ) prosze, prosze... jeszcze przed premierą, a jakie emocje :) pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Miłej wycieczki, robcie zdjecia... Jak pojadę to i zdjęcia będą :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skandynaf Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Miłej wycieczki, robcie zdjecia...musisz sobie dokupic druga szybke, bo w tym modelu naprawde jest wściekłe parowanie :icon_razz: spoko to full wypas sprzecik...dodatkowa szyba z antifogiem w zestawie :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 spoko to full wypas sprzecik...dodatkowa szyba z antifogiem w zestawie :D aaaaa to już obmyślam plan kradziejski :D tylko nadal nie rozumiem, dlaczego nie S- nie dasz rady wymienić :clap: :icon_razz: :D Darek- jedz jedz, niech beda zdjecia :D P.S. rozesłałes moze te moje z soboty? prosze, prosze... jeszcze przed premierą, a jakie emocje :D pozdro600 normalnie, kcem być Twoim plecakiem :) :) :wink: (sorry, głupawka piątkowa :D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Jak będe miał wolny łikend to zaproponuje (oczywiście odpowiednio ) wcześniej całkiem fajne miejsce do odwiedzenia. Prawdopodobnie już TAM mógł ktoś być ale to nie powód dla którego nie miałby odwiedzić TO miejsce jeszcze raz. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta CBR Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Młody,zadbaj o pogodę,bo Lobo straszy deszczem ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 12 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 Jak będe miał wolny łikend to zaproponuje (oczywiście odpowiednio ) wcześniej całkiem fajne miejsce do odwiedzenia. Prawdopodobnie już TAM mógł ktoś być ale to nie powód dla którego nie miałby odwiedzić TO miejsce jeszcze raz. Pozdrawiam. heh, mowisz A a gdzie B? :clap: ile km, na jaki dlugo itd...... :icon_razz: p.s. czy zaczyna Ci sie w tu znów bardziej podobac? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 12 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2006 (edytowane) właśnie się widziałem z kierowcą autobusu :clap: garnek jest zajebisty na maxa :icon_razz: w niedzielę/poniedziałek testy :) pozdro600 DOPISANE:tak lookam na pogodę i widzę, że nie będzie tak źle hehhe, może jednak polatamy w niedzielę, proponuję 10.00 na Bankowym, zobaczymy co w naszych pustych głowach za pomysł się urodzi :) Edytowane 13 Maja 2006 przez lobo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 13 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2006 ja niestety nie moge polatac, dzien rodzinny z dzieciakami na "łonie natury" w krzakach :icon_razz: zycze milego latania!! :) ja tez chce zobaczyc w koncu ten kask, co budzi tyle emocji!! ciekawe, kiedy bedzie to mozliwe? :) :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi