rebel Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 STO LAT SYLWIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Niech Cię ta Hondzia wozi i wozi jak najdłużej i bezpieczniej. ZDRUFKO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Arku dzięki za fotki nawet są ładne :) Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Wszystkiego najlepszego Sylwia, zdrówka, szczęścia i żeby Ci nigdy nie zajeżdzali katamaraniarze drogi jak ten palant w sobotę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Ja też dołącze się do życzeń kolegów wszystkiego naj naj.Chociaż wiem że kobiety nie lubią jak Im się przypomina o koleinej minionej wiosence :) Pozdrawiam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 Towarzystwo niech podaje maile jak chce fotki z wypadu :flesje: Informacyjnie- wczorajsza wycieczka to jakieś 280 km :flesje: Sylwia - jeszcze raz wszystkiego naj naj :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 4 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2006 dzieki , dzieki, choc patrze jednym okiem ;) a o tym sobotoniarzu juz nie pamietam ,hehe :flesje: :flesje: :eek: :buttrock: :biggrin: :biggrin: :flesje: :flesje: :clap: dziekiwszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 6 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 heloł, a czemu stolica nie lata :D czyżby twardziele w deszcz nie dawali rady :buttrock: :notworthy: pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 heloł,a czemu stolica nie lata :D czyżby twardziele w deszcz nie dawali rady :buttrock: :notworthy: pozdro600 brak przywódcy :buttrock: :buttrock: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 Niestety czasami trzeba popracować :D a i potem też obowiązki rodzinne wzywają:notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 6 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2006 (edytowane) wywołano wilka z lasu :buttrock: Jutro 19:15 tajna miejscówka? Kto chętny? Emerycka 2 :notworthy: p.s. zbiórka 19:15-19:30.... spóźnialscy włączają emerycką 3.... :D Edytowane 6 Czerwca 2006 przez madee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Madee Daj cynk gdzie spotkanie please Jestem dzisiaj w Wawie i w końcu bym z wami polatał Pozdro Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Madee Daj cynk gdzie spotkanie please Jestem dzisiaj w Wawie i w końcu bym z wami polatał Hejka, oczywiście na pl. Bankowym pod pomnikiem. Do zoo :notworthy: :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Hem hem......może i ja się przyłącze dzisiaj...who knows :banghead: Tajno miejscówkie znam :banghead: Czas odlotu tysz jest mnie znany :banghead: Szacun Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 ja chce tylko powiedziec, że będzie małe spóźnienie......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Listek31 Opublikowano 7 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2006 Super jak się pogoda poprawiła to mnie choroba złapała. Nic tylko usiąść i płakać :banghead:Pełnia szczęścia. Pozdrawiam Cytuj Jak mogę to pomogę a jak nie mogę to przynajmniej spróbuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi