kubus Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Rebel sie arbajtem zaslania a tak naprawde pewnie od zony wczoraj po glowie dostal :icon_twisted: jak cos to ja raczej ( tak na 90%) wieczorkiem bym mogl dzisiaj posmigac z innej beczki - jest jutro motobajzel czy mi sie cos powalilo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baders Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Właśnie ogarnołem , że mój wyjazd jutro też stoi pod znakiem zapytania.........Jedno moge zagwarantować bede sie starał jak tylko moge żeby sie pojawić.......... Czyli gdzie jest ostateczne miejsce zbiórki i o ktorej godzinie......?? Pozdro :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 (edytowane) Czyli gdzie jest ostateczne miejsce zbiórki i o ktorej godzinie......?? Hmm... zostało to już napisane :icon_twisted: Edytowane 2 Czerwca 2006 przez madee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baders Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Rebel sie arbajtem zaslania a tak naprawde pewnie od zony wczoraj po glowie dostal :icon_mrgreen: jak cos to ja raczej ( tak na 90%) wieczorkiem bym mogl dzisiaj posmigac z innej beczki - jest jutro motobajzel czy mi sie cos powalilo? No zgadza sie jutro i w niedziele jest nasz piekny słynny moto Bajzellllllllll Zapewne warto sie tam pojawić :icon_twisted: Jedziesz jutro wkońcu Kubus czy nie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Rebel sie arbajtem zaslania a tak naprawde pewnie od zony wczoraj po glowie dostal Kolego sympatyczny czy dostał czy nie ,nie Twój zasr... interes.O pewnych sprawach nie wiesz i jak tak dalej będziesz pisał to się nie dowiesz. Na przyszłość miarkuj z takimi uwagami bo to nie jest odpowiednie miejsce. Narazka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baders Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Hmm... zostało to już napisane :icon_mrgreen: DObrA już SPRAWDZAM................OSTATNIO nie ogranęty jestem troche.....Nie wiem czemu......CIŚNIENIE?? :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 z innej beczki - jest jutro motobajzel czy mi sie cos powalilo? No jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 hmm to zalezy o co pytasz :icon_mrgreen: na moto bajzel sie wybiore z rana napewno a jesli chodzi o tomaszow do nie dam rady :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baders Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Kolego sympatyczny czy dostał czy nie ,nie Twój zasr... interes.O pewnych sprawach nie wiesz i jak tak dalej będziesz pisał to się nie dowiesz. Na przyszłość miarkuj z takimi uwagami bo to nie jest odpowiednie miejsce. Narazka rEbel Nie łap takiego ciśnienia.....przecież żartem to powiedział..........Nie bież tak wszytkiego do siebie.......,,nA LAJCIE" trzeba podjeść..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Pani Kierowniczko, niestety, mój wyjazd stoi pod znakiem zapytania? siła wyższa :icon_twisted: Syska, nie rozumiem Twojej wypowiedzi po słowie Kierowniczko :icon_mrgreen: Madee :biggrin: traska git... z tego co zrozumialem to wyglada ona tak: MAPKA ...aha nie chcialbym byc posadzony o sianie defetyzmu ale: PORGNOZA ICM... jednakze: PROGNOZA ONET... i teraz pozostaje tylko pytanie 'czy szkalnka jest w polowie pelna... czy w polowie pusta' ;) ...a dzisiaj nie latam pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 sory rebel jesli cie urazilem, zamiaru takowego nie mialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 sory rebel jesli cie urazilem, zamiaru takowego nie mialem Widzisz Kubus są rzeczy ważne i ważniejsze, jak kiedyś zachce Ci się wstąpić do jakiegoś MC to wtedy będzie "najpier maszyna, potem dziewczyna", tylko nie wiem czy Ci to wyjdzie na zdrowie :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Syska, nie rozumiem Twojej wypowiedzi po słowie Kierowniczko ;) dobre :icon_mrgreen: Wojtasik podoba mi się Twój tok rozumowania :icon_mrgreen: Syska słyszała? :wink: Madee :icon_arrow: traska git... z tego co zrozumialem to wyglada ona tak: MAPKA dokładnie tak :biggrin: A pogoda... hmm.... jak bedzie padało to trudno, będziemy jeździć kwadratowo :icon_twisted: Jak pada od rana, to zostajmy w domu w ciepłych kapciach przed TiVi czy inną książką? A jak nas złapie w trasie... no to będziemy jeździć kwadratowo :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Słyszałam, słyszałam od razu tak mi sie lepiej zrobiło :biggrin: :icon_mrgreen: a deszcze? deszcze jutro mi nie straszne, a z tego co widze, to nie bedzie tak zle, jakies przelotne opady :icon_twisted: bedą KWADRATY of korz, hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baders Opublikowano 2 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2006 Ludzie mam pytanko bo widze ze tu duzo ludzi na SV-kach jeździ wiecie moze gdzie mozna kupić wmiare tanio głośna puszcze do tegożżżżżżżż motocykla musze wymienić ta seria bo mnie katamarany nie słysza jak jade...........dzieki z góry!!! :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi