grzegorzR1 Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 Ja już w domciu jak zwykle było wspaniale :icon_razz: Arku powiedz za co was zatrzymali :icon_twisted: :icon_ koledzy :icon_mrgreen: -------------------------------------------------------Ja jestem z wypadem, :icon_mrgreen: miła okolica. Pod warunkiem że mnie nie zostawicie miłe Panie:biggrin: Pozdrawiam... Ja już w domciu jak zwykle było wspaniale :biggrin: Arku powiedz za co was zatrzymali :icon_mrgreen: :icon_ koledzy :icon_mrgreen: -------------------------------------------------------Ja jestem za wypadem, :icon_evil: miła okolica. Pod warunkiem że mnie nie zostawicie miłe Panie:biggrin: Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bodzyn Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 (edytowane) tez juz jestem w domku , bylo zajebiscie zatrzymali nas bo mamy zajebiste motocykle :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: BTW strwierdzili ze uciekliscie :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_evil: :icon_twisted: na wyjazd oczywiscie sie pisze Edytowane 31 Maja 2006 przez Bodzyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 31 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 dzięki za super wypad - tempo okej, traska okej, ekipa 5+ :icon_mrgreen: a na koniec na wólce (wy prosto ja w prawo) policjant chciał popełnić samobójstwo - wybrał ch*jowo, bo mojego gixera :icon_mrgreen: na szczęście siłę pesfazji mam dużą, więc się skończyło pokojowo - dla nas obu nauczka na przyszłość :icon_twisted: pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 ha ha ha :) Lobo - ciebie też zatrzymali ??? nam na środek Grota wyskoczył taki misiek że chocho, też myślałem że chce popełnić samobójstwo :bigrazz: . Grzesiek - rutynowa kontrola, ale nadali przez szczekaczkę że uciekliście :icon_mrgreen: . Stał też tam jakiś GSXF, psiaki mówili że koleś próbował uciekać ale mu nie wyszło, ale nie chcieli ujawnić szczegółów. Tak czy inaczej thanks a lot za super wypadzik, odnośnie soboty to żałuję ale szykuje mi się rodzinna impreza z gatunku tych nie do olania niestety :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 31 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2006 No i zdaje się, że skład mocno okrojony, bo część ekipy daje czadu w innym miejscu PL No wiesz niektórzy poza pasją moto mają jeszcze pasje moto + :bigrazz: :icon_mrgreen: :) (i taniec) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Nie uciekliśmy tylko spokojnie pojechaliśmy , a ja nie miałem powodu żeby mu się nie zatrzymać :icon_mrgreen: Bo ten,że misiaczek był bardzo niemrawy i niezdecydowany co do swojego działania a ja nie jestm jasnowidzem i w myślach nie czytam kogo on chce kontrolować. :bigrazz: A tak na marginesie to przy takim natężeniu ruchu powinien być energiczniejszy i zdecydowany żeby swojm działaniem nie doprowadić do wypadku. Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lewyp600 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 a ja ustawilem sie z badersem o 10.30 na marszalkowskiej przed urzedem na poranny kebabik :bigrazz: ktos sie dolaczy?? a ja ustawilem sie z badersem o 10.30 na marszalkowskiej przed urzedem na poranny kebabik :icon_mrgreen: ktos sie dolaczy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) Hmm... że się wtrące niesmialo...sobota: wylot o 10:00? Chetni, póki co: ja :biggrin: Syska, GrzegorzR1, Bodzyn, Baders, Skandynaf. Kto jeszcze? Mało nas mało... Wykazać sie mobilizacją! Ludki co nasz piękny kraj poznawać chciały, kolejno odlicz! :( :icon_mrgreen: A poza tym to dzisiaij na bankowym o 19:30 zbiórka na małe co nieco :) ... ale raczej nie stała trasa.... :bigrazz: Edytowane 1 Czerwca 2006 przez madee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 rutynowa kontrola, ale nadali przez szczekaczkę że uciekliście icon_mrgreen.gif To w takim razie jest to moja pjerwsza DODAM NIEŚWIADOMA zrywa odkąd zaczołem jeżdzić a jest to już 19 lat. :bigrazz: Pozdrawiam.. Ja z miłą chęcią jak zawsze tylko niewjem czy się wyrobje z pracą 50/50 że będe.Musze zagęszczać ruchy jak mam się wyrwać w sobote na wypad. Pozdrawjam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubus Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 kurde a ja mam w sobote zajecia miedzy 13.30-15 tak ni go w kij ni go w oko :bigrazz: a tez bym z checia smignal :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 kurde a ja mam w sobote zajecia miedzy 13.30-15 tak ni go w kij ni go w oko :bigrazz: a tez bym z checia smignal :) To olej te zajęcia przecież to tylko 1.5 godz. :icon_mrgreen: Bo taki wyjazd już się nie powtórzy... Pozdrawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 1 Czerwca 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 (edytowane) do sobotnich wycieczkowiczów: a nie możecie się sprężyć i przyjechać do Poznania :bigrazz: :icon_mrgreen: nie jest wcale daleko: http://img81.imageshack.us/img81/6578/pozna1dk.jpg byłoby "prawie" jak na zlocie :) pozdro600 Edytowane 1 Czerwca 2006 przez lobo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Wygląda na to że ja i Rebel będziemy dzisiaj latać od ok. 17:30, startujemy z Targówka i kierunek prawdopodobnie Kampinos. Jeśli ktoś chce się dołączyć to go ahead - jak będzie więcej chętnych możemy ustalić jakieś miejsce usatwki ok. 18:00, np. Bankowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 Hmm... że się wtrące niesmialo...sobota: wylot o 10:00? hej, ...jesli wylot bedzie o 9-10... to pisze sie (w chwili obecnej) na 75% - ...jutro popoludniu/wieczorem bede ostatecznie okreslony......niestety w sobote jestem ograniczony czasowo i musze wrocic do wafki najpozniej o 16... najwyzej zerwe sie wczesniej z wycieczki i pognam samotnie w strone babilonu :bigrazz: ...co do trasy to smigamy katowicka... czy jakas alternatywna trasa? ...no i miejsce zbiorki - stanadardowa, scisle tajna miejscowka?... :icon_mrgreen: ...czy moze juz gdzies w jankach... or something? A poza tym to dzisiaij na bankowym o 19:30 zbiórka na małe co nieco brak deszczu = moja obecnosc :) pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MadMax997 Opublikowano 1 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2006 zatrzymali nas bo mamy zajebiste motocykle :( :icon_mrgreen: BTW strwierdzili ze uciekliscie :) :biggrin: :biggrin: :bigrazz: kurcze a ja się spóźniłem i już nikogo nie zastałem, ale widzę, że dobrze bo nie mam czasu podbić przeglądu- więc by mnie wczoraj drapnęli :lalag::) Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi