Skocz do zawartości

HALO WARSZAWA !!!

lobo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Ja już w domciu jak zwykle było wspaniale :icon_razz:

Arku powiedz za co was zatrzymali :icon_twisted: :icon_ koledzy :icon_mrgreen:

-------------------------------------------------------

Ja jestem z wypadem, :icon_mrgreen: miła okolica.

Pod warunkiem że mnie nie zostawicie miłe Panie:biggrin:

Pozdrawiam...

Ja już w domciu jak zwykle było wspaniale :biggrin:

Arku powiedz za co was zatrzymali :icon_mrgreen: :icon_ koledzy :icon_mrgreen:

-------------------------------------------------------

Ja jestem za wypadem, :icon_evil: miła okolica.

Pod warunkiem że mnie nie zostawicie miłe Panie:biggrin:

Pozdrawiam...

tez juz jestem w domku , bylo zajebiscie

zatrzymali nas bo mamy zajebiste motocykle :icon_mrgreen: :icon_mrgreen:

BTW strwierdzili ze uciekliscie :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_evil: :icon_twisted:

na wyjazd oczywiscie sie pisze

Edytowane przez Bodzyn

dzięki za super wypad - tempo okej, traska okej, ekipa 5+ :icon_mrgreen:

a na koniec na wólce (wy prosto ja w prawo) policjant chciał popełnić samobójstwo - wybrał ch*jowo, bo mojego gixera :icon_mrgreen:

na szczęście siłę pesfazji mam dużą, więc się skończyło pokojowo - dla nas obu nauczka na przyszłość :icon_twisted:

pozdro600

ha ha ha :) Lobo - ciebie też zatrzymali ??? nam na środek Grota wyskoczył taki misiek że chocho, też myślałem że chce popełnić samobójstwo :bigrazz: . Grzesiek - rutynowa kontrola, ale nadali przez szczekaczkę że uciekliście :icon_mrgreen: . Stał też tam jakiś GSXF, psiaki mówili że koleś próbował uciekać ale mu nie wyszło, ale nie chcieli ujawnić szczegółów.

Tak czy inaczej thanks a lot za super wypadzik, odnośnie soboty to żałuję ale szykuje mi się rodzinna impreza z gatunku tych nie do olania niestety :(

Nie uciekliśmy tylko spokojnie pojechaliśmy , a ja nie miałem powodu żeby mu się nie zatrzymać :icon_mrgreen:

Bo ten,że misiaczek był bardzo niemrawy i niezdecydowany co do swojego działania a ja nie jestm jasnowidzem i w myślach nie czytam kogo on chce kontrolować. :bigrazz:

A tak na marginesie to przy takim natężeniu ruchu powinien być energiczniejszy i zdecydowany żeby swojm działaniem nie doprowadić do wypadku.

Pozdrawiam...

a ja ustawilem sie z badersem o 10.30 na marszalkowskiej przed urzedem na poranny kebabik :bigrazz: ktos sie dolaczy??

a ja ustawilem sie z badersem o 10.30 na marszalkowskiej przed urzedem na poranny kebabik :icon_mrgreen: ktos sie dolaczy??

Hmm... że się wtrące niesmialo...

sobota: wylot o 10:00?

Chetni, póki co:

ja :biggrin: Syska, GrzegorzR1, Bodzyn, Baders, Skandynaf. Kto jeszcze? Mało nas mało... Wykazać sie mobilizacją! Ludki co nasz piękny kraj poznawać chciały, kolejno odlicz! :( :icon_mrgreen:

A poza tym to dzisiaij na bankowym o 19:30 zbiórka na małe co nieco :) ... ale raczej nie stała trasa.... :bigrazz:

Edytowane przez madee

rutynowa kontrola, ale nadali przez szczekaczkę że uciekliście icon_mrgreen.gif

To w takim razie jest to moja pjerwsza DODAM NIEŚWIADOMA zrywa odkąd zaczołem jeżdzić a jest to już 19 lat. :bigrazz:

Pozdrawiam..

Ja z miłą chęcią jak zawsze tylko niewjem czy się wyrobje z pracą 50/50 że będe.

Musze zagęszczać ruchy jak mam się wyrwać w sobote na wypad.

Pozdrawjam...

do sobotnich wycieczkowiczów: a nie możecie się sprężyć i przyjechać do Poznania :bigrazz: :icon_mrgreen: nie jest wcale daleko: http://img81.imageshack.us/img81/6578/pozna1dk.jpg

byłoby "prawie" jak na zlocie :)

pozdro600

Edytowane przez lobo

Wygląda na to że ja i Rebel będziemy dzisiaj latać od ok. 17:30, startujemy z Targówka i kierunek prawdopodobnie Kampinos. Jeśli ktoś chce się dołączyć to go ahead - jak będzie więcej chętnych możemy ustalić jakieś miejsce usatwki ok. 18:00, np. Bankowy

Hmm... że się wtrące niesmialo...

sobota: wylot o 10:00?

hej,

...jesli wylot bedzie o 9-10... to pisze sie (w chwili obecnej) na 75% - ...jutro popoludniu/wieczorem bede ostatecznie okreslony...

...niestety w sobote jestem ograniczony czasowo i musze wrocic do wafki najpozniej o 16... najwyzej zerwe sie wczesniej z wycieczki i pognam samotnie w strone babilonu :bigrazz:

...co do trasy to smigamy katowicka... czy jakas alternatywna trasa? ...no i miejsce zbiorki - stanadardowa, scisle tajna miejscowka?... :icon_mrgreen: ...czy moze juz gdzies w jankach... or something?

A poza tym to dzisiaij na bankowym o 19:30 zbiórka na małe co nieco

brak deszczu = moja obecnosc :)

pozdr,

w

zatrzymali nas bo mamy zajebiste motocykle :( :icon_mrgreen:

BTW strwierdzili ze uciekliscie :) :biggrin: :biggrin: :bigrazz:

kurcze a ja się spóźniłem i już nikogo nie zastałem, ale widzę, że dobrze bo nie mam czasu podbić przeglądu- więc by mnie wczoraj drapnęli :lalag::)

Pozdro