Skocz do zawartości

HALO WARSZAWA !!!

lobo
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

auć.......jak boli :biggrin:

te pyszne obiadki :icon_razz: :D

No nie ma szans na wykręcenie się jutro z najpyszniejszego :clap: W porę żeście się wstrzelili idealną :icon_razz:

Egh trudno... pośmigam se sama :bigrazz:

a co to wieczor? ja bym z checia zrobil runde honorowa po 21, bo o 21 koncze prace dopiero... (jak pogoda dopisze na jazde)

Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017

a co to wieczor? ja bym z checia zrobil runde honorowa po 21, bo o 21 koncze prace dopiero... (jak pogoda dopisze na jazde)

NO WITAM WSZYSTKICH!!

Jestem tu nowy narazie nie wiem co i jak ......ograniam wiec nie jest źle...ale potrzebuje czasu napiszcie mi kiedy najczęścij prowadzone sa tu ustawki itp bo ja jestem chętny do śmigania teraz zawsze mam 4 miechy wolnego po zajebistym okresie matur :icon_razz: .... teraz do sierpnia orocz kilku wyjazdów jestes freeeee i moge śmigac....... pokierójcie mnie bo własnie sie zarejestrowałem jakies pomocne uwagi rade beda miło widziane......

POZDRO DLA WSZYSTKICH niedlugo wpadne i poczytam.......(obym mial co.... :biggrin: )

To ja ciebie najpierw odeślę do działu "Powitalnia" gdyż tam każdy nowy 4umowicz powinnien napisać swojego pierwszego posta :icon_razz:, a potem mogę Cię zaprosić dzisiaj na godz. 15:00 na Pl. Bankowy (pod pomnikiem), jest usatwka :biggrin:

Tak jak mnie odesłałes tak zrobiłem........Napisałem co nieco w POWITALNI.....Teraz co.?? \

CHyBA TYLKO Śledzić jakieś nowe rozmowy......Ja narazie jestem przez mała usterka mojego moto wyłaczony z jazdy ale myśle ze maksymalnie do Środy......TO I TAK DŁUGO....hehe

Tylko moto bedzie sprawen moge sie ustwiać Bankowy mi pasuje.......ogólnie jestem z okolic BABIC jak coś to komuś mowi

Pozdro

No to ja już zjechałem na bazę, dzięki za bardzo sympatyczne spotakno na kawę :D.

Tak jak mnie odesłałes tak zrobiłem........Napisałem co nieco w POWITALNI.....Teraz co.??
A teraz ciesz się kopalnią wiedzy jaka niewątpliwie już znajduje się w archiwum 4rum, jakbyś zajżał do regulaminu to już w ogóle będzie super :D, no i oczywiście jak tylko moto będzie sprawne to zapraszam na wspólny lot, o którym na pewno dowiesz się śledząc ten temat :D

Pozdro !!