skandynaf Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 po 15 mi tez pasuje (chyba) wiec sie pisze :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 (edytowane) :icon_razz: buu..... znaczy się chciałam przez to powiedzieć, że mi nie pasuje, że ja dopiero wieczorkiem może się wyrwę :biggrin: Edytowane 26 Maja 2006 przez madee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 auć.......jak boli :biggrin: te pyszne obiadki :D :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 auć.......jak boli :biggrin: te pyszne obiadki :icon_razz: :D No nie ma szans na wykręcenie się jutro z najpyszniejszego :clap: W porę żeście się wstrzelili idealną :icon_razz: Egh trudno... pośmigam se sama :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzR1 Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Z miłą chęcią i ja się dołącze do tak miłego towarzystwa :icon_razz: na wspólne latanko :biggrin: . pozdrawizm.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 26 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 To co Bankowy ?? Bankowy, o 15ej :biggrin: pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 a ktoś może rano wybiera się na Kulikowisko na Bemowo ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 to może jakaś ekipa na wieczór się zbierze? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 a co to wieczor? ja bym z checia zrobil runde honorowa po 21, bo o 21 koncze prace dopiero... (jak pogoda dopisze na jazde) Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baders Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 a co to wieczor? ja bym z checia zrobil runde honorowa po 21, bo o 21 koncze prace dopiero... (jak pogoda dopisze na jazde) NO WITAM WSZYSTKICH!! Jestem tu nowy narazie nie wiem co i jak ......ograniam wiec nie jest źle...ale potrzebuje czasu napiszcie mi kiedy najczęścij prowadzone sa tu ustawki itp bo ja jestem chętny do śmigania teraz zawsze mam 4 miechy wolnego po zajebistym okresie matur :icon_razz: .... teraz do sierpnia orocz kilku wyjazdów jestes freeeee i moge śmigac....... pokierójcie mnie bo własnie sie zarejestrowałem jakies pomocne uwagi rade beda miło widziane...... POZDRO DLA WSZYSTKICH niedlugo wpadne i poczytam.......(obym mial co.... :biggrin: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 To ja ciebie najpierw odeślę do działu "Powitalnia" gdyż tam każdy nowy 4umowicz powinnien napisać swojego pierwszego posta :icon_razz:, a potem mogę Cię zaprosić dzisiaj na godz. 15:00 na Pl. Bankowy (pod pomnikiem), jest usatwka :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skandynaf Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 niestety sila wyzsza sprawila, ze ja dzisiaj z latania o 15:00 odpadam... :biggrin: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baders Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Tak jak mnie odesłałes tak zrobiłem........Napisałem co nieco w POWITALNI.....Teraz co.?? \ CHyBA TYLKO Śledzić jakieś nowe rozmowy......Ja narazie jestem przez mała usterka mojego moto wyłaczony z jazdy ale myśle ze maksymalnie do Środy......TO I TAK DŁUGO....heheTylko moto bedzie sprawen moge sie ustwiać Bankowy mi pasuje.......ogólnie jestem z okolic BABIC jak coś to komuś mowi Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 No to ja już zjechałem na bazę, dzięki za bardzo sympatyczne spotakno na kawę :D. Tak jak mnie odesłałes tak zrobiłem........Napisałem co nieco w POWITALNI.....Teraz co.?? A teraz ciesz się kopalnią wiedzy jaka niewątpliwie już znajduje się w archiwum 4rum, jakbyś zajżał do regulaminu to już w ogóle będzie super :D, no i oczywiście jak tylko moto będzie sprawne to zapraszam na wspólny lot, o którym na pewno dowiesz się śledząc ten temat :D Pozdro !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 ja też już jestem na miejscu :D dzięki, było przesympatycznie :D i co? do środy? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi