Marta CBR Opublikowano 23 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2006 :biggrin: benek :biggrin: nadazyles, bo oni szybciej niejezdza :buttrock::D:D:D:D a o 19.30 to sie baja zaczyna i wszyscy forumowicze odstawiaja grzecznie swoje motorki.... moze utworzymy grupe "yoomadafaka warszawa andergraund" ? i bedziem sie umawiac o 21, abo 22 na latanko? pozdr Antymrówka,rozszyfrowałeś nas bezbłędnie.. ;) Tylko z kim Ty chcesz tą grupę tworzyć?? Toć my o 21 to już dawno śpimy :biggrin: :D Pozdro Dgree,szkoda,że nie poleciałeś z nami... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Cholera młodzież lata ,uskutecznia lans dresiarski a stary pierdziel pracować musi. Chyba Wam oponki któregoś piknego wieczora podziurawie :DJakoś ostatnio czasu mi na wszystko brakuje....musze się jakoś lepiej zorganizować.Strzałeczka i do miłego...HEY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlodywital Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 Cholera młodzież lata ,uskutecznia lans dresiarski a stary pierdziel pracować musi. Strzałeczka i do miłego...HEY Ja nie latałem, nie chcieli mnie zabrać, bo nie miałem łańcucha. :D i nie miałem sportowego obuwia. ;) do następnego razu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dgree Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 bylem na bankowym 15 po 19tej, kurcze, moglem zdjac wydechy, to byscie slyszeli ze wyjezdzam z domu i byscie poczekoli na mje..... ;) dzien bez lansu jest dniem straconym.... ....i niestracilem tamtego dnia:P pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 bylem na bankowym 15 po 19tej, kurcze, moglem zdjac wydechy, to byscie slyszeli ze wyjezdzam z domu i byscie poczekoli na mje..... :P dzien bez lansu jest dniem straconym.... ....i niestracilem tamtego dnia:P :bigrazz: aaaa.... my dzisiaj ten tego byliśmy umówieni, czy jak ;) :smile: dgree chyba jednak straciłeś jeden dzień z życia :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dgree Opublikowano 24 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2006 bylem 23ciego, prawie wczoraj, bo teraz juz jest jutro...mmmyhyhy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
orebah Opublikowano 25 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2006 Witam, Co wy tych stron tego tematu tyle produkujecie, co sie nie pojawie to o 5 wiecej:)Lecimy gdzieś w ten weekend? Zarówno w sobote i w niedzele moge po godz. 14. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Witam, Co wy tych stron tego tematu tyle produkujecie, co sie nie pojawie to o 5 wiecej:)Lecimy gdzieś w ten weekend? Zarówno w sobote i w niedzele moge po godz. 14. Pozdro Bo Ty Artur zbyt mało czasu poświecasz na 4um :) Patrząc za okno mam wredne wrażenie, że z latania weekendowego nici, .... :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 bierzcie przykład z Magdy, a udzieli sie i wam :evil: :bigrazz: z jazdy nici :icon_razz: , bo teraz jest czas zdumy, przemyslen, itd i prohibicji :) :P :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madee Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 bierzcie przykład z Magdy, a udzieli sie i wam :) :evil: :biggrin: ojej.... auć? z jazdy nici :icon_razz: , bo teraz jest czas zdumy, przemyslen, itd i prohibicji :) :bigrazz: :P zaduma, przemyślenia moga być... o ile zdążyło się przed prohibicją :P a ja idę polatać... samochodem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 (edytowane) :biggrin: ojej.... auć? wrrrrr :icon_razz: :) grrrrrr :P :bigrazz: "zaduma, przemyślenia moga być... o ile zdążyło się przed prohibicją icon_twisted.gif a ja idę polatać... samochodem " a to dzisiaj latamy katamaranami, oki!!! moze byc, ja tez zaraz wyjezdzam :) :) qna, cos mi tu nie wyszlo? cos kiepski tydzien sie zapowiada na lanserkę :evil: oprócz jutrzejszego dnia?? to co, jak bedzie?? :P http://pogoda.interia.pl/miasta?id=11982 brum brum brum :wink: Edytowane 26 Maja 2006 przez syska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Czy jutro jest uskuteczniany jakiś lans po wawie i okolicach, a może gdzieś dalej ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 26 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 joł madafakers :icon_razz: możemy polecieć gdzieś po 15ej, co wy na to :biggrin: pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 łaaał :D , to by mi nawet pasiło, baaardzo! :biggrin: wreszcie brum, brum :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Śliwa Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 (edytowane) Po południu mówisz - dobra będę musiał jakoś udobruchać swoją lubą. To co Bankowy ?? Edytowane 26 Maja 2006 przez Sligier Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi