wieczny student Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Skrzynia cała, rozlecieć się nie powinna... MELDUJE SIE URALCEM :icon_exclaim:! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 27 pasuje!!!!!!!! Będę!!!!!! :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Karol, zakładam crossowkę na tył :icon_exclaim: :biggrin: :cool: Rany, ona ma już ze 17 lat... :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 (edytowane) Wieczny, ale ty sie tam jedziesz SZKOLIĆ a nie Tomkowi plac manewrowy "łorać" :icon_exclaim::D:D Edytowane 7 Maja 2006 przez karol1001 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
komalo Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Chętnie się dołączę. Na razie tylko o tym słyszałem, a że od niedawna jestem szczęśliwym posiadaczem moto - chętnie się przekonam jak to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Witam ponownie, czy swiezacy tez moga sie zjawic? Jesli tak to jak dokladnie tam trafic? Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Janek to jest przede wszystkim dla świeżaków :biggrin: A dojazd jest tutaj:http://www.pro-motor.pl/kontakt.htm Zapraszam bo to super impreza :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janekk Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Janek to jest przede wszystkim dla świeżaków :cool: A dojazd jest tutaj:http://www.pro-motor.pl/kontakt.htm Zapraszam bo to super impreza :icon_exclaim: No to extra - bede tam. Dzieki za dojazd :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tra Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 kurde no nie 26 maja niestety nie MOGE:((moze da sie zmienic termin!!! jesli nie to zycze wam udanej jazdy have fun good luck Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryś Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Tomku, jako stała uczestniczka wszelkich Kulikowisk (opuściłam tylko jedno, ale trudno było z Jamajki dolecieć :cool: ) zjawię się oczywiście. I to pierwszy raz na własnych kołach a nie jako pasożyt, psujący inne motocykle* . Chętnie przejdę kolejne szkolenie, bo jestem pewna, że jeszcze nie wszystko sobie przypomniałam po kursie. No i trzeba przetestować moją iksjotę w symulowanych niebezpiecznych sytuacjach drogowych. Ogromnie się cieszę, że data jest już znana. :icon_exclaim: :biggrin: Pozdrawiam Komandira. Do wstrieczi. *patrz edycja zimowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anulka Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Czy można zabrać dzieci? Dam im kawę nich się uczą pod okiem profesjonalisty... Boję się tylko o kawałek wolnego miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ona w Czerwonych Kozakach Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Mnie też pasuje sobota 27 maja.Zabiorę mojego małolata. Niech popatrzy, jak to się robi... Pa,pa,Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietra Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Ja niestety nie dam rady - mam C.Y.C. - kowisko w ten weekend Pozdrawiam Cytuj ------------------------------------------- Polfa Grodzisk 1% Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magister Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Mnie też pasuje sobota 27 maja.Zabiorę mojego małolata. Niech popatrzy, jak to się robi... Pa,pa,Beata eee no to musze sie stawić i poznać moją promotorkę :icon_exclaim: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Husky_ Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 Zabiorę mojego małolata. Niech popatrzy, jak to się robi...ALE PERWERSJA!!! :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi