streetstorm Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 ha...jak zwleke stare kosci a prezes nie pogoni mnie do roboty to zjawie sie z przyjemnoscia :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Przykro mi, ale żeby mnie rozjechać musiałbyś mnie dogonić, a to może ci sprawić problem :icon_razz: :biggrin: :D Jak bedzie miał olej w dyfrze to kto wie... :icon_razz: :bigrazz: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wieczny student Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Zagłuszę pracę jego modułu zapłonowego moimi przegazówkami. Tak jak Tobie zagłuszałem TVP1 w Zamościu :biggrin: :icon_razz: :D :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalin Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Czy Organizator imprezy przewidział jakoweś pałatki w razie niesprzyjających warunków ( względnie OP-1 ), czy też ma zamiar tak nas "przegonić", że samo odparuje? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrf Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 No ja moge tylko zapewnic ze baterie sie juz laduja na jutrzejsze spotkanie... i jesli mnie samolot nie przejedzie to bede :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Adu oczywiście się stawia! :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 26 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2006 Aduuu a założysz te same ciuchy co na zimową edycjeee :> Prooosze :D No i bierz aparat, bo potrzebuje nową fote do avatarka :icon_razz: Do jutra :biggrin:Pozdrawiam :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sadek Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 no to jedziemy!!!wlasnie wychodze ;dzapowiada sie taka :biggrin: zabawapozdrawiam i do zobaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JacaB Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 A miało być tak pięknie! Jazda, motocykle, znajomi, grill....... a tu chu.......k :biggrin: Zapalenie krtani i pozycja horyzontalna. W tym sezonie chyba wszystko działa przeciwko mnie - jak motocykl już robi to kierowca nie. Przynajmniej czekam na foty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lady Shadow Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Z przykroscia musze zawiadomic, ze zamiast na kulikowisku, musze byc w pracy... Sila wyzsza - odpracowujemy 3 maja (horrendum, bo to bylo swieto ustawowe). A tak szykowalam sie! Jedynie pocieszam sie faktem wyslania mezusia (jako delegata), to bede miala opowiesci z pierwszej reki, jak juz wroce z tej pracy ;-)Milej zabawy!Wasza Lady Shadow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxt Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 :biggrin: wszystko pieknie. dzieki kamandir, dzieki gadaj! pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karol1001 Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Było super :biggrin: Jak zwykle :icon_razz: Dzięki organizatorom i czekamy na fotki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrf Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Mam 100 mb fotek w rozdzialce 1mpix... wlasnie je wrzucam na megaupload co zajmie jakas godzine jednakze linka bede mogl dopiero zapodac po 22 bo zaraz spadam jeszcze na 4 h do pracy :D Ale zatrzegam ze nastepnym razem przytaszcze ze soba XJ bo az mnie cholera brala ze musialem siedziec na 4 literach :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anulka Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Było `swietnie,, niestety nic nie poćwiczyłam, na pierwszej prostej urwałam linkę sprzęgła. Dzięki fxrider za pomoc, winna jeste ogromne piwo!!!Dojechałam szcęśliwie, choć w stresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
syska Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Adu!! czy mozesz mi przesłać na pw, moje zdjątka? ciekawe, co z tego wyszło :D a poza tym dziewczęta, gdzie sie podziałyscie?, nie było mnie dosłownie 5 minut :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi