lukaszcbr Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Wczoraj zakupilem nowa opone lezakowana bridgestone z 2002 roku za 100 zl - czy taki intres mi sie oplacal?? czy da rade jezdzic na tych oponach czy nie bedzie zadnych problemow. jest to opona przednia do firebladego. prosze o wasze opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG x] Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 To zalezy jak byla lezakowana opona. Ale podejrzewam ze wszystko bedzie ok. Wymien opone i konienczie wyważ koło!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
S?AWO-CBR Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Rocznik może nie jest najlepszy ale na pewno da rade.Pytanie ile masz tam jeszcze bieżnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 opona nowa wiec pewnie beznika jak w nowej :D Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukasz-aprilia Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 To jeszcze podziel sie infromacja gdzie maja oponki-lezaki w takich fajnych cenach. Ja szukam do swojej na tyl (150x70x17)... Cytuj Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VaxS Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Tez szukam tylu w takich samych rozmiarach = ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Daj adres to rozdrapiemy wsio z magazynu z tę cenę.Ja w kupionej parę dni temu Kawie mam jeszcze oryginalne fabryczne opony z produkcji 5100 czyli koniec 2000 roku. Miałem wymieniać ale po paru próbach hamowania pozostawiam je bez zmiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ANDY Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Zawsze lepszy 2-u czy nawet 4-ro letni leżak niż nawet nowy ŁYSIELEC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Zawsze lepszy 2-u czy nawet 4-ro letni leżak niż nawet nowy ŁYSIELEC.hehe Taka prawda!! Taki kraj nie wszystkich stać na nóweczki 2006r. Ja mam używki 2003 i 2005 przód ten sam model i nienarzekam!!! a i prosze linka bo to cos bardzo tanio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 dla mnie gites. ja tez kupuje uzywki ale raczej na tył bo sie szybko zuzywają :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrusgsx Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Jeśli chodzi o datę produkcji opony to większość producentów (napewno Conti, Pirelli i Metzeler) daje 3 letni okres magazynowania w którym opona zachowuje takie same właściwości jak nowa. Wiadomo że każdy klient chciałby jak najnowsze opony ale jest to niewykonalne - jako dealer dostaję najczęściej opony z poprzedniego roku, czasem starsze - nówki z 2006 mogę policzyć na palcach jednej ręki :icon_exclaim: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Iwansky Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 Ostatnimi czsay szukałem informacji na ten temat. Jest polska norma która pozwala na sprzedaż opon do 36 mieś. po dacie wyprodukowania. Po tym okresie należy uprzedzić kupującego o dacie produkcji. Zaraz podniosa się głosy że polska norma musi być "kulawa". I tu ciekawostka. W Niemczech ponoć zakłada się opony nawet do 5 lat. Wiecie coś na ten temat? (zasłyszane)Pzdr Iwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
d8-vid Opublikowano 7 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2006 slyszalem ze mozna zakladac opony 5 letnie. Oczywiscie moze to zalezec od firmy jaka ja wyprodukowala. Fater jest mechanikiem i potwierdzil to :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 jakbyco mam komplet arrowmaxow do sprzedania model gt501.przod 2005 110/70/17 przebieg 200km.tyl 150/70/17 2004 przebieg 3500km - 75%bieznika. sprzedaje bo jezdze na torze w tym roku bo mam zakaz prowadzenia pojazdow , a kupilem sobie na tor d208:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukaszcbr Opublikowano 11 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Co do tej oponki to mialem szczescie bo w larsonie w gdansku mieli dwie takie na sprzedaz. zostala jeszcze 120/17 na przod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi