bekriss Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 u mnie w kasku jest glosno. Kupilem sobie stopery ale takie co blokuja calkowicie halas i rozdumaja ucho. Na dluzsza trase wystarczy mi kawalek chusteczki higienicznej, lub waty w uchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek20 BSA A65 Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 wiecie co... cały zeszły sezon jeździłem w orzechu i to takim hardcorowym bo z otkrytymi uszami a moje moto na przelotowych tłumikach ...i było ciszej niż w Nitro w którym teraz jażdże... paradoks albo po prostu przyzwyczajenie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 5 Maja 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Polecam zatyczki 3m, gumowe, wielokrotnego użytku, twarde/ukształtowane. Takie zatyczki selektywnie wyłapują hałas. Np moje przechwytują wszystkie szumy (do tego dobry kask) natomiast silnik, wydechy i inne pojazdy słyszę całkiem nieźle. Zatyczki dają fantastyczny komfort i wyczucie motocykla, pozwalają jeździć pewniej, szybciej, odważniej i z o wiele większą koncentacją jednocześnie. Mówię o torze, na którym odkryłem jazdę motocyklem na nowo, gdy pierwszy raz przejechałem się w zatyczkach 3m'a.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Potwierdzam słowa Dominika, latam w trasie zawsze z zatyczkami 3M i jest git. http://www.allegro.pl/item100933065_37db_s...gr_komplet.html Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boniek Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Potwierdzam słowa Dominika, latam w trasie zawsze z zatyczkami 3M i jest git. http://www.allegro.pl/item100933065_37db_s...gr_komplet.htmlJaaaaaasny gwint. Cała złotówka za nie?? Już zaczynam oszczędzać. Na następny sezon będzie jak znalazł ;)Chyba się rzucę na nie. Może będą lepiej tłumić niż te co aktualnie posiadam :icon_twisted: Cytuj Boniekgg 644826Yamaha TDM900Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Potwierdzam słowa Dominika, latam w trasie zawsze z zatyczkami 3M i jest git. http://www.allegro.pl/item100933065_37db_s...gr_komplet.html No i w razie gdybyś jechał z dziewczyną i Ona miałaby "ten" problem, myśle że pasowałyby jak ulał :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Engels Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 (edytowane) Potwierdzam słowa Dominika, latam w trasie zawsze z zatyczkami 3M i jest git. http://www.allegro.pl/item100933065_37db_s...gr_komplet.html Mam takie za darmo z pracy ;p I fakt daje się je myć i są jak nowe więc wieeeelorazowego użytku... Edytowane 5 Maja 2006 przez Engels Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 5 Maja 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Cena niezła tych z allegro. Od razu kupiłem sobie 6 kompletów, będzie dla znajomych na propagowanie zatyczek :icon_twisted:pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boober Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Apropos stoperow to widzialem kiedys na targach moto w Birmingham takie stoisko, na ktorym robili stopery na miare. Jakas taka mase niebieska do ucha wstrzykiwali, potem na troche do dziwnej mikrofali i gotowe:) nie pamietam ile to kosztowalo a i u nas nigdzie tego nie widzialem. Ciekawe czy rzeczywiscie to pozyteczne czy tylko taki sposob na wyciagniecie kasy od Brytoli...:icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bekriss Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Mam podobne stopery i wkurza mnie to ze rozpychaja uszy. Mnie to drazni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KLAUDIUSZ Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 (edytowane) Cena niezła tych z allegro. Od razu kupiłem sobie 6 kompletów, będzie dla znajomych na propagowanie zatyczek ;)pzdrMam właśnie takie mam i naprawde sie sprawdzają :icon_twisted: Edytowane 6 Maja 2006 przez klaudiusz Cytuj MOTOLOOK-WYPRZEDAŻ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sebekcafe zx12r Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 witam sorrki chlopaki ale ja mam diabolica 3 i nic mi nie chuczy nie wiem czemu ale mysle ze czasem to jest zwykly wiatr i tak musi byc przeciez dachu nie mamy :icon_twisted: jechalem na zlot do wawy z ziel i wcale nie 110 i lekko bez problemow dolecialem i nic mnie glowa nie bolala itd...wiec mysle ze kask ma znaczeniu tu pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kilvov Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 mam uvex bossa 2k i póki był nowy to nic mi nie przeszkadzało, ale jak już się dopasował to szum mnie już wkurza, a zatyczek nie wkładam na 10minutwe podjazdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 ja mam Nitro i jakoś nienarzekam,Zarzucam kominiarę i jest wporzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 Polecam kupić zatyczki z aukcji, bo sprzedający robi promocję i wysyła ilość zakupionych par x2 :D I co ja teraz zrobię z dwunastoma parami zatyczek? ;-) Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi