pikus91 Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 a moj ociec nie jest taki chojny poprostu nie stac nas simsona to zafundowal a juz enduraka to nie chce;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalina Opublikowano 19 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2006 pikus91 nie jestes sam. ja powoli godze sie zmyślą że moje marzenia co do enduro spełnia sie w przyszlym sezonie co tez nie jest pewne:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 spokojnie panowie ja swoich namawialem ponad rok ;p caly czas bylo pokazywanie fotek az ojcu sie wkrecilo i pewnego dnia sam zadzwonil jak mu numer podalem i pojechalismy po kilku dniach po maszynke:)liczy sie cierpliwosc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 Wazzabi ma racje, ja miałem mieć na jesien roku 2005, no ale rodzice powiedzieli na wiosne, więc czekałem, długo ale sie opłacało, a nie powiem, że sie już chciało jezdzić :bigrazz: . Cierpliwość jest ważna :icon_rolleyes: i najlepiej jest poszukać moto a sie nie napalać, ja miałem przykre z tym sprawy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 sadze ze po urodzinkach kaska dojdzie 26czerwiec;) to wiec bede jeszcze bardziej bede marudzil ojcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 20 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2006 (edytowane) Nie chce byc chamski i nie wiem jak jest wasza sytuacja (Panowieale pikus91 Kalina) ale wydaje mi sie ze nie chce wam sie po pracowac. W wakacje mozna sie np zatrudnic jako pomocnik kucharza fajna praca i nawet placą a jak wejdziecie w jakis układ z rodzicami to zawsze sie cos wykombinuje. Nie chcialem nikogo urazic :D Poz Tomek Edytowane 20 Maja 2006 przez Tomski_01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pysiak Opublikowano 21 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Tomski to nie głupi pomysł ale ja mam kaske tylko zgody nie miałem ;] a teraz drodzy koledzy mam 2 problem jakie enduro w mojej sytuacji wybrac mieszkam w małym 2000 miasteczku co tydzien jezdze do domku na wsi gdzie sa lasy łąki pola itp. tylko wiadomo co tydzin nie bede mógł brac motocykla całwe wakacje i całe ferie i wolne dni spędzam właśnie tAm.potrzebny mi wiec motocykl do jazdy w terenie takim srednim albo i ciezki ale i taki którymm mozna swobodnie pojeżdzic po ulicy bo musze do tego domku te 30 km dojechać (chodzi mi o enduro o pojemności 50) gdzybyscie mogli do wymienionych motocykli przypisac jakies wady i zalety z góry wlk. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Arma87 Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 spokojnie panowie ja swoich namawialem ponad rok ;p caly czas bylo pokazywanie fotek az ojcu sie wkrecilo i pewnego dnia sam zadzwonil jak mu numer podalem i pojechalismy po kilku dniach po maszynke:)liczy sie cierpliwosc Dokładnie miałem taka sama sytuacje jak wazzabi meczenie ich 8 miesiecy poskutkowalo nawet sie dozucili do moto :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pysiak Opublikowano 21 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 ale prosze pomózcie mi w dobraniu moto do 5000zł moze troszke wiecej do celów takich jak podałem w poscie moim poprzednim kto sie zna na enduro tak jak wy ;p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Wydaje mi się, że najlepsza by była aprilia Rx 50 po tuningu na 80, dobre moto, jedna z najlepszych 50'ek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikus91 Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Tomski ale ja chce w wakacje pracowac i uzbierac troche wiecej kasytylko nie mam zbytnio gdzie bo mam 15lat:/ myslalem zeby u slusarza sasiada cos wykombinowac lub cos przy samochodach motorach cos zwiazane z mechanika ale kto wezmie takiego gowniarza?;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 w sumie racja jak masz 15 lat to kicha. A roznoszenie ulotek to dla mnie niewolnictwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bubaziom Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 (edytowane) 1 moto dostałem z bratem od ojca (komarek :D mieliśmy po 10-12 lat) potem postanowiliśmy pozbierać na coś lepszego i nawet do szkoły zamiast autobusem to na nogach zawalałęm (drugi koniec miasta) i zawsze te 40zł miesięcznie ;) i po roku brat kupił mz a ja po 2 latach ts'ke :] Edytowane 21 Maja 2006 przez Bubaziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lesnik. Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 Ale pomyśl. Ile na tym zarobisz? Jak dorosłemu pracownikowi na pełnym etacie płacą 600zł za miesiąc :D I gdzie tu jakieś powiedzmy chociaż 2 tyś? Pozatem w wieku 15-16 lat ciężko znaleźć jakąś prace. I tak źle i tak nie dobrze. J jak nie masz bogatych rodziców to o dobrym moto w naszym wieku możesz zapomnieć. A jak dorośniesz i zarobisz w pracy to już pewnie chęć na latanie w terenie przejdzie. I taka to robota ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomski_01 Opublikowano 21 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2006 (edytowane) Lesnik spytaj sie enduroguy'a jak zarabia na moto, jak zaczelismy to tez mielismy po 12lat a on prawie zawsze mial dobre moto. Bogaci rodzice ulatwiaja, a ze sa bogaci to nie zawsze znaczy ze kupia. Edytowane 21 Maja 2006 przez Tomski_01 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi