Gość KrzyChules Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 co do oc to jest chyba jakis nowy przepis ze trzeba im zaplacic za to ze wyliczą składke oc ( podobno ok. 50 zl ) jesli zawarlismy umowe z ubezpieczycielem w 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gajoss Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 chłopaki ja za simsona płaciłem 58 zł w Warcie ze wszystkimi zniżkami :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 (edytowane) warta zdziera w tamtym roku jak charta oplacalem placilem w pzu 48 zl bez znizek ps dalej aktualne jest moje pytanie Edytowane 6 Maja 2006 przez KrzyChules Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker6 Opublikowano 6 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2006 ja zapłaciłem 162zł wytłumaczyli to tak ze nie mam 22 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalin Opublikowano 8 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2006 OC+NW 82PLN. ( bez zniżek ) w PZU :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 9 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 W PZU płacę na cały rok (max zniżki): 41 zeta za OC i 31 zeta za NW :icon_twisted: Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lysy600 Opublikowano 14 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2006 HDI SAMOPOMOC to chyba towarzystwo oferujące najdroższe składki OC. Kupiłem moto od gościa i przekazał mi kwit OC na którym jak byk wypisana była kwota 500zł :icon_razz: Od razu poszedłem wypowiedzieć umowe, i w PZU z moimi zniżkami zapłaciłem 70zł.O PZU dobrego słowa nie powiem,ale jedno trzeba przyznać,że mają najnizsze składki OC na motocykl spośród wszystkich towarzystw ubezpieczeniowych w Polsce. W HDI się ubezpiecza samochody, bo taniej; W PZU się ubezpiecza motocykle, botaniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J.Pastor Opublikowano 15 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2006 Mnie kroili w Allianz na 250 zł za OC, więc przeniosłem się do PZU - 90 zł. Wziąłem zaświadczenie o bezszkodowym przebiegu ubezpieczenia, dali bez problemu. Na tej podstawie uwzględnili mi jakąś zniżkę w PZU / 20 % chyba/. Cytuj PASTOR GARAGE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 16 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2006 OC+NW 82PLN. ( bez zniżek ) w PZU :icon_twisted: Ta kwota jest za motocykl >50ccm I jesteś pewien że to bez zniżek ??To gdzie takie ubezpieczenie dają ?? POZDRO (Bemowo :icon_twisted: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtcross Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Dzis bylem w PTU Pani powiedziala mi 1143zl za OC :clap: :clap: :lalag: (motocykl SUZUKI GSX-R 750, 19 lat, brak znizek), 15min pozniej pojechalem do PZU i wykupilem OC za 160zl :lalag: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skizo Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 (edytowane) ja za hondę zarejestrowaną na motocykl zapłaciłam 41zł za OC w PZU (pełne zniżki)bez zniżek jest 120 zł za moocykl :biggrin:Mam pytanko czy ktoś już opłacał OC w tym roku ????? Dlaczego pytam w zeszłym roku zapłaciłem za Hondę CB 500 rok produkcji 1996 ubezpieczenie za cały rok ...dodam tylko OC 406 zł przy 20 % zniżki . Pani bardzo mi szybko wyjaśniła że spowodowana podwyżka jest zwiększoną ilością wypadków motocyklowych . Rok wcześniej zapłaciłem 170 zł .Dodam że posiadam w tej chwili 40 % zniżek za auto . Ubezpieczenie dotyczy Samopomocy . Zastanawiam się czy nie uciec do PZU gdzie mam Auto . ja rok temu za jawkę miałem podobnie niepamietam gdzie ale nie w pzuzapłaciłem 100zł OC(ful zniżki) :clap: :clap: Edytowane 21 Lipca 2006 przez zaxxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi