SEBOOL Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2006 Nawet gadaliśmy o tobie i twojej yatczy :) Było super :)pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flor12ek Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Szykam kontaktu z chłopakami z okolic Ceradza Kościelnego,Tarnowa (spotkaliśmy się na grochówce pod Pniewami).Chodzi o środowe jazdy po okolicy.podobno zbieracie się gdzieś w Ceradzu? Proszę o nr tel lub opis co i jak o której itd..?Pozdrawiam i czekam na info :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Szykam kontaktu z chłopakami z okolic Ceradza Kościelnego,Tarnowa (spotkaliśmy się na grochówce pod Pniewami).Chodzi o środowe jazdy po okolicy.podobno zbieracie się gdzieś w Ceradzu? Proszę o nr tel lub opis co i jak o której itd..?Pozdrawiam i czekam na info To napewno spotkaliscie sie w chełmnie, na wielkim podjeżdzie. U nas przeważnie jezdzą 2 ekipy. I przewaznie wszyscy jeżza w weekendy. W tygodniu rzadko. Z checią bym polatał, ale mam kontuzje, ale może za 2tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Rozumiem ,że w tą niedziele pod Kuźnia około 11?Kto będzie? pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin® Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 (edytowane) no ja wiadomo :wink: a jak tylko buty bede mial do piatku to w sobote skocze na tor do moraska na chwile , moze ktos jeszcze wpadnie :?: Edytowane 22 Sierpnia 2006 przez Marcin® Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 ja w niedziele na bank!! ;) a w sobote raczej pokrece sie z chlopakami po okolicy pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 No to super ja też jestem na BANK!pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaRy Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Jak nic mi nie wypadnie to sobotę od 14 i niedziele całą latam. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 22 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2006 a BTW jutro z Endurasem wybieramy sie na tor do Paczkowa, moze ktos jest chetny?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin® Opublikowano 25 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2006 to kto bedzie pod kuznia w niedziele ?? ;) najlepiej tak jakos o 11, jak ostatnio, ktos chetny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2006 Ja na 80%! 11 najlepsza godzina.pozdr. O 11 jestem na bank pod kuznia!pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin® Opublikowano 30 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2006 no ludziska weekend sie zbliza i pogoda ma byc niezla (bez deszczu przynajmniej w sobote) , bedzie ktos pod kuznia w sobote / niedziele o 11 ?? :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin® Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 jedzie ktos jutro na 15 na biedrucho? jakby co to o 15 pod kuznia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaRy Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 jedzie ktos jutro na 15 na biedrucho? jakby co to o 15 pod kuznia... Jutro nie mogę bo muszę pogrzebac trochę przy moto ale w niedzielę (jak wstanę po baletach :biggrin: ) to polatał bym chętnie. :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin® Opublikowano 2 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2006 w niediele tez jestem, jak zda egzamin mij slizg wlasnej produkcji :biggrin: godzina 11, niedziela >> kuznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi