flor12ek Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Chętnie jak to zwykle w niedziele bym z wami polatał ale niestety moje moto WR dechy :buttrock: Mam już od nowego przelatane całe 470 km (nie pokręciłem zer :icon_mrgreen: jak tylko wymienie wał, tłok,wałki rozrzadu,łańcuszek,cylinder i jeszcze pare pierduł zaraz się stawię :buttrock: Miłej zabawy !!!!! Do kuzni i tak podjade na zastepczym sprzęcie na 12.00 chocby pogadać !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 30 Czerwca 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2006 Chętnie jak to zwykle w niedziele bym z wami polatał ale niestety moje moto WR dechy Mam już od nowego przelatane całe 470 km (nie pokręciłem zer jak tylko wymienie wał, tłok,wałki rozrzadu,łańcuszek,cylinderA tak z ciekawosci tne motocykl kupowales nowy czy uzywany, bo jak nowy to co zrobiłes że kapitalny remont? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 ja tez postaram sie byc jutro pod kuznia :icon_mrgreen: jeszcze sie zobaczy z jaka ekipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flor12ek Opublikowano 1 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2006 A tak z ciekawosci tne motocykl kupowales nowy czy uzywany, bo jak nowy to co zrobiłes że kapitalny remont?Pokręciłem nurkowanie z enduro :buttrock: zassał szlamu po nurku na czołgowisku i szlag go trafił.Spoko spoko już się naprawia ,pewnie za tydzień się pojawię przy tej kałuży :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 2 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2006 I p**** myslałemże sobie przyjade w niedziele na poligona tu mi w sobote moto wzieli do założenia tłumika i zdiecia zębatki z chyba wałka zdawczego lub atakujacego ;/Ale teraz musze koniecznie być bo mi odbije na glowe ;/ PS. Droge mam juz na mapie wiec sobie jakos poradze. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha Opublikowano 3 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2006 No w niedziele niby spotkanko było o 12.00 pod kuznia ale , ale wszyscy rozjechali się w inną strone :cool: my polecieliśmy na czołgowisko. Było ostro :icon_biggrin: a pózniej przez murowaną , kowalskie itd do Tuczna nad jeżioro. I przez Kicin Niestety w przyszłym tygodniu chyba nie jezdze :banghead: Zerwałem amora juz tydzień temu ( teraz jeszcze jeżdziłem na takim ) ale musze dać go do zrobienia. A co Wy porabialiście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flor12ek Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 Zapraszam z okolic Tarnowa Podgórnego - Ceradza - Lusówka do nas. Punkt zborny między lusówkiem - ceradzem. Chłopacy często zapuszczają się m.in. w twoje okolice, regularnie wszyscy spotykają się w sezonie co tydzień. M.in. silna ekipa KTMa! Dokładnie to byla kiesys żwirownia. Można tam naprawde ostro pojezdzic i nauczyc sie techniki jazdy.PozdrawiamCo tak ucichło to poznańaskie forum?,znaleść nie mogłem :biggrin: Jeszcze tydzień i sprzęt będzie na chodzie to coś zakrecimy mysle w te upały :biggrin: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 A co tu pisać ...? Gorąco że w koszulce nie można wytrzymać :biggrin:Ja od sirpnia sprobuje atakowac poligon bo moze pogoda bedzie bardziej sprzyjająca :biggrin: Jak co to piszcie!pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 Zerwałem amora juz tydzień temu ( teraz jeszcze jeżdziłem na takim ) ale musze dać go do zrobienia. jakas epidemia na amorki???? najpierw Seba teraz ty hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
endurowiec Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 Co tak ucichło to poznańaskie forum?,znaleść nie mogłem Jeszcze tydzień i sprzęt będzie na chodzie to coś zakrecimy mysle w te upały PozdrawiamTylko jak byście do nas przyjechali do daj znac jakos na priva albo gg.Ja moto dzisiaj odpale 1raz po remoncie takze tak narazie nie przyjezdzajcie bo musze go dobrze dotrzec, potem dopiero pokaze jak sie tam jeżdzi :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 16 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2006 Też bym chętnie polatał ale zawias cieknie i nie wiem czy to powazna naprawa czy prosta wymiana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flor12ek Opublikowano 21 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2006 Chcuialbym aby byli tu wszyscy POZNANIACY ktorzy posiadaja i jezdza na enduro lub crosach. Przedstawiajcie swoje propozycje tras w poznaniu i jego okolicach :biggrin:wITAMPISZĘ COKOLWIEK TYLKO PO TO ŻEBY TO ZNALEŚĆ :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 A ja jeszcze mam noge w gipsie od kolana w dół :biggrin: ps : pamiętajcie zapinajcie buty na motorku. Bo but nie zapięty dobrze = girka w gipsie :icon_exclaim:ps2 no to mam mały przestój w jazdach :bigrazz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaze Opublikowano 23 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2006 Grucha gdzie jeździsz ze swoją CRką na tor? Czy może latasz po lasach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grucha Opublikowano 24 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2006 głównie biedrusko ( czołgowiska ) ale jak noga będzie ok, i amor zrobiony to chętnie się wybiore na tor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi