hz10 Opublikowano 4 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 mam jeszcze jedno pytanie bo troche zaskoczyło mnie zużycie paliwa :icon_mrgreen: wyszło mniej więcej 9l na godzine :buttrock: :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 4 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2006 to niemozliwe, chyba masz dziure w baku :icon_mrgreen: moja rx pali 6 przy ostrej jeździe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hz10 Opublikowano 27 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Powinieneś lać około 1:40, może troszeczkę więcej. Chyba wiem od kogo kupiłeś sprzęta :D . Jeśli to ta o której myślę, będzie chodzić długo i bezawaryjnie. Pozdrono i wykrakałeś dziś umarlo łożysko na korbie (dolne) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 no i wykrakałeś dziś umarlo łożysko na korbie (dolne) :D Ciekawe dlaczego, jaką mieszankę lałeś? Olej w silniku był? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zysio Opublikowano 27 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 1:40 dobra mieszanka ja na takiej latam i jak narazie to nic sie nie dzieje :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hz10 Opublikowano 27 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2006 Ciekawe dlaczego, jaką mieszankę lałeś? Olej w silniku był?olej był (zaraz po kupnie uzupełniłem) a mieszanke robiłem 1:40 z syntetykiem.no cóż stało sie teraz pozostaje zakup nowych elementow i jak najszybszą wymiane w celu :D bo sezon przed namips masz może namiary na sklep z częściami "pewnymi" do rx bo jak podzwoniłem w pare miejsc i usłyszeli że pollini to :D z korbą problem a o tłoku można zapomnieć :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 www.sklep.mieloch.pl na stronie nie ma do 125 ale trzeba do nich zadzwonić.w motoromie maja tez czesci. i zawsze pozostaje allegro http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=M124113 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristi_rx125 Opublikowano 28 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 (edytowane) olej był (zaraz po kupnie uzupełniłem) a mieszanke robiłem 1:40 z syntetykiem.no cóż stało sie teraz pozostaje zakup nowych elementow i jak najszybszą wymiane w celu :D bo sezon przed namips masz może namiary na sklep z częściami "pewnymi" do rx bo jak podzwoniłem w pare miejsc i usłyszeli że pollini to :D z korbą problem a o tłoku można zapomnieć :D Kupowałem tłok polini w motoromie (tel. 0-22 6449349) i nie było problemów, korbę też można u nich zamówić. U Mielocha też pytałem i były do zamówienia, z tym że był dłuższy czas oczekiwania więc wziąłem z motoromy. Wiem, że koleś (wcześniejszy właściciel RXa od którego kupiłeś) wymieniał korbę i tłok, są albo u mnie w garażu albo u chłopaka od którego kupiłeś. Mam swoją starą korbę razem z wałem (kupiłem wtedy drugą używaną z bitka z zagranicy), tylko jest do regeneracji, jak chcesz mogę ci ją wysłać gratisowo bo leży u mnie od zeszłego roku i do niczego się nie przyda. Pozdro i życzę szybkiej naprawy Edytowane 28 Maja 2006 przez kristi_rx125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hz10 Opublikowano 28 Maja 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2006 wysłałem priv i wielkie dzięki za pomoc :D :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi