Skocz do zawartości

blagam o pomoc!prawie na kolanach!

pozdro600
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

mechanik mi spierdolil dysze glowne tym ze zamiast kupic seryjne (bo mialem wieksze) wzial stare zalutowal i wywiercil dziury i moje moto zdechlo.a w poniedzialek mam oplacony wyjazd do grandysow do poznania.blagam jak ktos wie ze ktos ma bandita 400 i moglby odstapic czy odsprzedac dysze glowne(rozmiar 100) to place jak za prezydenta:)

mechanik mi spierdolil dysze glowne tym ze zamiast kupic seryjne (bo mialem wieksze) wzial stare zalutowal i wywiercil dziury i moje moto zdechlo.a w poniedzialek mam oplacony wyjazd do grandysow do poznania.blagam jak ktos wie ze ktos ma bandita 400 i moglby odstapic czy odsprzedac dysze glowne(rozmiar 100) to place jak za prezydenta:)

Dysza do łapy (żebyś wybrał takie same) i zasuwaj do Larssona. Wybierz z katalogu takie same.

P.S. Pogoń (daleko) tego mechanika. Niewiem czy śmiać się :clap: czy płakać :P . Zalutował dysze :D . Podziel sie wiadomością gdzie nie wstawiać moto na gaźniki.

P.S. 2 Browara postawisz pryz najblizeszj okazji :)

Dysza do łapy (żebyś wybrał takie same) i zasuwaj do Larssona. Wybierz z katalogu takie same.

P.S. Pogoń (daleko) tego mechanika. Niewiem czy śmiać się :clap: czy płakać :P . Zalutował dysze :D . Podziel sie wiadomością gdzie nie wstawiać moto na gaźniki.

P.S. 2 Browara postawisz pryz najblizeszj okazji :)

warsztat yavit warszawa na minerskiej.ostatnio go wszystkim polecalem, bo wszystko inne co robili wczesniej robili tip-top(mechanikow maja bardzo dobrych i sumiennych) tyle ze szef chu*oza.

browara z zasady nie postawie bo nie pije i nie pochwalam, ale jakis soczek czy cos w tym stylu to i owszem.pozdro

ps.dysze juz zalatwilem.jutro poleca kurierem z okolic gorzowa bo je musze zmontowac do soboty:)