pozdro600 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 mechanik mi spierdolil dysze glowne tym ze zamiast kupic seryjne (bo mialem wieksze) wzial stare zalutowal i wywiercil dziury i moje moto zdechlo.a w poniedzialek mam oplacony wyjazd do grandysow do poznania.blagam jak ktos wie ze ktos ma bandita 400 i moglby odstapic czy odsprzedac dysze glowne(rozmiar 100) to place jak za prezydenta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 mechanik mi spierdolil dysze glowne tym ze zamiast kupic seryjne (bo mialem wieksze) wzial stare zalutowal i wywiercil dziury i moje moto zdechlo.a w poniedzialek mam oplacony wyjazd do grandysow do poznania.blagam jak ktos wie ze ktos ma bandita 400 i moglby odstapic czy odsprzedac dysze glowne(rozmiar 100) to place jak za prezydenta:) Dysza do łapy (żebyś wybrał takie same) i zasuwaj do Larssona. Wybierz z katalogu takie same. P.S. Pogoń (daleko) tego mechanika. Niewiem czy śmiać się :clap: czy płakać :P . Zalutował dysze :D . Podziel sie wiadomością gdzie nie wstawiać moto na gaźniki. P.S. 2 Browara postawisz pryz najblizeszj okazji :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Lutowanie dysz ... Niezłe. Z tego co wiem po rozmowie tel. dysze już masz, wymień je, wpadnij w sobotę na synchronizację i jak dobrze pójdzie do Poznania pojedziesz :-). Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Dysza do łapy (żebyś wybrał takie same) i zasuwaj do Larssona. Wybierz z katalogu takie same. P.S. Pogoń (daleko) tego mechanika. Niewiem czy śmiać się :clap: czy płakać :P . Zalutował dysze :D . Podziel sie wiadomością gdzie nie wstawiać moto na gaźniki. P.S. 2 Browara postawisz pryz najblizeszj okazji :)warsztat yavit warszawa na minerskiej.ostatnio go wszystkim polecalem, bo wszystko inne co robili wczesniej robili tip-top(mechanikow maja bardzo dobrych i sumiennych) tyle ze szef chu*oza.browara z zasady nie postawie bo nie pije i nie pochwalam, ale jakis soczek czy cos w tym stylu to i owszem.pozdrops.dysze juz zalatwilem.jutro poleca kurierem z okolic gorzowa bo je musze zmontowac do soboty:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_siwy_ Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 He he. Chciałbym miećm taką precyzję w grocie lutownicy jak ten koleś....Hi hi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 No to gratuluję, że się jednak udało je znaleźć i czekam na Was w HRG w poniedziałek. Dozo!pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Ulalala to chyba do działu humor sie bardziej nadaje Szkoda że spawarką się za to nie wziął :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pozdro600 Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 No to gratuluję, że się jednak udało je znaleźć i czekam na Was w HRG w poniedziałek. Dozo!pzdrbedziemy:)z dwiema ognistymi sukami na przyczepie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi