LUZIPOWER Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 alocha :-) ktoś mnie wołał ? oto jestem :icon_mrgreen: siema ludu - żyjem i mam się dobrze :-P a i nie mówcie, że "białe jest białe" sesese zobaczta - na tym forum czas stoi w miejscu :-) mam nadal 22 na karku :-P nie no zmienie na real - będę bardziej dojrzały :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Monia:) Opublikowano 7 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2007 widze Monia ze mineta i lodzik na stałe zagościły w twoim umysle :icon_mrgreen:oooooooo karpik widze sprzet zmieniłes.... chodzilo mi Cytryna o KLAPSY, zeby Ci dupsko złoić :icon_razz: alocha :-) ktoś mnie wołał ? oto jestem :icon_mrgreen: ....a mowia: "uderz w stol" :banghead: :icon_mrgreen: :D :icon_twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiler Opublikowano 9 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2007 no prosze każdy mówi że już tu nie zaglada i co ??? ;) ;) :biggrin: :biggrin: :biggrin: :) ;) :smile: :evil: :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 (edytowane) co ??? :bigrazz: ......... jajco :) - heloł :cool: Edytowane 11 Maja 2007 przez lisek1221 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZammeR_Poz Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Lisek , znowu cierpisz na bezsennosc? ;) Czy wiecej osob z POznania tu nie ma na forum... HALOOOOOOOOO ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 sadze ze te "wiecej" przeniosło sie na inne forum ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fat Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 Mnie tu nie ma :-) Cytuj https://www.instagram.com/fat_fabio/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 11 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2007 no i polamaniec tu zajrzal czyli prawie wszyscy w komplecie hehe :clap: :cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NEH Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Heloł, widze ze Tomaj szuka chetnych do cyckowych okładów wszedzie gdzie sie da.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMAJ Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 Heloł, widze ze Tomaj szuka chetnych do cyckowych okładów wszedzie gdzie sie da.. zawsze mozesz swoja mloda do mnie przyslac w odwiedzinki :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 12 Maja 2007 Administrator Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 sadze ze te "wiecej" przeniosło sie na inne forum To robić tę grupę i podforum czy szkoda czasu na taką robotę??pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZammeR_Poz Opublikowano 12 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2007 A zrobisz ta grupe tylko samych Niezniszczalnych czy ogulnie z Poznania? Chyba warto zrobic ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychuu_ktm Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 a PodPoznań też się kwalifikuje ? :icon_mrgreen: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychuu_ktm Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 a PodPoznań też się kwalifikuje ? :icon_mrgreen: pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 13 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2007 jesli bedzie to grupa samych Niezniszczalnych to bedzie cos kolo 20 osob, lepiej zrobic grupe i podforum wielkopolski lub Poznania i okolic ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi