rybson13 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 ale mi to wyczyn zdac PJ :P joke joke joke:) gratuluje jak ja zdalem to tez sie cieszylem ale nie tak bardzo bo mnie na B uwalili, ale jak juz zdalem B to dopiero odczulem ta radosc ze A tez :) jak widac nowy sezon zaczol sie dla ciebie dobrze i oby tak sie skonczyl powodzenia :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazybiker_ Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Gratulacje i do zobaczenia na trasce rzecz jasna :D ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babajaga Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Kaśka, super, super gratulacje :clap: nawet nie wiedziałam, że do tej pory bez prawka posuwałaś...to teraz musimy się wspólnie z Protem umówić na oblewanko, bo inaczej prawko nie nabierze mocy prawnej - i co Ty na to ? :clap: zuch dziewczyna :D :) :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
novy Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 gratulacje, szerokich dróg i gumowych krawężników :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 :D Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Gratuluje KASIU, pelnego baku i mnostwo zakretow, oczywiscie z super nawierzchnia.... :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarianKa Opublikowano 27 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2006 No trudno, nie wiem, jak to sie mogło stać!Kaśka, co zrobiłas egzaminatorowi, że tym razem puścił? :( Ach, jak fajnie będzie, jak już capniesz plastik w łapkę!!!!Całuski! Który z kursantów robi do czasu egzaminu 3000 km ?Ja! Ok. 4,5 tys. No bo chyba nie broda? :buttrock: Cytuj Nie ma co płakać nad rozlanym szambem. Wsiąknie i smród minie [michoa] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rebel Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 To i ja pogratuluje zdanego prawka no i cóż więcej trzeba ...jedynie gładkiego asfaltu i pełnego zbiornika TANIEJ wachy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hikor Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 No gratuluję, gratuluję. Nie jedź przypadkiem po odbiór prawka na moto, bo to przynosi pecha :buttrock:Do zobaczenia w opolskich lasach :(Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedfriend Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Gratulacje i szerokiej drogi :D :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aylie Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Dołączam sie do gratulacji, bo jeszcze ok.2 m-ce i ja bede próbowac :)Ktoś wspomniał, że dziewczynom trudniej zdać...dzieki za uznanie :D Troche w tym prawdy, ale jak widac radzimy sobie! Pomyślnego oblewania prawka i spokojnych tras :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesbiter Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2006 Gratulacje ja wlasnie robie kurs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berni71 Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Witam ;) :P :clap: Gratulacje :icon_razz: :icon_razz: :biggrin: Szybko dołączaj do nas !!! :clap: :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
weasel Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 O nie ! Kolejna zwariowana baba na drodze :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kardan Opublikowano 1 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2006 Gratulacje do zobaczyska na drodze :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi