Miklas Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Jutro wieczorkiem kasuje zdjecia z serwera, wiec jesli ktos jeszcze czegos nie wrzucil, badz nie sciagnal, to prosze sie sprezac ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 13 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2006 Ponieważ będziemy jechali boczną drogą to niedalekoGrunwaldu jest jezioro. Przyjętym zwyczajem po Świętokrzyskichproponuję zabrać ręczniczek i stroik kąpielowy co by zmyć trudy podróży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 15 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2006 :biggrin: :clap: MAM SŁUŻBĘ :icon_evil: :biggrin: napiszcie jak było i zapodajcie jakies foty. Zycze udanej imprezki i SERDECZNIE POZDRAWIAM!!! - bardzo załuje, ze nie mogłem z Wami smignąć :D :biggrin: Ps. Galar jak da rade to przeslij mi zdjatka na maila : [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 17 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2006 Przemo prosi mnie o foty a ja nie mamco mu przesłać bo mi padł na wyjeździe aparat.Tak więc wszystkich którzy pstrykali proszę o wstawianie zdjęćjak również przesłanie mi trochę fotek na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 26 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2006 Dzieki Galar za pamięć :) jesli moge - Was prosić to przeslijcie mi kilka fotek na maila: [email protected] albo podajcie jakis link. Serdecznie WSZYSTKICH POZDRAWIAM i mam nadzieje, ze wkródce się gdzieś spotkamy :wink: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2006 Widze, ze juz nikt tu nie zaglada... :icon_razz: szkoda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi