Jaro36 Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 MGH planuje jechać już w piątekJa też mogę ok. 17.Tylko nie wiem co na to reszta chętnych?Jak większość może w sobotę to ja się dostosuję Co do mnie z Marzenką, posiło by nam wyjechać w sobotę. :biggrin: i nie chcielibyśmy sami jechac w sobotę :D podaję link do opisu inscenizacji, http://www.grunwald1410.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 5 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2006 Wojtasik słusznie prawi. To moje zdjęcia.Pozatym niech się wszyscy którzy jadą lać w mordę Krzyżaków podadzą kiedy mogą jechaći od tego uzależnimy dzień i godzinę wyjazdu.Tym razem proszę info na moje pw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 (edytowane) Heyka!!!Wreszcie udalo mi sie wczoraj w nocy wrzucic moje foty - były drobne problemy ale udalo sie :D Jesli chodzi o Grunwald to postaram sie pojechac ale dam znac po niedzieli - jesli uda mi sie sprzedac sluzbe to moge jechac w piatek :biggrin: i oczywiscie dam znac Galarowi na PW Edytowane 6 Lipca 2006 przez przemek3578 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
agnes535 Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 (edytowane) Już zapodaję drugą paczkę zdjątek (bo podobno pierwsza jest :icon_mrgreen: ) p.s. Wojtasik, muszę przyznać, że elegancko wkomponowałeś się w tą ławkę hehehe. Edytowane 6 Lipca 2006 przez agnes535 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtasik Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Już zapodaję drugą paczkę zdjątek (bo podobno pierwsza jest :icon_mrgreen: )pierwsza jest... ale zepsuta... oczywiscie da sie zreperowac to archiwum... ale traci sie jedno zdjecie (P1030970.JPG) p.s. Wojtasik, muszę przyznać, że elegancko wkomponowałeś się w tą ławkę hehehe.:D... hehe... jak to Marian stwierdzil... 'wojtasik sie zlal' ;) pozdr, w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro36 Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Wojtas jak naprawić pliki od Agnes? Nie moge dać sobie z tym rady. Zgłasza mi błędy. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 jaroMusisz poczekać z odpowiedzią bo Wojtasik pojechał na Mazury Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 Wrzuciłem naprawione archiwum do katalogu agnes. Swoją drogą sporo bardzo ładnych zdjeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 A czy ktos otwierał moje archiwum? Bo własciwie to nie wiem czy jest wszystko OK. :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 6 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2006 A czy ktos otwierał moje archiwum? Bo własciwie to nie wiem czy jest wszystko OK. :DZ tobą wszystko OK i ze zdjęciami także :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemek3578 Opublikowano 9 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2006 no to super bo juz myslałem, ze sie nie otworzą :) POZDRAWIAM!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro36 Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 co z naszym wyjazdem na Grunwald? Ja proponuję wyjazd ok 9.00 w sobotę. Miejsce zbiórki na wylocie z Warszawki na stacji benzynowej (chyba) Statoil ( zaraz za zjazdem na Płock) na wysokości Nowego Dworu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 10 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2006 Poza januszem nikt nie odezwał się do mnie na pw.W środę podam sztywny termin i niech pozostali siędostosują :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
galar Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 (edytowane) No więc tak:Po długich dywagacjach wyszło na to żewyjeżdżamy pod Grunwald 15.07. godz. 7,00Macdonald`s na ul. Pułkowej za stacją Lotosupo prawej stronie jak Wisłostrada łączy się z MarymonckąW miarę wczesna godzina wyjazdu wynika zinformacji, że trzeba być na miejscu w miaręwcześnie bo dwa lata temu znajomy pojechał na styki drałował 3 km i nic prawie nie zobaczył bo ludzi byłomnóstwo. Edytowane 12 Lipca 2006 przez galar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaro36 Opublikowano 12 Lipca 2006 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2006 Ja będę na Was czekał pk. 7.10 na stacji Statoil po prawej strone za zjazdem na Płock/Nowy Dwor Mazowiecki. Mam b.blisko z chałupy ;) PS.Co do godziny wyjazdu to jest OK. Rzeczywiście mogą być problemy z dojazdem. PozdrJarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi