Sofik Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 możesz mnie ku*wa nie obażać? Wielki Znawco.... po**bany to ty jestes nie ja wyluzuj bo ja cie nie obrażałem I ja to popieram każdy zrobi jak będzie chciał W zyciu trzeba sie wyluzowac - nie badz takim materialista . :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Ale sie mierzwa zaperzył :) Rozluźnij pupe mierzwa :D Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 kwestia posiadania prawa jazdy nie jest kwestią oczywistą w odniesieniu do umiejętności... i odwrotnie... z mojego doświadczenia: lepiej prawko mieć, niż nie mieć, popełnisz błąd posiadając kwit, to jakoś to będzie, popełnisz nie posiadając, dojebią ci na maxa :P a w twoim przypadku: idź na kurs i zobacz czy się w ogóle nadajesz na moto... serio... bo motocykl sam nie jeździ :) pozdro600 pees.a koleżankę madee zostaw w spokoju, bo... lustereczka na początek poobrywamy :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BaNaN Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Ja mam 17 lat i jezdze 125 . Nie mam prawa jazdy i nie zamierzam robic prawojazdy kategorii A1 wole poczekac az bede mogl zrobic A . Jezdze juz ponad rok nigdy nie zatrzymuje sie do kontroli i jak narazie nie mam problemu z policja. To zalezy jak ktos jezdzi bo jesli jezdzi dobrze to po co mu czekac do 18 ?? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Ale sie mierzwa zaperzył :P Rozluźnij pupe mierzwa :)Sorry za szybko się wkurzam :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stary Sierżant Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Ja mam 17 lat i jezdze 125 . Nie mam prawa jazdy i nie zamierzam robic prawojazdy kategorii A1 wole poczekac az bede mogl zrobic A . Jezdze juz ponad rok nigdy nie zatrzymuje sie do kontroli i jak narazie nie mam problemu z policja. To zalezy jak ktos jezdzi bo jesli jezdzi dobrze to po co mu czekac do 18 ?? pozdro Chyba pomyliło Ci się Forum. To jest Forum MOTOCYKLISTÓW , a nie Forum Młodych Nielegalnych , Kierujących Pojazdami Zwanymi Motocyklami.Twój post zrobił na mnie wrazenie , bo dawno nie czytałem podobnych głupot.Ale to tylko kwestia czasu , jak jakiś gliniarz pojedzie za Tobą.Wtedy zrozumiesz co to znaczy Jesień Średniowiecza , kiedy Twoi rodzice będą musieli Cię odebrać z Komendy.Bo chyba nie jesteś ,aż tak powiedzmy - nierozsądny , aby zwiewać przed glinami. PS.Poczytaj posty sprzed ok. 2 tygodni - zobaczysz czym się kończą ucieczki.Niektóre z nich są Przedostatnią Drogą.Bo Ostatnia Droga jest zwykle na cmentarz. Pozdro dla posiadaczy wiadomego dokumentu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Ja mam 17 lat i jezdze 125 . Nie mam prawa jazdy i nie zamierzam robic prawojazdy kategorii A1 wole poczekac az bede mogl zrobic A . Jezdze juz ponad rok nigdy nie zatrzymuje sie do kontroli i jak narazie nie mam problemu z policja. To zalezy jak ktos jezdzi bo jesli jezdzi dobrze to po co mu czekac do 18 ?? pozdro W dupie byłeś, gówno widziałeś i gówno sie znasz. Zniknij prosze z tego forum bo psujesz nastrój. Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 I własśnie przez takich Bananów i ich podejście do ważnych kwetii ludzie wiecznie szykanują motocyklistów. Niestety w niektórych przypadkach to mądrość nawet z wiekiem nie przychodzi, a jak czytam wypowiedzi tych głupio-mądrych małolatów, to naprawde nie wiem już sama czy się śmiać, czy płakać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 co wy sie oburzacie.. to trol jakis.. napisal 1 posta zeby atmosfere "pdgrzac".. nie karmcie trola... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Zawsze z takich tematów sie musi zadyma robić ? Proponuję się trochę opanować z komentarzami. Greedo nie prowokuj - masz 100% racji, ale nie ta forma. POzdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi