greg Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Ekipa Wroławska dotarła :icon_biggrin: Jeszcze wieczorem z Sosna pośmigaliśmy po mieście !!!!! :icon_mrgreen: tym razem wróciłem do Wrocka i NIE ZABRAKŁO mi paliwa:) Rewelacja :buttrock: spalił tylko 8 l /100 km :buttrock:a nie jak w tamta strone 12 l :flesje: ( no ale tak to jest jak sei jeszcze na 6 na odcieiu ) Szacun raz jeszcze dla organizatorów P>S aha Kaśka poprostu wydawało mi sie ze jest moja kuzynka a o rodzien trzeba dbać :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 :icon_mrgreen: :buttrock: :buttrock: ps. Bahama ty szmato:) oj Buba .... pfff Tuba żebys nie żałował tych słów :icon_biggrin: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 (edytowane) Dotarłem pomimo, że jakaś blond-ku*wa z Krakowa obwieszona złotem, w wieku mumii, próbowała mnie poturbować cytryną. Zły jestem na siebie bo nie trafiłem jej nogą w lusterko. Duma ucierpiała :flesje: Na usprawiedliwienie powiem, że rzecz się działa przy 160. Ale s*ał ją pies. Zbyhu i Tuba ... Dzięki za organizację. Szacun jak wielki byk !!! Było ekstra. Nawet mnie się podobało pomimo, że mnie się nigdy nic nie podoba :flesje: podobno. Przejazd przez centrum Rybnika był lepszy od seksu. Koledzy "blokersi na rondach" :flesje: Rozbawił mnie koleś w Polonezie na jednym z rond pomstujący i szukający zaczepki z 50 motocyklistami ... hehehe .... To musiał być Chuck N. ani chybi :icon_mrgreen: Kaka cierpiał z powodu braku prysznica, jakby w umywalce nie mógł się wykąpać. :flesje: Mishel wiesz, że przez Ciebie zapchał się kibel ??? :buttrock: Co Ty żresz ??? I dlaczego nie spałeś sam ??? I kto mnie k...a zamknął na strychu ?!??!!?!? :buttrock: Czy ktoś pamięta gdzie był zapodany link -> Przepis na studencką kukułę ? Wyborna .... hmmmm ...Kaśka jak każe tradycja zaliczyła glebę parkigową. Kasia - jak nogi króciutkie - to w szpileczkach trzeba jeździć. Podrawiam Was wszystkich i czekam na fotki. P.S. Mishel-pało ... Ty już wiesz co ... :flesje: Fotek nie ma - termin upływa jutro rano :icon_biggrin:Acha ... no oczywiście cichutki i spokojniutki Burek też cało i zdrowo dotarł do Krakowa. Edytowane 23 Kwietnia 2006 przez Prot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Rozbawił mnie koleś w Polonezie na jednym z rond pomstujący i szukający zaczepki z 50 motocyklistami ... hehehe .... Prot nie jestem w 100% pewien ale to chyba był Bronx :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 No to szacun Bronx :icon_mrgreen: "A kuku ... tu jestem !!!" :icon_biggrin: Mają dziadki w Poldkach fantazję :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Impreza zacna jak zawsze, złotalismy sie konkret , dzieki Ario jeszcze raz za podwozke Magdy , tylko czemu znowu tak szybko umarlem :icon_mrgreen: adam,nie ma sprawy ! :icon_biggrin: Mam nadzieję, że nie narzekała Ci na moją jazdę, bo mi nic nie mówiła, ale może Tobie wylała jakieś żale? :buttrock: tak w ogóle to jak wróciłem do domku to myślałem, że ucinasz sobie taktyczną drzemkę przed dalszym piciem z brodą. nigdy bym nie pomyślał, że to już koniec dżampy dla Ciebie! broda - kukuła była zajebista! Jerry - Włosi jeszcze raz dziękowali za wyprowadzenie z Wrocka. W Trzebnicy się wystraszyłem jak zaczęło padać a oni zwalniali do 90 km/h. Na szczęście udało mi się i wkręcić na szybszą jazdę i jakoś poszło. Na rozstaniu zrobili mi loda włoskiego i pognali do Posen :buttrock::) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 hehe... ja tez juz jestem... tyle ze jeszcze troche zle sie czuje :icon_mrgreen: Tak na szybko.... podziekowania dla wszystkich a w szczegolnosci dla organizatorow - pelna kulturka :icon_biggrin: Poniekad stalem sie tez pierwszym (i chyba jedynym) 4umowiczem z ktorym mozna grac w "Zwal Konika" :buttrock: PozdroKonik PS. Fotki beda juz niedlugo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 ARIO spoko , nie narzekala a chwalila :icon_biggrin:No kurde musze sobie jaka wszywke zrobic na nastepny rybol zeby chociaz do 2 dotrwac :icon_mrgreen:Kurde co rybol to gwozdz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mario1810 Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 zbychu i tuba szacun za impre...... ekipa zajefajna.... impra pierwsza klasa ..... :icon_mrgreen: ze nie wpomne juz o trunkach :icon_biggrin: :buttrock: pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 tym razem wróciłem do Wrocka i NIE ZABRAKŁO mi paliwa:) Rewelacja :flesje: spalił tylko 8 l /100 km :flesje:a nie jak w tamta strone 12 l :cool: ( no ale tak to jest jak sei jeszcze na 6 na odcieiu )Tu się należą brawa :flesje: dla Horneciątka. Ale na autostradzie tylko czasami dawaliśmy w palnik, a tak to karnie w grupie jechaliśmy. TO tej wariatce na GS-ie odpadło lusterko :icon_mrgreen: Chyba z "dwie paki" :flesje: musiała lecieć... moto nie wytrzymało przeciążeń. Wieczorem zabieram się za filmik. Wczoraj zjadłam tylko kolację i zmógł mnie sen :buttrock: Nawet browara :buttrock: na klina sobie nie zdążyłam zapodać jak już smacznie chrapałam. Jeżeli osoby, które nagrywały filmiki prześlą mi je na maila:[email protected]to będę mogła z tych wszystkich filmików stworzyć piękną całość, więc proszę o szybką wysyłkę :flesje: (nie ukrywając najbardziej zależy mi na "mojej dziurze" która została uwieczniona na aparatach obecnych :icon_biggrin: ). pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Cze pijaki i pijaczki :icon_biggrin: To był pierwszy Rybnik na którym pod radiostacją byliśmy z brodą jako pierwsi :flesje: Jak już zbyhu wspomniał grupa Zachód dotarła cało (i troszkę mokro) do domu. Pod Wrockiem natknęliśmy się na 6-kilometrowy korek, dwa pasy stojących aut. Razem z brodzią poboczem dali my radę, najpiękniejszą minę zrobił kierowca tira który odlewał się przy aucie :icon_mrgreen: Z racji zmęczenia foty (i filmik ze strzelającym Juńcem) będą jutro. Poniekad stalem sie tez pierwszym (i chyba jedynym) 4umowiczem z ktorym mozna grac w "Zwal Konika"Z tej zabawy to rano odpadłem :buttrock: Już wiem skąd się wzięła nazwa "miszcz prostej" - pierwszy raz w życiu słyszałem by ktoś pogubił się na autostradzie :flesje: I na koniec tekst Kaki (chyba do Ali, jak pokazała pół cycka): "Masz mnie za półgłówka??" :buttrock: Dorzucę się jeszcze do zbiorowych już podziękowań dla organizatorów :flesje: :cool: WASZE ZDROWIE :flesje: PS. KAKA!!!!!! KTOŚ CI SERCE NA SZYBIE NAMALOWAŁ!!! :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 heheh siemianowice krótko dzięki za imprezeciekawe kto zamknął prota i kaśkę???i kto malował kace serduszka na owiewce???i kto nie rzygał po czerwonym absyncie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Ja tez dopiero dzisiaj jestem w stanie odpisac :buttrock:no bylo zaje*iscie wielki sszacun dlo organizatorow!! To byl moj pierwszy Rybol ale na nastepnym napewno tez mnie nie zabraknie :buttrock: i kto nie rzygał po czerwonym absyncie??? Ja nie rzygalem, tylko pol godzinki pozniej stwierdzilem, ze chyba pojde spac i wiecej nie pamietam :icon_mrgreen: A i na osiemnastce obok wodka czestowali:P Ps. dla mnie text rybnika to: "Jezdzony przez kobiete" (oczywiscie mowa o moto Astarte :icon_biggrin: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornetlok Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 i kto nie rzygał po czerwonym absyncie??? Heh Ja tego nawet nie chce wspominać :icon_mrgreen: Ten od Krasnala ostatnio czy przedostatnio jakoś lepiej wchodzil :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 (edytowane) Czolem! CO jest qrna?Teraz to nikt sie nie przyznaje, ze mial aparat :buttrock:?Dawac zdjecia!! :icon_biggrin: Pozdrowki PSTaka osobista prosba - jesli ktos ma jakies dowody z mojego palenia lacza, to PLIS, przeslijcie na [email protected] :icon_mrgreen:Bronx, miales slac i nic!! Edytowane 24 Kwietnia 2006 przez zbyhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi