Astarte Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Ano czytam, a ja ludziom napisałem co mają zrobić co by usłyszeć dźwięk.Ale z rozumieniem tekstu czytanego już gorzej jak widzę :biggrin: A wracając do tematu bardziej miłego dla oka i duszy to dostałam następną porcję zdjęć :icon_mrgreen: http://neptun.cti.us.edu.pl/pub/20060422Rybnik/Konik.zipTym razem Konik zdecydował się podzielić z nami paroma fotkami :icon_mrgreen: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Ale z rozumieniem tekstu czytanego już gorzej jak widzęLudzie pytali czy jest dźwięk to im napisałem. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 właśnie astarte, już miałem pisać, że się ociągasz! leniwcze! :biggrin: a zdjęcia 'junaka' rzuciły nowe światło na bieg wydarzeń :icon_mrgreen: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Konik Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 właśnie astarte, już miałem pisać, że się ociągasz! leniwcze!Spokojnie Bartic... zeby bylo jasne Astarte czekala na mnie az wszystkie czesci fotek wysle :biggrin:(szkoda ze ostatnie fotki nie oddaja zajefajnej pogody w jakiej wracalismy) PozdroKonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 a co z filmikami?!przecież było ich o wiele, wiele więcej, a pojawiły się narazie tylko 2 wariacje zbyhowego palenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 no wlasnie troche malo filmikow, a fotki konika musze z netu sciagac :[ jakbys nie mogl podejsc te pare metrow :icon_mrgreen:no nic trzeba przyznac ze zdjecia junaka mi tez przypomnialy kilka momentow o ktorych nie wiedzialem/nie pamietalem :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) Dla tych nerwowych (z początku tej strony :icon_mrgreen: )http://rapidshare.de/files/18885684/rybol.rar.htmlhttp://rapidshare.de/files/18886593/junak.avi.html :biggrin: Sie jeszcze nie nauczyli że zjeby bogatyńskie zawsze jakąś podpuchę walną hehehe Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez krasnal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Czolem! No, wreszcie ruszyl sie ten interes ze zdjeciami :biggrin:.Dzieki, dzieki, dzieki!Ide ogladac! Pozdrowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Krasnal coś sie nie da sciągnac :D hmm moze limit przekroczony :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Witas Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Krasnal coś sie nie da sciągnac :D hmm moze limit przekroczony :) Da sie sciagnac tylko trzeba troche poczekac, poczytac i wpisac odpowiednie znaki, bo to darmowy ftp jest...ale link dziala :Pdzieki krasnal za foty :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Witas takim głąbem nie jestem i wiem co sie robi :D a jak mówie ze sie nie da to sie nie da :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 (edytowane) bahama (i wszyscy którzy nie mogą ściagnąć) - może astarte ściągnie i wrzuci gdzieś na jakiś pewniejszy serwer :D A przy okazji wiesz ile ja się namęczyłem żeby foty z Twojej strony ściągnąć??? Każdą "otwórz" i "zapisz obrazek jako..." :clap: trzeba było dać w jednym pliku a do oglądania zostawić np. 10 najlepszych. To mój 666 post :) :P :clap: Edytowane 26 Kwietnia 2006 przez krasnal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Jerry - Włosi jeszcze raz dziękowali za wyprowadzenie z Wrocka. W Trzebnicy się wystraszyłem jak zaczęło padać a oni zwalniali do 90 km/h. Na szczęście udało mi się i wkręcić na szybszą jazdę i jakoś poszło. Na rozstaniu zrobili mi loda włoskiego i pognali do Posen :P:) spoko polecam się na przyszłość Wrocław da się bokami przekicać hehe. pozdrowionkajerry ARIO spoko , nie narzekala a chwalila :clap:No kurde musze sobie jaka wszywke zrobic na nastepny rybol zeby chociaz do 2 dotrwac :clap:Kurde co rybol to gwozdz. Adam nie przesadzaj mi na wstecznym już od 19 łaziłem i tyż nie pamiętam o której w krainę wiecznych łowów się udałem. pozdrowionkajerry ARIO spoko , nie narzekala a chwalila :clap:No kurde musze sobie jaka wszywke zrobic na nastepny rybol zeby chociaz do 2 dotrwac :clap:Kurde co rybol to gwozdz. Adam nie przesadzaj, ja na wstecznym już od 19 łaziłem i tyż nie pamiętam o której w krainę wiecznych łowów się udałem. pozdrowionkajerry heheh siemianowice krótko dzięki za imprezeciekawe kto zamknął prota i kaśkę???i kto malował kace serduszka na owiewce???i kto nie rzygał po czerwonym absyncie??? Broda powiedz kto no powiedz :D :) a nie wspomne już o spacerze Burka hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sosna 83 Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Jerry chyba przegielismy troche z jaraniem, mi sie ciezko wracalo na 2 dzien, a Ty jak wrazenia z powrotu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerry Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2006 Jerry chyba przegielismy troche z jaraniem, mi sie ciezko wracalo na 2 dzien, a Ty jak wrazenia z powrotu? Sosna my przegieliśmy no jak tak możesz mówić , lekki bałagan nikomu nie zaszkodził :D :) że tak powiem rano zakręcony byłem jak dobra śruba poniemiecka ale cosik Burek milczy i nie chwali się jak smakowało :P :clap: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi