bartic Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 A myślałam, że bartic to taki porządny chłopaknie,nie astarte, ja też jestem jebnięty jak na porządnego zjeba przystało, tylko takim ukrytym, wiesz, muszę wybadać grunt, czy ktoś też jest tak samo jebnięty jak ja :icon_mrgreen: :biggrin: :buttrock: co ja zrobię, że powoli się rozkręcam? :rolleyes: a tak czytając wspomnienia zbyha.... teraz wiem, że ta młoda dziołcha nie kłamała! gdy zaoferowałem przejażdżkę, to mi odmówiła... nie wiem czy to przez tego kielicha w jednej, czy przez piwo w drugiej ręce, ale mówiła, że już jeździła :icon_mrgreen: :buttrock: myślę, że powiniem przestać sklejać slajdy :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amazonka Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 SZACUN dla organizatorow - impreza jak zawsze zarabista :icon_mrgreen: Juz sie nie moge doczekac kolejnej :biggrin: Fajnie bylo Was wszystkich znowu zobaczyc :icon_mrgreen: Broda Palo, na spacer to sie raz wyprowadza :rolleyes: Kotwica jest na prawde hardcorowym miejscem, skoro nas tam jeszcze chca :buttrock: Dawac wiecej fotek Acha ... no oczywiście cichutki i spokojniutki Burek też cało i zdrowo dotarł do Krakowa.Prociu szacun jak byk za zabranie mojego dupska :icon_mrgreen: :buttrock: Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Astarte Zuza twierdzi że następnym razem zdobędziecie szczyt domku.Połowa już była, więc teraz tylko "z górki" :icon_mrgreen: No niestety nie ma, gamonie z tajwanu nie dodały mikrofona do cyfrakaNo to kicha... nie ma mojego darcia, za przeproszeniem ryja, uwiecznionego :icon_mrgreen: Ten aparat to chyba z pomocy dla Czeczeniu zaje... ,znaczy się znalazłeś, że dźwięku nie nagrywa :icon_mrgreen: ja też jestem jebnięty jak na porządnego zjeba przystałoJebnięty... a tak, to się chawli :biggrin: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Czolem! No dawac, dawac te fotki i filmy! :icon_mrgreen:.Krasnalku, mailes dzis rzucac zdjeciami :biggrin:. A ja sie doczekac nie moge :icon_mrgreen:.Pragne zdjec z palenia!! :icon_mrgreen: Pozdrowki PSNo to trzeba zalozyc watek FishCity Zjeb's Party 0,5l i zbierac chetnych :rolleyes:. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 SZACUN dla organizatorow - impreza jak zawsze zarabista :icon_mrgreen: Juz sie nie moge doczekac kolejnej :biggrin: Fajnie bylo Was wszystkich znowu zobaczyc :icon_mrgreen: Broda Palo, na spacer to sie raz wyprowadza :banghead: Kotwica jest na prawde hardcorowym miejscem, skoro nas tam jeszcze chca :biggrin: Dawac wiecej fotekProciu szacun jak byk za zabranie mojego dupska :buttrock: :crossy: Pozdrsiemianowiceta burek tylko raz ale to innych nie moja winaże masz taki pęcherz i co chwilę musisz sikać na zakończeniu rybola w zeszłym roku jak cie z adamem 6X wyprowadzaliśmy to nie burczałaś a jak gwałciliśmy to nawet mruczałaś :rolleyes: :icon_mrgreen: (apropos w tym roku nie było gwałtów za szybko padłem była tylko nieudana próba znowu z burkiem :buttrock: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Czolem! Dostalem od Bronxa :icon_mrgreen:Ssac :biggrin: http://republika.pl/zbyhu1/lacz.avi :icon_mrgreen: A ma ktos moze zdjecia z palenia :icon_mrgreen:? Pozdrowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krasnal Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Sorka, coś wczoraj ze zmęczenia pokićkałem i wszystkie foty szlag trafił :biggrin: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prot Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 No to Krasnal już nie żyjesz :icon_mrgreen: Podobnie, jak Mishel. Mishel pało niemyta !!! Dajesz tu te foty czy mam wpaść do Wrocka i zrobić Ci z dupy jesień średniowiecza ??? :biggrin: A może Ci ognisko na glowie rozpalę ! Co wolisz ??? Ja bym wolał zapodać foty ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
broda Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 No to Krasnal już nie żyjesz :icon_mrgreen: Podobnie, jak Mishel. Mishel pało niemyta !!! Dajesz tu te foty czy mam wpaść do Wrocka i zrobić Ci z dupy jesień średniowiecza ??? :biggrin: A może Ci ognisko na glowie rozpalę ! Co wolisz ??? Ja bym wolał zapodać foty ...hehehe ja bym wolał jesień średniowiecza przynajmniej przyćmiłoby ból pogryzionej dupy mishelajako jedyny pokazał no to ugryzłem :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Zbyhu Szacun Za Tekst ! :rolleyes: Krasnal ja też na twoim miejscu bym się zastanowił :biggrin: bo nie wiem czy oglądałeś Pulp Fiction ale tam jesień sredniowiecza z dupy można łatwo sobie wyobraźić :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: PoZdrO !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 No to zdjęć ciąg dalszy :icon_mrgreen: Tym razem JJ (Junakowiec) podzielił się z nami swoimi twórczymi myślami przelanymi na pamięć aparatu fotograficznego, potocznie zwanego cyfrówką :rolleyes: http://neptun.cti.us.edu.pl/pub/20060422Rybnik/JJ.zip Dajcie więcej zdjęć, a będzie wam w dzieciach wynagrodzone :biggrin: Krasnalku czekamy na ciebie :icon_mrgreen: a bardziej to na twoje zdjęcia :icon_mrgreen: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 hyh Tuba szmato :biggrin: jak Ci sie fotki podobają ?? :icon_mrgreen: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Dźwięk z palenia gumy jest.Nie wiedzieć czemu pacjent format Quicktime'a (.MOV) zamienił na .AVI.Zmieńta rozszerzenie na .mov i puśćta to w http://www.free-codecs.com/download/QuickT...Alternative.htm Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Czolem! A czytasz Ty posty :icon_mrgreen:?Masz napisane jak wol, ze zmienilem format, bo nie mam Quick Time'a, bo nie znosze tego programu! :icon_mrgreen:MOV w Bestplayerze nie poszedl, a z rozszerzeniem Avi sie pokulal :biggrin:. Bez dzwieku co prawda, ale zawsze :icon_mrgreen:. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vatzeque Opublikowano 25 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2006 A czytasz Ty posty j.gif?Ano czytam, a ja ludziom napisałem co mają zrobić co by usłyszeć dźwięk.Czemu burzysz?A Quicktime Alternative, jest bez reklam, syfu i malutki. Cytuj Szkolenia motocyklowe, Żory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi