dangel Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 ja jestem teraz wstanie odpisać podziękowania dla organizatorów :icon_biggrin: :icon_mrgreen: :buttrock: :buttrock: :flesje: to był mój pierwszy rybol i w ogóle pierwszy zlot. BYŁO ZAJEFAJNIE Natomiast mi utkwiło w głowie najbardziej, zjazd z autostrady na Siku :flesje: :flesje: Co nie kaśka tylko że pi tym zjedzie na parking najwięcej w gaciach miał michel :flesje: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaśka Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 TO tej wariatce na GS-ie odpadło lusterko :flesje: Chyba z "dwie paki" :wink: musiała lecieć... moto nie wytrzymało przeciążeń.Astarte Ty już więcej nie pij, jak Tobie GS-ik 200 idzie, to Ty już musisz na odwyk pójść :icon_mrgreen: :flesje: Co do lusterka to widocznie jakaś podróba z Tajlandii, przy 170 klej się rozwarstwił :flesje: Dobrze, że nikt z jadących za mną tym lusterkiem po głowie nie dostał :lalag: :flesje: ciekawe kto zamknął prota i kaśkę???Dzięki Broda, masz za to u mnie browara, dzięki Tobie nie miał gdzie spierdzielić no i musiał być seks :cool: :buttrock: NARESZCIE :icon_biggrin: Natomiast mi utkwiło w głowie najbardziej, zjazd z autostrady na Siku :flesje: :( Co nie kaśka tylko że pi tym zjedzie na parking najwięcej w gaciach miał michel :biggrin: pozdrawiamPatrz Pan jak się uczepili :buttrock: co ja poradzę na to, że mi się chciało :cool: :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdamWo Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Ma ktos jeszcze jakies foty oprocz tych od Astarte ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irkaa Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Krasnal pykał parę fotek, ale niestety nie są jeszcze zrzucone..Gdyby po przyjeżdzie do bogatyni nie chlali razem z brodą, to by pewnie już były :icon_biggrin: Dziś go przypilnuję :buttrock: Ze swojej strony.. dzięki dla organizatorów za imprezę. O dziwo znalazło się dla mnie łóżko, takiego luksusu się nie spodziewałam :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 :icon_mrgreen: kurna tylko jedna osoba wrzuciła fotki a my chcemy więcej !!!!!!!!!!!! :buttrock: :buttrock: flesze błyskały non stop a tylko tyle zdjęć ! nie wierze !! DAWAĆ FOTY !! :icon_biggrin: :flesje: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudza Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 HejImpraza przezaje**sta!!! Choc znalem tylko garstke ludzi bawilem sie swietnie (fakt ze za wiele nie pamietam:P). Dzieki za bardzo mile przyjecie. Wielkie dzieki organizatorom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ario Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Ma ktos jeszcze jakies foty oprocz tych od Astarte ?? no Magda coś tam robiła, ale nie mam do niej kontaktu :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Ps. dla mnie text rybnika to: "Jezdzony przez kobiete" (oczywiscie mowa o moto Astarte :icon_mrgreen: )I to na dodatek tylko turystycznie :buttrock: Tak prawdę mówiąc to kto by nie uwierzył :icon_biggrin: :flesje: Przecież ja taka skromna i spokojna dziewczyna :buttrock: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bahama Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 (edytowane) dobra narazie jakies 300 fotek bede na bierząco wrzucał troszke zrobione na odpiepsz :icon_biggrin: ale spieszyłem się miłego oglądania :buttrock: www.moto-baham.cba.pl :icon_mrgreen: Edytowane 24 Kwietnia 2006 przez bahama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartic Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 dobrze, że większość pisze co pamiętała, to zaczyna mi się wszystko w całość układać :icon_biggrin: filmiki,filmiki,filmiki!!! dawać je tutaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 (edytowane) Czolem! Baham, a mozesz zrobic tak, zeby dalo sie latwo fotki zassac na dysk? Bo obejrzec to jedno, a miec to drugie :buttrock:. Pozdrowki PSJak to qswa jest, ze NIKT nie ma fotek z mojego palenia :icon_biggrin: :icon_mrgreen: :buttrock: Edytowane 24 Kwietnia 2006 przez zbyhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Jak to qswa jest, ze NIKT nie ma fotek z mojego palenia :icon_biggrin: :buttrock: :flesje:Posłane na twojego maila... odbierz pocztę i ciesz się jaką dobrą masz koleżankę :icon_mrgreen: Pięknie wyszło ci to palenie :flesje: Tyle dymu to ja w życiu na oczy nie widziałam :buttrock: pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browar Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 zbyhu to wstaw te fotki tez tutaj zeby inni mogli tez pooglądać :icon_mrgreen: W ogóel jak macie jakies inne oprócz tych co baham wstawil i astarte na FTP to wrzucać !!! No i filmiki !! :buttrock: :flesje: :buttrock: :icon_biggrin: PoZdRo !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 (edytowane) Czolem! Dzieki Astarte :icon_mrgreen: :buttrock: :buttrock:. Jestes wielka :flesje: http://republika.pl/zbyhu1/palenie.avi Ssac paly!! :flesje: Aha, pierwotnie rozszerzenie tego pliku to bylo .MOV. Ale ze zaden program mi nie chcial tego odpalic, to z glupia frant wpisalem rozszerzenie .avi i zaskoczylo :icon_biggrin: Pozdrowki Edytowane 24 Kwietnia 2006 przez zbyhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zimer Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Ło żesz... Zimer doszedł do pełni sprawności na umysle :icon_biggrin: Impreza piękna, jak na prawdziwego zawodnika przystało pojechałem do odcięcia :icon_mrgreen: i mnie pozbierali gdzies kolo godzin wczoesno-poźnych-nocnych. Piwo dobre jest i pieknie by byo gdyby nie żule z domku wrocławskiego, którzy wciągneli mnie (pod przymusem, a jak :buttrock: ) w krecenie flaszka, co wydawało mi sie bardzo madrą grą... wydawało, a było jak było... NOKAUT :buttrock: Dzięki wszystkim za zajebistą imprezę, szacun dla organizatorow, dzinx dla Astarte za karniola na CeBRze i w ogole pozdro dla całej bandy! Mam na kompie sporo fotek (moje fotki i od Junakowca) do tego kilka filmikow. Zapodałem to na yousendit, ale ze tam mozna tylko 10 razy pobrac to proponuje zeby szanowna Astarte possała na swoj komp i udostepniła do possania na swoim ftpie. Jak bedzie sie stawiac to zróbcie z nia co nalezy :flesje: Linki doń poszły. Aloha, do zaś! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi