magneto Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 witam. sprawa jest taka; niestety nie mamy w domu juz kierowcy samochodu. ja mam dopiero 16 lat i prawko za dwa lata. wiem, ze jest cos typu prawka B1, od 16 lat i samochody do 450 kg. jezeli ktokolwiek z was wie cos wiecej na ten temat bardzo prosze o informacje... moga byc tez adresy do osob, ktotre beda wiedziec cokolwiek. z gory dzieki, to dla mnie i mojej mamy bardzo wazne.pzdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 (edytowane) ja wiem tyle ze niekture 126p sa zrobione do kat. b1 . na allegro moze jakis bedzie. ps info to wiem z forum 126p Edytowane 22 Kwietnia 2006 przez MiND Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czarny Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 nie powiem na 100% ale minimoris ten stary się łapie na B1 Ale ciekawe gdzie zrobić kurs na B1 ?? POZDRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stary Sierżant Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Prawo o ruchu drogowym - art.88 pkt.2 podpunkt 4.Sam znajdziesz w komentarzach komu i czy wolno jeżdzić. Za dużo pisania. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Maluch COLO Cabrio jest pod B1 zrobiony. Koszt około 12 tysięcy.Koszt prawka to jakieś 1000zł. Ciężko zrobić, bo mało ośrodków ma przystosowane samochody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Jakie jeszcze samochody sie łapia?Fiat 126PMiniMoris Może se zrobie A1 i B1 razem :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niagara Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 smart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamil123 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Fiat 126p sie nie łapie gdyż waży 600kg a B1 jest do 550kg. Potrzebne by były przeróbki i homologacja na B1. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stary Sierżant Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 A ile Trabant waży ?????? Mozną Trabim się bujać przecież . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Ja sie zastanawiam poważnie nad MiniMorisem, mama nie ma prawka to pewnie jeszcze mi dorzuci do niego w zamian, że ją podrzuce tu i ówdzie w przyszłosci ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 trabant wazy troche ponad 600. niby karton a jednak ;) dzieki za odpowiedzi:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karol-Derbi Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Moj kolega, zreszta motocyklista, ma b1 i matiza którego mocnoooo przerobił, aby zarejestrowac go na B1, w Wawie na B1 można zdać m.in. w ośrudku na ul. Odlewniczej. Fotki Matiza: http://www.bikepics.com/members/sierzant/03custom0/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi