lukasz-aprilia Opublikowano 6 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2003 Myslisz,ze jak podstawisz wypowiedz kolegi,to juz wszyscy ci uwierza? I koles siedzi z tylu na innym motorku i tak dlokladnie zobaczyl predkosc,ze bylo idealnie 175km/h????Ludzie, wy nigdy nie jechaliscie motorkiem 170km/h. Gdybys tyle jechal jako pasazer to bys wiedzial,ze przy tej predkosci nie jestes w stanie zobaczyc ile jest na zegarze. I co? Jak bylo tylko kilku widzow to jechales 175km/h - a przeciez pisales,ze bez dopalacza idzie tylko 130km/h. To skoro uzyles dopalacza to czemu nie docisnales do 200km/h? JEST JEDNO ROZWIAZANIE: ja jestem z Mragowo - kupie twoj skuter za kazde pieniadze.Ale mam jeden warunek. W umowie kupna-sprzedazy dodamy,ze w przypadku, jesli skuter nie ma wlasciwosci o ktorych mnie zapewniasz (a wiec nie osiaga 200km/h) zaplacisz mi kare umowna w wysokosci dwukrotnej ceny kupna skutera.Zgadzasz sie? Ja koncze studia prawnicze wiec taka umowe przygotuje i moge byc u ciebie nawet jutro.Sciemniac bez konsekwencji to kazdy moze... Potrzebujesz bezpłatnej pomocy prawnej? - Forum Prawnicze zaprasza - ]http://forumprawnicze.info/wykroczenia-i-prawo-drogowe-f10/] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 6 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2003 to mi sie podoba :wink: postawa lukasz-aprilia jest good :) zobaczcie na wiarygodność tego gościa co niby widział jak jego kumpel jechał 175km/h (ciekawe czemu tak równo??)... przecież ten użytkownik ma tylko jednego posta!! ja też mogę zrobić temat, że moja senda lata w kosmos i powiedzieć, że w Berlinie o 12 w nocy będzie mój nieoficjalny start na księżyc... zaloguję sie jako jakiś użytkownik na forum i napiszę, że widziałem jak Słabek i jego Senda z prędkością światła odlecieli ku gwiazdom... to jest bardzo proste :wink: skoro ten skuer jest taki szybki to czemu nie zgłosisz go do jakiejś gazety?? ja pierwszy raz słyszę o Tobie i Twojej maszynie.... skoro ten sprzęt jeździ tak szybko to pewnie jest to jedyny egzemplaż w Polsce, a więc napewno miałbyś dużo większy rozgłos i te Twoje ,,pokazy" odbywałyby sie na jakiś pasach startowych z udziałem mediów... a moje drugie pytanie brzmi: jak można mieć problemy z zalogowaniem sie na forum?? hm... rozumiem gdyby nie umiał napisać posta... ale zalogować sie?? kolejną wątpliwość budzi kontakt z tym widzem całego pokazu... nie podał żadnego meila... żadnego numer gg czy innego komunikatora... czyżby miał takie same dane jak nasz weamil99?? może mi wyjaśnisz te trzy wątpliwości weamil99?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość dr.Big Opublikowano 7 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2003 Hehehehe......akurat w Berlinie to ja bede. I na pewno pofatyguje sie zeby zobaczyc start Sendy w przestrzen kosmiczna. :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 7 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2003 hehe wiedzialem ze moja wypowiedz nic nieda i wogule ale coz:-(No pytacie sie jak mozna zobaczyc przy 170km/h licznik to kurde ja w takim razie pytanie na jakim sprzecie miales problemy z tym i kto jechal z przodu?? Bo jak ja jechalem to naprawde niemialem z tym zadnych problemow!!Co do tego czemu niepojechal weamil99 200km/h to niewiem moze niechcial go nadwyrerzac a moze i niepojdzie tyle niewiem tego ale nawet jak dla mnie to te 170km/h robi wrazenie i naprawde jest to juz niezla predkosc.Jak mozna miec problemy w rejestracji to powiem ze bardzo prosto, a mianowicie to ja mam internet od jakiegos miesiaca moze dwoch i niejestem zabardzo zorientowany w tym wszystkim :-( niemam jeszcz e-mail bo niewiem gdzie to sie robi:-(Słabek napisal: skoro ten skuer jest taki szybki to czemu nie zgłosisz go do jakiejś gazety?? ja pierwszy raz słyszę o Tobie i Twojej maszynie.... skoro ten sprzęt jeździ tak szybko to pewnie jest to jedyny egzemplaż w Polsce, a więc napewno miałbyś dużo większy rozgłos i te Twoje ,,pokazy" odbywałyby sie na jakiś pasach startowych z udziałem mediów... No jak gadalem z michalem to mowil mi ze to tak naprawde jest dosyc popularny sprzet w wyscigach skuterowych i ze tam takie przerobki to sa na porzadku dzienny, zatem pewnie niejest to jedyny egzemplarz w Polsce, no niech on wiecej sie wypowie na ten temat bo wie wiecej odemnie. pzdr. Stefańczuk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 7 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2003 waelim gdzie mieszkasz??????Mówiłeś ze jak nie pojedzie twój skuter 200 to dasz sie wykastrowac ja juz ostrze nóż Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 7 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2003 :wink: z tym Berlinem i Sendą to był oczywiście żart... chociaż może ktoś wziął to na serio... skoro w tym temacie skuery jeżdzą po 200 km/h to może i moja Senda potrafi latać w kosmos?? :) musze to sprawdzić... :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 7 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2003 Sorki za moje opóźnienie z odpowiedzią ale ktoś napisał żebyś jeździł na lotniskach i media tego wszystkiego doglądały. Z tego można sądzić że on jest kąpletnym idiotą (bez urazy) Przecież to jest motorower, a jak nam wiadomo motorower ma dopuszczalny V-Max 45km/h. Chciał bym wiedzieć ile zapłacił by grzywny za takie coś. Chyba dwukrotność wartości skutera. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu2003 Opublikowano 7 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2003 Śmiechu warte to wszystko :!: I tak to nie będzie udowodnione, że jego skuterek pojedzie to czarodziejskie 200 km/h.PS.Co ja mogę zrobić z mojej NSR-ki :?: Jak myślicie po małych przeróbkach pojedzie 500 km/h :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 7 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2003 idiotą możesz nazwać swojego kolegę, ale nie mnie czubie. ja wiem co mówię. nigdy nie słyszałeś o wyścigach skuterów na pasach startowych czy torach kartingowych?? może tam też mają pojemności poniżej 50 cm3 i zdławione silniki??!! skoro ten skuterek jeździ 200 km/h to mógłby spokojnie startować w Poznianiu na torze... tam są organizowane zawody skuetrów. jest odzielna klasa dle modelu Suzuki Katana, ale są także i otwarte starty, w których Twój kolega mógłby zajmować pierwsze miejsca... hm.. ja chyba wiem czemu z tego rezygnuje... po prostu chłopak boi sie zająć czołowej pozycji... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 8 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2003 Widze że niezrozumiałeś o co mi chodzi. Przecież wyścigowe skutery to nie są żadne 50* tylko 120*. A tak w ogóle to one nawet niemogą jeździć po ulicach bo nie spełniają wielu norm. Przecież to niedozwolone aby skuter 50 jeździł 200km/h. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 8 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2003 no tak sie składa, że kiedyś w gazecie czytałem o wyścigu Suzuki Katan 50. :wink: na torze w poznaniu startowała klasa modeli Katana AY i WR. przystosowanie takiego skutera polegało wyłącznie na naklejeniu numeru startowego i złożeniu homologowanego kasku :) :twisted: może ktoś o tym słyszał?? ja to czytałem chyba w ,,Motocyklu" albo ,,Świecie motocykli". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 8 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2003 Ale to już były seryjne skutery. Pomyśl jak by wszyscy motorowyrzyści zaczeli jeździć takimi skuterami... To policja chyba by jeździła Mitsubishi Lancer evo VII i Subaru Imprezami WRX STI. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Słabek Opublikowano 8 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2003 90% skuterów w Polsce jest odblokowana. motorower przekraczający moc 4KM to już nie motorower tylko motor. możemy więc wnioskować, że większość ,,motorowerzystów" zasadniczo łamie prawo. to tak jakbym jeździł Gsx-r 1000 zamiast moją Sendą... nie mówmy tu o policji, bo każdy dobrze wie, że są to ludzie czekający na łapówki, a nie na pościgi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 8 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2003 Masz racje. Ale jak by jeździł na torze przy dziennikarzach, to byłby wielki rozgłos. Przecież ten skuter jedzie 20km/h przpraszam ominąłem jedno zero :) . To policja odrazu by sie pojawiła. Bo musieli by zabezpieczyć teren żeby jakiś idiota niewszedł na droge i sprawdzili by odrazu dowód rejestracyjny, pod pretekstem że dzięki temu sprawdzą czy będzie to bezpieczne. Na pewno zapłacił by jakiś mandat, albo chociaż dostał by upomnienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Seba Opublikowano 8 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2003 Koles musi miec troszke kasy bo zamiast przyjechac tym skutrem przyjechal VW MultivanemChcesz wiedzieć dlaczego nie przyjechał na skuterze (skutrze) :?: Już raz to napisałem. Silnik po takim tuningu wytrzyma kilkaset kilometrów albo może nawet nie!! Mógłby mu się rozlecieć w połowie drogi na umówione miejsce!! Zresztą po co ja się pytam "czy chcesz wiedzieć dlaczego??"Prawdopodobnie dobrze wiesz dlaczego!!Od samego początku twojego posta miałem dziwne uczucie. Jak tylko go zacząłem czytać nasunęła mi się myślSTEFAŃCZUK = WEAMIL99Czyżbyśmy mieli WIRTUALNEGO kolege WIRTUALNEGO SUPERMECHANIORA :?: Jeśli cię Stefanczuk uraziłem to przepraszam. Naprawde odniosłem takie wrażenie przeczytawszy tego twojego posta. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi