Enduroboj. Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Gratulowałem przez gg, pogratuluje i teraz :banghead: Gumowych drzewek i niech Ci się spisuje :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Nie chcesz może sprzedac tej TSki :banghead: ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 A jak myslisz ? NIE :banghead: Co bym kupil ? WRE/RX ? Tak mam jeszcze moj drugi moto na sprzedaz (okolo 3tys zl w kieszeni zaoszczedzone), jak bym kupil nawet WRE z 99r to i tak bym mial taki albo wiekszy przebieg i zuzyte moto.Dzisiaj wywlilem liczniki i linki a jutro dozownik. Juz sie wszystko skonczylo co mozna wywalic ;]Jak sprzedam moto to przyjdzie czas na zamienianie oryginalnych podzespolow na tuningowe. :PJeszcze raz dzieki za gratulacje.pzdr ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DiboS60 Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Noo Maly-PMI Wyjebogo moto :D TSki Targają :)zawsze podobal mi sie ten model w wersi 125R ;) :icon_eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 (edytowane) Witam.Mam male pytanie i chcialbym zeby pare osob sie wypowiedzialo ;] Co zrobic z oryginalnymi czesciami ? Zostawic czy sprzedac? Kase na rejestarcje i rozne tuningowe czesci bede mial dopiero za dooobry miesiac a w sumie moglbym sprzedac oryginalne czesci ktore wymatowalem. To jest : bagaznik, stelaz pod rejestracje i tylne migacze, 2 migacze, liczniki, linki od sprzegla i predkosciomierza, slimak, podstawka pod narzedziownik :icon_biggrin:, stelaz pod aku, podnozki i stelaze od pasazera, stelaz pod liczniki, lampa z owiewka przednia. I to chyba wszystko. Co mowicie ? Zostawic zeby przy sprzedazy bylo (za 2 lata planuje) czy sprzedac i moze starczy chociaz na rejestracje ? Jezdzic sie chce a uciekac nie chce :/ http://bikepics.com/pictures/570903/ jeszcze jedna fotapzdr Edytowane 23 Kwietnia 2006 przez Maly-PMI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Ja na twoim miejscu bym zostawił bo potem mozesz miec problem ze sprzedażą bo kupujący moze chcieć jeździc z pasażerem, licznikiem itd :icon_biggrin: Ja tez w swoim sprzecie zostawiłem graty bo mogą sie kiedys przydac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 jak mam kupic motor zeby myslec ze za rok / dwa bede go sprzedawał i lepiej zebym nie robił tego i tego to pier*ole takie cos !!motor ma przez czas gdy jest mój ma być taki jak mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 nie kumam - sprzedaz przednią lampe, kierunkowskazy i licznik więc automatycznie nie przejdziesz przeglądu czyli brak rejestracji ;/ Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maly-PMI Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Przednia lampa bedzie ale Acerbisa. Kierunkowskazow nie musi byc. Licznik bedzie ale rowerowy taki. Z reszta pewnie sami wiecie jak u nas odbywaja sie przeglady. Kurde wiekszosc mowi zebym zostawil ale Eloelo powiedzial madrze i jestem za sprzedaza :icon_biggrin: Nie chce ktos kupic czesci od TS-ki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Ja bym zostawił. Sprzedasz to wszystko i potem ludzie będą się głupio domyślać że może moto po wypadku i co się dało to akcesoryjne kupione. Albo że jakiś składak. A tak to przed sprzedażą założysz, będziesz mógł napisać że moto orginalne i kąpletne. A te akcesoryjne graty przydadzą Ci się do następnego moto albo poprostu je opchniesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojteque Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 (edytowane) Jak te graty zostaną w pudle w garażu to motor nadal będzie taki jak ty chcesz. Nieprawdaż? Za te części weźmiesz grosze. Nie wiem kto dałby sensowne pieniądze za... mocowanie tablicy rejestracyjnej czy bagażnik do suzuki TS. Wiadomo że kiedy motor jest twój to robisz go pod siebie ale nie ma co bezsensownie pozbywać się gratów które w niczym nie przeszkadzają leżąc w garażu a mogą przyspieszyć sprzedaż za jakiś czas. Edytowane 24 Kwietnia 2006 przez Wojteque Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi