Czato2 Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Zorganizujmy zlot Hondy VT..Czato 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rowmar Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Fajnie, tylko kiedy i gdzie .Proponuję jakiś weekend po 15-sierpnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Candlekeep Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Fajnie by było... Tylko podejrzewam, że ciężko będzie uzgodnić miejsce. Jak tak patrzę - Rowmar z Zielonki, Czato z Sosnowca... Być może warto zaplanować coś tam, gdzie jest nas najwięcej. Ja jestem za okolicami Warszwy :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 patrząc na plany posiadaczy innych modeli marnie wróżę :icon_twisted: a może spotkanie w jakimś ciekawym miejscu? bieszczady, albo lepiej dolny śląsk, jakieś podhale - miejsca gdzie warto pojechać nie tylko na "wieczorne polaków rozmowy", ale i żeby pojeździć. tak mnie naszło, właśnie trzasnąłem sobie niecałe 2stóweczki, w większej części po jezdniach podwyższonej krętości ;) jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Candlekeep Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 patrząc na plany posiadaczy innych modeli marnie wróżę :icon_twisted: a może spotkanie w jakimś ciekawym miejscu? bieszczady, albo lepiej dolny śląsk, jakieś podhale - miejsca gdzie warto pojechać nie tylko na "wieczorne polaków rozmowy", ale i żeby pojeździć jsz Masz na myśli, że jeśli zlot ogranicza się do jednej tylko marki i typu motocykla, to frekwencja siada? Że jest sens robić jakieś wspólne spotkanie tylko wtedy, jeśli ma ono dużo bardziej ogólnomarkowy charakter? Jeśli zaś chodzi o miejsce, to z kolei ja widzę marnie takie dalsze wyjazdy. Wyskoczyć gdzieś w ciągu dnia, żeby zwiedzić okolicę, poznać ludzi i pogadać o ulubionym motorze, wymieniając się uwagami i doświadczeniami - to owszem. Ale wyskok daleko, na 2 lub więcej dni - to już trudniej (a to robota, a to rodzina, a to sprawy do załatwienia) i wtedy rzeczywiście ograniczając się do jednej marki niewiele chętnych się uzbiera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jeszua Opublikowano 26 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2009 Masz na myśli, że jeśli zlot ogranicza się do jednej tylko marki i typu motocykla, to frekwencja siada? mniej więcej. jak śledzę forum, to na etapie planów jest sporo chętnych, tylko potem z terminem trudno trafić, itp... stąd moja sugestia wycieczki, a nie tylko stacjonarnego spotkania: w tej formie udało się zrealizować wyjazdy jinlunersom (pojechali polskę od południa), tak odbywają się spotkania starej japonii, bodajże w kotlinie kłodzkiej ale to wasza impreza, sami zdecydujecie jak to rozegrać ;) jsz Cytuj „Warunkiem istnienia dyktatury jest ciemnota tłumu, dlatego dyktatorzy bardzo o nią dbają, zawsze ją kultywują.” [R. Kapuściński] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 27 Lipca 2009 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2009 Przede wszystkim spotkanie musi być w środku Polski (bodajże okolice Zgierza) to na pewno zwiększy frekwencję. I jak już to z jednym noclegiem, na dwa noclegi to raczej małe szanse. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kami Opublikowano 3 Sierpnia 2009 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2009 I ja z moja 500-tką też się przyłączam :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PsiaQ Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Pochwalony, 750siątka się kłania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Candlekeep Opublikowano 5 Września 2009 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2009 Pochwalony, 750siątka się kłania Na wieki wieków. Cudo, nieprawdaż? :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ptychol Opublikowano 21 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2009 (edytowane) :buttrock: :clap: Dopisuję sie do akcji!! :icon_twisted: Pozdro Edytowane 21 Października 2009 przez Ptychol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 25 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 żebyście nie musieli szukać zbyt długo to http://www.shadow.org.pl/forum/index.php tam znajdziecie zloty Cieni pozdrawiam KaKa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Candlekeep Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 żebyście nie musieli szukać zbyt długo to http://www.shadow.org.pl/forum/index.php tam znajdziecie zloty Cieni pozdrawiam KaKa Miałeś już okazję być na którymś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kaka Opublikowano 26 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Miałeś już okazję być na którymś? na zlocie nie byłem choć ostatni był bardzo blisko mojego miejsca zamieszkania (byłem wtedy w Kotlinie Kłodzkiej na zlocie u Marcyśka - taki priorytet :crossy: ) ale często z tymi ludźmi jeżdżę na jednodniowe wypady, a na ich spotkania/zloty przyjeżdża około 50/60 motocykli z całej Polski - odnajdź galerię to sam zogaczysz. pozdro KaKa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piranha Opublikowano 28 Października 2009 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2009 Witam, Shadow VT 750 97r, Pozdrawiam, Piranha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi