jan kalin Opublikowano 11 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2007 WitamSerwisowka do 1800C (skan PDF- 84MB) lub 1800R ksiazkowa, moge ewentualnie ksernac- wybor nalezy do Ciebie:)Srednie spalanie 6l/100 (minimum 5,5 a max 70)Ostatnie 3 wymiany zalalem Castrol R4 SuperBike - dziala:) PozdrawiamMam podobny problem jak Kolega Bzyk gdyby tak serwisówkę do VTX ALE 1300 bo instrukcje mam chyba w dialekcie Szwajcarskim :) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Virek Opublikowano 12 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2007 (edytowane) Mam podobny problem jak Kolega Bzyk gdyby tak serwisówkę do VTX ALE 1300 bo instrukcje mam chyba w dialekcie Szwajcarskim :P :D :PDo 1300 nie mam i nie spotkalem nigdzie w necie do sciagniecia. Mam 2 znajomych na 1300 - przy okazji zapytam czy maja cos do swoich motorkow. Sciagali je z USA wiec jakby co to bedzie to w chrzescijanskim jezyku. Edytowane 12 Lipca 2007 przez Virek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan kalin Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Pytania może bez sensu ale zawsze pytanie otóż czy w hondach jest tak iz biegi 1,2,3 wchodza z dość głośnym zgrzytem? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 Pytania może bez sensu ale zawsze pytanie otóż czy w hondach jesttak iz biegi 1,2,3 wchodza z dość głośnym zgrzytem? :flesje:Nie jezdzilem i nie slyszalem VTXa ale w mojej Shadowce wbijaja siez glosnym stukiem ale bez zgrzytow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stempien Opublikowano 18 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2007 HEJ! Jeżeli ktoś posiada interesującą mnie wiedzę to proszę o pomoc w temacie http://forum.motocyklistow.pl/Predkociomie...600-t77250.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Preedom Opublikowano 21 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2007 Witam wszystkich, czy mógłby ktoś napisać od którego roku weszły 5- cio biegowe skrzynie do VT 600? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włoszku Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 (edytowane) Witam wszystkich, czy mógłby ktoś napisać od którego roku weszły 5- cio biegowe skrzynie do VT 600? Nie jestem pewien w 100%, ale starsze modele VT600 miały (mają) piąty bieg, ale nie wiem które roczniki. Obecnie Honda przy swoim VLX-ie wsadza 4-ro biegową skrzynię (niestety). Miejmy nadzieję, że przy nowszym modelu się to zmieni. Brakuje tej piąteczki, bez dwóch zdań! Kurde, teraz dokladniej przeczytałem Twojego posta i widzę, ze bez sensu odpowiedziałem.. Sorki ;) Edytowane 22 Lipca 2007 przez Włoszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Preedom Opublikowano 22 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2007 nic się nie dzieje :) interesuje mnie tylko czy w rocznikach 1996 była już skrzynia 5 biegowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włoszku Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Z tego co wiem, to od '88 r zaczęli produkować VT 600c z 4 biegową skrzynią i tak jest po dziś dzień. Wersja z początku lat 80-tych i późniejsza (czyli VT500c) miała bodajże 6-cio stopniową skrzynię (albo 5-cio). Opieram się na rynku amerykańskim, więc nie wiem jak to wyglądało w Europie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Belgu Opublikowano 23 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2007 Witam wszystkich, czy mógłby ktoś napisać od którego roku weszły 5- cio biegowe skrzynie do VT 600?Od 1996 roku europejskie wersje VT600 mialy 5-cio biegowa skrzynie.Ale uwazaj bo dosc czesto mozna trafic na egzemplarze wyprodukowane w 1995ale rejestrowane 1szy raz w 1996... wtedy mozesz sie blednie zasugerowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draniec Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 (edytowane) Wzorem Vulcanowców stwórzmy organizacje,stowarzyszenie,partie posiadaczy VT.Wszystkich modeli!Może dostaniemy się do sejmu!?Rewińskiemu Z Partii Przyjacół Piwa kiedyś się udało!!!!!! :biggrin: :bigrazz: :( :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin: PZDR Spieszę dołączyć. VT600 z Piastowa poszerzyła grono Cieni na forum. --PozdrawiamDranieC :notworthy: Edytowane 26 Lipca 2007 przez Draniec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czato2 Opublikowano 26 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2007 Witam i pozdrawiam wraz moją vt 500c rocznik 1984. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 27 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2007 Witamy kolegów ! :D Tu trochę opadło życie towarzyskie, bo po części spamujemy (na temat rzecz jasna...) na www.shadow.org.pl Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Preedom Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 (edytowane) Od 1996 roku europejskie wersje VT600 mialy 5-cio biegowa skrzynie.Ale uwazaj bo dosc czesto mozna trafic na egzemplarze wyprodukowane w 1995ale rejestrowane 1szy raz w 1996... wtedy mozesz sie blednie zasugerowac. No to dziwna sytuacja, bo ja mam z 1996 r. i jest 4 biegowa. Edytowane 30 Lipca 2007 przez Preedom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
goja Opublikowano 30 Lipca 2007 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2007 Korzystam z zaproszenia i się melduję :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi