enduromaster Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 z innej beczki.... jaką ma długość całkowitą VT600 ? od przedniego koła do końca błotnika/lampy. Pytam bo nie wiem czy drugiego garażu nie bedzie tzreba wybudować , oraz jak się czują osoby powyżej 184cm na tym moto ? Cytuj transport bus + 4osstała trasa Łódź-Paryż-ŁódźPW, GG lub 663 231 860 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Pogoda jakaś taka... Psowa powiedziałbym... Macie jakieś ploteczki nt. pogody jesiennej?Z ploteczek - w mojej okolicy pojawiła się atrakcyjna honda shadow 600 :buttrock: Klubowiczów przybywa... Przyszły (pewnie już) rok nieźle się zapowiada.SHADOKW/g gwiazd na niebie wrzesień ma być całkiem dobry.A co masz jakąś propozycję? :biggrin: Bo my mam rozumieć spotykamy się w Kletnie? :biggrin: .Ja zamówiłem sobie pokój w Śnieżniku.Oby pogoda była taka jak trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 29 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2006 SHADOKW/g gwiazd na niebie wrzesień ma być całkiem dobry.A co masz jakąś propozycję? :biggrin: Bo my mam rozumieć spotykamy się w Kletnie? :buttrock: .Ja zamówiłem sobie pokój w Śnieżniku.Oby pogoda była taka jak trzeba. Do Kletna jedziemy razem z NTV pod prawowitą właścicielką :biggrin: Może i Szatri się skusi. Wyjeżdżamy w piątek świtem, nastawiamy się głównie na zwiedzanie, oczywiście imprezowanie nie odpuścimy. Nocleg mamy chyba w "głównym" domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczon Opublikowano 31 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2006 To jeszcze - ze tak powiem - członek dorzuca swoje VT500C :notworthy: Pozdrowionka z Lublina :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 To jeszcze - ze tak powiem - członek dorzuca swoje VT500C ;) Pozdrowionka z Lublina :D Witamy :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 To jeszcze - ze tak powiem - członek dorzuca swoje VT500C :biggrin: Pozdrowionka z Lublina ;) No witaj kolego!!Rośniemy w siłe panowie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczon Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Nooo :biggrin: To sie zorganizuje w przyszlym sezonie jakis mini zlocik :-)Piwko, wyżerka i SheShadowDancers :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 O! I proponuję od razu ustalić przybliżony termin i miejsce, to się wszyscy wcześniej przygotują... Zrobimy szadowisko nad szadowiskami!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 jestem za.Myślę aby spotkanie odbyło się tak w środku kraju by wszyscy mieli no prawie taką samą drigę do przebycia.Bartek jak tam u ciebie. :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chomiczon Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 A moze jest ktos, kto mieszka lub dobrze zna tereny srodkowej Polski, gdzie moznaby zorganizowac imprezke, bo ja to osobiscie poruszam sie zazwyczaj w kierunku polnocnym od Lublina, czyli Mazury.Tamte tereny sa mi znane dosc dobrze, 13 lat zagli robi swoje :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shadok Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Otwock? :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Otwock? :biggrin: Shadok a jakie tam są warunki.Będzie gdzie zwłoki złożyć i dobrego piwa się napić :D ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrisZbro Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Witam i ja z moim Shadowem vt1100cr. Pozdrawiam wszystkich spaliniarzy na Shadowach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pierwoszow Opublikowano 1 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2006 Witam i ja z moim Shadowem vt1100cr. Pozdrawiam wszystkich spaliniarzy na ShadowachO witamy cię kolego .Szkoda że tak póżno odezwałeś się bo w lipcu odbyło sie jedno shadowisko bardzo blisko ciebie w Kroczycach.Było super :biggrin: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek Opublikowano 3 Września 2006 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2006 Dla mnie obojętne gdzie następne shadowisko jak wygospodaruje czas to wszędzie dojade. Właśnie wróciłem niedawno do domu wczoraj obstawialiśmy ślub znajomego, 14 motocykli było a po ślubie pojechaliśmy na grillka i .......................... wróciłem dopiero dzisiaj :biggrin: :D :D :cool: Ale mi się jakoś fajnie jechało tak z rana, takie świerze powietrze w tych lasach.............. ale się rozmarzyłem. Pozdrawiam :cool: :P :P :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi