Lucass Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Gratulacje! WR- ładny motór. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
żubr Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 gratuluje!!!! hehe moze na przyszly sezon tez sie rozejze za jakas WR ale bardziej nakrecam sie na CRf :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Gratulacje, super sprzet :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bogas72 Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Gratulacje. Błota, hopek, zjazdów itd... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rossi46 Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Gratuluje maszynki.A jak jest z yamahami powyzej 2000 roku w 4t i 2t jakie maja te motorki opinie sa niezawodne czy raczej to skarbonki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Super sprzet. Ja ci rzycze rozumu , zebys nie przecholowal. Bo jak to juz adam wspomnial , ta maszyna nie wybacza bledow :icon_mrgreen: Wrzuc jakies fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Widze każdy mnie tutaj ostrzega ale jak juz pisałem wczesniej ja zostaje przy TTR-ce,WR jest dla ojca,chociaz czasami i ja sie wybiore na krotką przejażdżke na niej :icon_mrgreen: Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitro Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Ja równiez gratuluje :flesje: świetny wybór ps WR to moje marzenie :icon_mrgreen: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwas Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Serdecznie gratuluje, jest czego pozazdrościć :wink: yamaha robi wytrzymałe i niezawodnie silniki- to dobry wybór :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_Bar Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Gratuluje maszyny Wr 450 to musi mieć kopa bezawaryjnej jazdy życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Doozer Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Trzeba będzie zmienic w niej zębatke na mniejszą z tyłu bo 49 zębow to zbyt dużo,na 4 przod unosi na asfalcie,rwie niesamowicie. Cytuj nowadeba.com.pl- tor motocross/ATV-zapraszamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Maciek Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Gratuluje!! Zapodaj foty. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Moto_boY Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Gratulacje :wink: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Hardcore :icon_mrgreen: Gratuuje sprzęta i niech wam służy jak najlepiej :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoOk_71 Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Gratulacje !!! fajny sprzęt musi być z tej wr-ki;) Macie już 2 sprzęty pewnie będziesz z ojcem wpadał na wypady enduro do grębowa :wink: ?pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi