aadamuss Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Witam. Moze bywa na forum i sie ujawni:) Jest ten kotleś:icon_twisted: z Bolesławca. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 (edytowane) Maniek_7 a Twoje czasy w jakich się mieszczą granicach?? Jeśli możesz się nam pochwalić. :icon_twisted: No no, fajna fota. http://www.fotosport.pl/index.php?spgmGal=...m&Itemid=40#pic Edytowane 5 Maja 2006 przez 01kriters Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Witam. Zdjęcie pierwsza klasa. Czasy Maniek kręci grubo poniżej 10 minut:) Pozdrawiam Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 5 Maja 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 No no, fajna fota. http://www.fotosport.pl/index.php?spgmGal=...m&Itemid=40#pic O kurde, extra!!pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 o lala wypasik ta fotka :icon_twisted:widziałem dziś w HRG mańka gsxr jak na amatorów to fajnie przygotowany ale nie mogłem się na dziwić tym oponą po torze skąd ja teraz będę oponki brał ;):(:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 5 Maja 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 No lipa, świeży asfalt, zero glutów :icon_twisted:pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 5 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2006 Widze ze Dziawer byl R6 testowac... Mam nadzieje ze bedzie mi dane wybrac sie na taki trening nie dlugo... Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 9 Maja 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2006 Mam nadzieje ze bedzie mi dane wybrac sie na taki trening nie dlugo... Zapraszamy, zapraszamy :icon_twisted: Proponuję spotkanie godzinkę wcześniej w HRG. Ode mnie na tor jest 10 minut, więc luzik :rolleyes:Generalnie możemy z HRG co tydzień śmigać wspólnie na tor!!! Kto chętny to dzwonić i się umawiamy!!pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aadamuss Opublikowano 11 Maja 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2006 Ja się piszę, deszcz nie deszcz będę na 100 %. Pozdr Adam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi