aLLy Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2006 Witam. Chce zmienic opony. Motocykl taki jak w temacie. Chodzi o oponki enduro , takie i na asfalt i w teren. Jaki rozmiar oponek najlepiej do tego rx?? Chodzi o opony tansze , np jakies mitasy lub cos w tym stylu. Co polecicie? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Na tył w rxie powinno byc cos lekiego, najlepiej 100/90- 18. Bardzo dobre uniwersajne oponki to pirelli mt18. jedyna ich wada to cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 ja mam oponki mt40 trial i naprawde rewelacjia tylko kaplet prawie 500 zł :crossy: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Poszukaj Mitasów 100/100 - 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 To co uniwersalne jest do d**y.Albo prawidziwa opona crossowa,albo opona szosowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 pomyk uniwerslna jest do dupy jak sie ma po dupa 30 i wiecj koni a jak masz kilka to w zupelnoci wystarcza :crossy: Cytuj http://czcross.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Kup sobie taka oponke jaka ja mam w avatarze. Ten kawalek fotki jest od RX. Taki profil najlpiejj bedzie sie nadawal na szose i na teren ale nie zawsze to jest to samo jak orginalna crosowa kostka czy orignalna szosowka. Pamietaj o tym! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 (edytowane) "PomyK Napisano Dzisiaj, 12:59 To co uniwersalne jest do d**y.Albo prawidziwa opona crossowa,albo opona szosowa." Pytalem sie czy takie opony sa zle? NIE . Zapytalem sie tylko o rozmiar i rodzaj. Takie chce i takie kupie :crossy: Edytowane 17 Kwietnia 2006 przez aLLy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszyhoo Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Podpinam sie pod temat, tylko, że do DT. Tak samo jakieś uniwersalne i oczywiscie tanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 i jakie max wsadze do dt ? mam do kupienia oponke o rozmiarze 140 ale czy wejdzie a jak wejdzie czy niebedzie go mulila? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Chyba 130 juz nie wchodzi a nawet jak wejdzie to i tak bedzie lipa bo simsony beda Cie wyprzedzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kali00 Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Ja w Dt mam 100 i jest można powiedziec idealna.. 100 .. może maxymalnie 110 ,ale nie więcej kup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Ja mam pytanie do dr jakie wymiary kostki były by najlepsze? Na tył. I jakiej tanszej firmy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Ja mam pytanie do dr jakie wymiary kostki były by najlepsze? Na tył. I jakiej tanszej firmy?TAk jak wyżej szerokosć 100 !!.A z najtańszych to Mitas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 a na przod jaki rozmiar?? moto mam zawalone w garazu , narazie nie mam mozliwosci sprawdzenia , a jutro chyba oponki kupie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi