alien162 Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 gratuluje fajna maszynka do orania pola :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rzemyk90 Opublikowano 14 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2006 No no. Malo kto kupuje QUADY. Gratulowac panie kolego;) Naucz sie jezdzic na tylnej osi i zarzuc fotami;) A rollgaz jaki masz?? Taki jak w moto czy na kciuk?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Gratulacje potworka, bo te wieksze to prawdziwe potwory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
>DANIEL< Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Gratulacje ;) Quady to super maszyny :) Aha tylko uważaj bo to niebezpieczne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TIJO Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 (edytowane) Gratulacje. Napewno dostarczy Ci wiele frajdy :] Tylko lepiej wycwicz kciuk jak masz gaz na tą dźwigienkę bo po 20min jazdy nie będziesz czuł kciuka :) Pozdro , trzymaj się ;) Edytowane 15 Kwietnia 2006 przez TIJO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Co to za tuning silnika, zbierasz złom i tam przyspawałeś? P.S BICKI JAK U PUDZIANAJak Ci chodzi o to co jest pod silnikiem, to to jest fabryczna osłona w DT. Proponuje zebys pozyczyl 300zł koledze to mysle ze kupi lepszą.Zartu z bicepsami nie bede komentował.... Gratuluje maszyny :) . Prezentuje sie rewelacyjnie. Mam nadzieje ze na dniach bedzie mozna ogladac jakies fotki w akcji, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati_Bar Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Gratuluje maszyny i oby jak najdłużej służyła właścicielowi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rg166 Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Prawda taka że wole jeździć, niż pakować na siłowni... sprzęt niestety ma gaz na kciuk, ale myślę, że to się niedługo zmieni:) Fotki i jakieś filmy obiecuje że za max 3 dni będą. Z tym, że narazie muszę maszynę"dotrzeć" :) Żebyście widzieli jak mój tata ją dociera...;) Gaz do oporu i wio:) Muszę przyznać że mnie samego też kręci żeby odwinąć, ale na razie daje rade. pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Gratuluje sprzeta!Na takie cos to jzu trzeba miec troche grosza :) ...Dbaj o niego bardziej niz o DT ;) p.s piasektt-posluzylo bialczeko z allegro? :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Jaka to ma moc ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piasektt Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Gratuluje sprzeta!Na takie cos to jzu trzeba miec troche grosza :) ...Dbaj o niego bardziej niz o DT :crossy: p.s piasektt-posluzylo bialczeko z allegro? :bigrazz: Oczywiście że posłużyło ale nie mnie ale :clap: za wywiad Gratuluje Raptora! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Z tym gazem w kciuku to jest tak ze najpierw ludzie narzekają a po miesiącu inkt już nie chce tego zmieniać i bardzo chwali sobie takie rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
O-L-O Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Przednia lampa wygląda śmiesznie, ale wiadomo, przepisy przepisami. Pozdrawiam i gratuluje pięknej maszyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rg166 Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 zrobiłem dzisiaj ok. 80km i powiem szczerze, że rąk nie czuje. Myślę że to kwestia przyzwyczajenia. Jutro z ekipą na tor wpadamy :) Ja niestety raczej raptorkiem po torze nie pośmigam, ah to docieranie :/Co do tej śmiesznej przedniej lampy to zaraz po przeglądzie demontaz i w ruch ida seryjne (swoja drogą -całkiem fajne) reflektory. pozdr. pytaliscie o moc- seryjnie 31,5 KM, mój jest po tuningu wydechu i ma w tej chwili ok. 40KM. pytaliscie o moc- seryjnie 31,5 KM, mój jest po tuningu wydechu i ma w tej chwili ok. 40KM. pytaliscie o moc- seryjnie 31,5 KM, mój jest po tuningu wydechu i ma w tej chwili ok. 40KM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SEBOOL Opublikowano 15 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2006 pytaliscie o moc- seryjnie 31,5 KM, mój jest po tuningu wydechu i ma w tej chwili ok. 40KM. pytaliscie o moc- seryjnie 31,5 KM, mój jest po tuningu wydechu i ma w tej chwili ok. 40KM. pytaliscie o moc- seryjnie 31,5 KM, mój jest po tuningu wydechu i ma w tej chwili ok. 40KM. Dlaczego napisałeś to trzy razy? :) A co do tuningowego wydechu to wątpie żeby dał 8,5 KM chyba że jest też odblokowana.pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi