LU-cash Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Miłego odkurzania :icon_biggrin: :icon_mrgreen: Nie no joke... :buttrock: :flesje: Tak serio, to gumowych drzew, równych asfaltów, taniej wachy itp. :buttrock: Wycieczki... No widze ze czujesz bluesa :flesje: :flesje: :flesje: Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blady_skuti Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Najwazniejsze, ze moja partnerka tez czuje blusa i skuter to jest świetny środek transportu w plenery fotograficzne. Samochodem w życiu nie wybiorę się w różne dziury a mój srebrny bzyk da radę - jestem tego pewny! Rowny asfalt to by sie kurcze przydal :icon_biggrin: - długa prosta, rozpedzam sie z druga połową na pace - 50 km/h na liczniku i wyskok na 20 cm i odbija nas od siedzen - latamy! no szok normalnie! - od razu predkosc przelotowa spadła do 30... hehehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markos Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Miłego odkurzania :) :D Nie no joke... ;) :lalag: Tak serio, to gumowych drzew, równych asfaltów, taniej wachy itp. :D Wycieczki... No widze ze czujesz bluesa :P :flesje: ;) Pozdrawiam Ooooooooooo...... stary, taniej wachy. te bym chciał, a jak narazie, to coraz droższa.... aż sie boje zowu na stacje jechac.. :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Ooooooooooo...... stary, taniej wachy. te bym chciał, a jak narazie, to coraz droższa.... aż sie boje zowu na stacje jechac.. :D Może w obliczu lawinowego wzrostu cen benzyny coraz więcej ludzi zacznie się przesiadać na zadowalające się aptekarskimi wręcz dawkami paliwa skutery. :) Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2006 Gratulacje!Miłego podróżowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emil1005 Opublikowano 30 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2006 No gratki, mam nadzieje że skuter to odpiero początek :icon_razz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eric Trax Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 (edytowane) Miłej jazdy życze oby ci jak najlepiej służył :D !!!!!!!!!!! Edytowane 28 Sierpnia 2006 przez Zajcikone Cytuj Yamaha MT 03 ----> Suzuki GSXR 750 k6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pimpek Opublikowano 28 Sierpnia 2006 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2006 zajcikone po ch*j odkopujesz stare posty?? nie widzisz daty ostatniego posta 30 Kwiecień 2006 - 10:33 no chłopie opanuj sie i nie nabijaj se licznika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Witam! Kumpla szlag trafia podczas codziennych dojazdów do pracy w Warszawie. Zaproponowałem mu skuter - a on sprawę analizuje. Miałby więc prośbę do doświadczonych skuterowców: co moglibyście mu polecić do codziennych dojazdów do pracy - koło 10 km w jedną stronę? Chodzi o to, żeby:- skuter nie rozpadł się po 5000km- miał schowek mieszczący kask i ew. jakieś inne drobne rzeczy (zapięcie itede)- miał 49/50 ccm (kolega ma tylko kat. B)- był w miarę bezawaryjny i w miarę szybki (no żeby jechał te 65kmh, bo widziałem skutery, które z trudem 50kmh osiągały)- dało się postawić aktówkę na podłodze- cena - do 4-5 tys. PLN Ja osobiście dradzałem mu chińczyki, bo słyszałem, że szybko się psują. Ale może jakość się już poprawiła? Najlepiej by było, gdyby coś takiego się dało kupić w Wawie. czekam na propozycje :PLYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fudokan_master Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Witam!Ja proponowałbym używanego Peugeota Elyseo.Jest to jeden z większych skuterów,ma duży schowek(podobno wejdą do niego 2 kaski integralne).Za tą kase to kupi już egzemplarz z lat 2002-2003.pzdr! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Witam!Ja proponowałbym używanego Peugeota Elyseo.Jest to jeden z większych skuterów,ma duży schowek(podobno wejdą do niego 2 kaski integralne).Za tą kase to kupi już egzemplarz z lat 2002-2003.pzdr! Dzięki, obejrzałem sobie fotki na allegro. Sam skuter ogromny być nie musi - właśnie chodzi o to, żeby się przepychać w korkach :) Ale jakaś propozycja to jest. Czekam na kolejne :cool: pozdrLYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 (edytowane) Aprilia SR odpada, bo pomiędzy nogami nie można położyc aktówki - jest wybrzuszenie :)Tak samo jest z Speedfightem i Roxem ... :lalag: Z dobrych skuterów z płaską podłogą polecam Piaggio NRG - fajny skut, całkiem nieźle zapierdziela :cool:I to byłby najlepszy wybór :D Chyba, że takie "wybrzuszenie" między nogami nie sprawiało by problemu? http://photos.allegro.pl/photos/400x300/19...27313/198273135 Jeśli nie to warto zastanowic się np. nad SRką :lalag: Edytowane 28 Maja 2007 przez Qóba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fudokan_master Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Sam skuter ogromny być nie musi - właśnie chodzi o to, żeby się przepychać w korkach Ale jakaś propozycja to jest. Czekam na kolejne W takim razie również polecam PIAGGIO NRG.Jest to fajny szybki,dynamiczny skuter.A poza tym wcale nie mały-też wejdą na niego 2 osoby.Osobiście polecam wersje chłodzoną cieczą.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LYsY Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 http://moto.allegro.pl/item198307370_piagg...ieuzywany_.htmla to? Jeździłem na takim pożyczonym w Atenach (jedyny skuter który znam :crossy:), kask do schowka wchodził, paliło z 2 litry na 100, ale nie wiem jak z trwałością tego skuterka.. pozdrLYsY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 28 Maja 2007 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2007 Trwały :crossy:To taki bardziej spokojny skuterek, jak już kupuje to niech lepiej kupi NRG/Roxa/Speeda itp., bo to chociaż jakoś wygląda :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi