Aśka Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 aaa to Wy staliscie kolo tego podestu i rozmawialiscie ?no akurat jak odjeżdżałeś i Cię wypatrzyłam,to januszowa żona zaplatała mi warkoczyk :icon_eek: poza tym wypad zdecydowanie udany, pogoda super(nie licząc temperatury w drodze powrotnej...brrrr....).niestety w Mogielnicy jeszcze nie zaczął się sezona na lody i musielismy zadowolic sie pysznymi ciachami ;) no i kurcze tyle ludzi zapowiadało się,że będzie,a na cargo były 3motocykle(plus czwarty,który pojechał sobie gdzie indziej). i byłoby już w ogóle super,gdyby Dziad miał motocykl dwuosobowy i teraz nie umierałabym na ból wszystkiego(od rączek i nóżek począwszy,na plecach i pupie skończywszy :D ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 jak odjezdzalem to Twoje spojrzenie i usmiech podpowiedzial mi, ze kojarzysz moja kamizelke ;)Kupcie sobie te kamizelki bedzie latwiej mi Was odnalesc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 ExtremeMoto bardzo fajne, nie wiem czemu tak malo ludzi, moze przez pogode, moze przez to, ze ochroniaze z Otwarcia Sezonu blokowali dojazd. Jutro tez bedzie sporo ciekawych rzeczy, dzisiejsze fotki tutaj: www.fotorelacje.com Bylo niezle, chociaz nie zgadzalo sie za bardzo z planem imprezy ;) Wydaje mi sie, ze poprostu duzo ludzi nie wiedzialo ze sa 2 imprezy i zostawali na otwarciu. Widzialem kogos w kamizelce forumowej, ale jakis taki mi nie znany. Aha ze sprzetow to jeszcze rozpoznalem hayabuse Duala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 i byłoby już w ogóle super,gdyby Dziad miał motocykl dwuosobowy i teraz nie umierałabym na ból wszystkiego(od rączek i nóżek począwszy,na plecach i pupie skończywszy :icon_eek: ) Może kup sobie spodenki kolarskie, takie z "pieluchą", i zakładaj je pod te, w których "plecaczkujesz", to przynajmniej dolną część pleców uchronisz przed bólem. ;) Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kioRa Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 WItam ;) I ja tez bylem na chwile ...Doslownie 10 min . posluchalem tej calej "moto muzyki" ...sie serce radowalo,dusza spiewala :icon_eek: warto bylo stac w korku 20 min na odcinku 500 m Pozdrawiam serdecznie...brak mi slow...:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Może kup sobie spodenki kolarskie, takie z "pieluchą", i zakładaj je pod te, w których "plecaczkujesz", to przynajmniej dolną część pleców uchronisz przed bólem. ;) Albo zamienię TRXa na V-maxa :icon_eek: Tu mam pewne pomysły ew. na RC-36 II generacji Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 dzisiaj bylo znacznie lepiej na Extreme Moto, zapraszam do obejrzenia fotek z obu dni:www.fotorelacje.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 My z Gosią też zaliczamy wycieczkę do Kazimierza do udanych, dzięki Dziadu za pomysł i cierpliwośc w czasie jazdy :icon_biggrin: Do następnego razu. PozdrawiamyJanuszm i Gosia Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 My z Gosią też zaliczamy wycieczkę do Kazimierza do udanych, dzięki Dziadu za pomysł i cierpliwośc w czasie jazdy :icon_biggrin: Do następnego razu. PozdrawiamyJanuszm i Gosia tak patrze na avatar i przypomina mi sie :buttrock: widzalem Was. Szkoda tylko, ze nikt mnie nie rozpoznal pomimo kamizelki i nie podszedl zagadac :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 tak patrze na avatar i przypomina mi sie :icon_mrgreen: widzalem Was. Szkoda tylko, ze nikt mnie nie rozpoznal pomimo kamizelki i nie podszedl zagadac :icon_biggrin: Bardzo chętnie bym zagadał lecz gdy ja wyszedłem z Kawiarni to ty właśnie siedziałeś na motocyklu i rozmawiałeś z Aśką i Dziadem będąc już gotowym do ruszenia więc skinołem głową a ty odjechałeś. Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FiOdoRr Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 foty z ExtremMoto http://www.fotoflash.fututo.pl/images/mesw2006/base0.html www.stuntdays.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Bardzo chętnie bym zagadał lecz gdy ja wyszedłem z Kawiarni to ty właśnie siedziałeś na motocyklu i rozmawiałeś z Aśką i Dziadem będąc już gotowym do ruszenia więc skinołem głową a ty odjechałeś. Napewno sie jeszcze spotkamy :icon_biggrin: a ja kamizelke zakladam zawsze ( znak rozpoznawczy ) wiec nie problem mnie pominac :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mtcross Opublikowano 23 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2006 mało mało tych zdjec :icon_biggrin: :icon_mrgreen: :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Acid Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 hejnapewno wielu z Was było na otwarciu.. macie jakies fotki ze zlotu to zamieszczajcie na forum.. a moze macie jakis link gdzie sa zdjecia z otwarcia na bemowie 2006?? z gory dzieki i pozdrawiam motonici :icon_mrgreen: :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2006 Może kup sobie spodenki kolarskie, takie z "pieluchą", i zakładaj je pod te, w których "plecaczkujesz", to przynajmniej dolną część pleców uchronisz przed bólem. :icon_biggrin:bardzo dobra rada Olsenie...gdyby nie to,że akurat nie od przewiania mnie wszystko boli,tylko od pozycji w jakiej spędziłam cała trasę.a jakbym jeszcze cokolwiek pod spodnie założyła to już w ogóle by mi krew do nóg nie dopływała :icon_mrgreen: jak tylko będzie chwilka czasu to wrzucę kilka zdjęć z wycieczki.i Januszu jakbyś wrzucił swoje to też byłabym bardzo wdzięczna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi