DZIADU Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Niewykluczone, że będziemy wracać przez Radom, gdyz MI osobiście zależałoby na kulturalnej trasie z sensowną prędkością przelotową. Po bocznych duktach i dołach przez Kozienice i Czersk nie chce mi się tłuc. P.S. Sensowny przelot - 140~150km/h Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Po bocznych duktach i dołach przez Kozienice i Czersk nie chce mi się tłuc. i ja też obstawiam omijanie dołów, bo nie wiem jak zniosę takie urozmaicenia na tylnej"kanapie"TRXa :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2006 Witam.Czytam ten temat i widze, ze dobrze wybraliscie. Jezeli macie pytania albo problemy mozecie sie mnie pytac. Mieszkam w Pulawach i dzisiaj w Kazimierzu bylem ze Swirem i ludzmi z forum.Na priv piszcie jak macie pytania. Pozdrawiam Waldi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Januszm Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 DZIADU rozmawiałem ze ślubną na temat wyjazdu, jej nie chce się kolejny raz z rzędu jechać na Bemowo więc możemy bezpośrednio z parkingu lecieć do Kazimierza. Rozmawiałem z kumplem na temat Kazimierza najprawdopodobniej dołączył by się w Radomiu. Cytuj https://www.facebook.com/profile.php?id=100003272715647 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 widzę,że grono sie powiększa.jak tak dalej pójdzie to Panie w cukierni w Mogielnicy padną z wrażenia jak zobacza taką ekipę parkującą im pod lokalem :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 widzę,że grono sie powiększa.jak tak dalej pójdzie to Panie w cukierni w Mogielnicy padną z wrażenia jak zobacza taką ekipę parkującą im pod lokalem :icon_mrgreen: Odnoszę wrażenie, że przystanek w Mogielnicy potrwa min pół godziny z uwagi na konieczność masazu pośladków i nóg :wink: Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miklas Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 O ktorej planujecie byc w Mogielnicy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mx5 Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 O ktorej planujecie byc w Mogielnicy?? się ma jak macie jakies pytanie odnośnie otwarcie sezonu czyli extrememoto to służę pozdrawiam :icon_mrgreen: :wink: :flesje: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 O ktorej planujecie byc w Mogielnicy?? Sądzę, że ok 12.00 gdyż planowany wyjazd z cargo o 11.00 może się wydłużyć (tak to w życiu bywa). Od dziś nie patrzę na pogodę na wp gdyż zapowiadają na sobotę i niedzielę deszcz a na onecie zapowiadają słoneczko :wink: Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulus Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 ooo to i ja sie pojawie w Kazimierzu.... ale to w powrotnej drodze z Bemowa..... do zobaczenia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 co do pogody to tuhttp://meteo.icm.edu.pl/napisali,że i w Warszawie, w Grójcu i w Puławach w sobotę mają być chrumki,ale bez deszczu.i do tego cieplutko :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 czy ktokolwiek ma malo czasu i zostaje w stolicy zeby sie troche "polansować"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 (edytowane) Witajcie :cool: jak dawno mnie tu nie było :wink: straszne to nowe forum, cięzko sie odnaleźć. Przechodząc do tematu, to b.chetnie się z wami spotkam w Radomiu z uwagi, że nie moge sie wybrac nidzie a już napewno nie na 2oo to będe zaszczycony :crossy: hmm a może macie ochote na grila ? mam troche miejsca u siebie na podwórku :clap: WALDI na gg zawsze można napisać - czemu spamujesz ?? JAk zapraszam to chyba jasne, że tych ktorzy tylko mają ochote i po drodze :banghead: Edytowane 20 Kwietnia 2006 przez swiruradom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 20 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2006 a kolege po znajomosci bys przyjal ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aśka Opublikowano 21 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2006 uuuu....grilla to ja bardzo chętnie! jak coś ustalimy jutro z rana i damy znać :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi