Groch Opublikowano 19 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2004 Czołem Ruff! Tak, bardzo mi miło, że powiem to jeszcze raz. Faktycznie miałem okazję nawet szejknąć henda i oblukać straty i rany otrzymane na jakimś lokalnym stritfajterfestiwalu zapewne. Ja to chyba też pośmigałbym przed mszą, żeby później tym gorliwiej się modlić :) Dajcie znać jakby co. Zatem do zobaczenia na dwóch kołach. pozdro i pohfagroch Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 19 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2004 Przy okazji: u mnie też jest z tyłu miejsce - chyba, że ktoś się brzydzi jeździć rozwalonym GSem A jak plecaczek bedzie za bardzo odciążać przód :?: :?: :?: :mrgreen: :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 19 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2004 A jak plecaczek bedzie za bardzo odciążać przód To założe cięższe odważniki na kierownicę :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 19 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2004 Ruff - no to średnio z tym czytaniem, bo ja napisałem że mogę wziąć bądź gdzie ;) Ale nie martw się, opowiadano mi, że lepiej Ci idzie śmiganie na GSie po offroadach :) :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 19 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2004 no to średnio z tym czytaniem, bo ja napisałem że mogę wziąć bądź gdzieSori :)Musiałem sobie zrobić jakąś zlepkę kilku postów a głowie ;)Czyli chętni na sobotę są Fugazi, Cosmo, ja i Siaśka i Szereny jako plecaczki.No i to juz jest coś.Zaczyna mi się to podobać. Aaaaa i Groch jeszcze :buttrock: opowiadano mi, że lepiej Ci idzie śmiganie na GSie po offroadachNie wierz ludziom, to musiały jakieś złe języki opowiadać ;) ;)Przecież ja wcale nie szaleję, nie jeżdżę za szybko jak na swoje umiejętności i jeszcze w dodatku nie łamię przepisów :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 19 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2004 A o ile ja umiem czytać to plecaczki chcą się gdzieś przejechać przed msząCzyli chętni na sobotę są Fugazi' date=' Cosmo, ja i Siaśka i Szereny jako plecaczki.No i to juz jest coś.Zaczyna mi się to podobać.Aaaaa i Groch jeszcze :)[/quote']i chyba Matek? PeterS?No to super. To dokąd jedziemy? :mrgreen: jesli ktos ma pozyczyc motorek na sobote to ja chetnie chcesz virażkę? tylko musiałbyś chyba uważać żeby sobie kolan nie obić o brodę (czy odwrotnie... :roll: ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 19 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2004 To dokąd jedziemy?No właśnie nie wiem jeszcze - myśłałem o trasie Orlich Gniazd czy ja to się tam nazywa' date=' ale nie mam dobrego przewodnika po tym terenie, żeby obmyslić dokładny plan. Może ktoś ma coś pisanego o tym temacie ? ;)Albo może ktoś ma inną propozycję... chcesz virażkę? tylko musiałbyś chyba uważać żeby sobie kolan nie obić o brodę (czy odwrotnie... )Eeeee tam, przecież pedałował nie bedzie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 19 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2004 Hej,może dziś gdzieś śmigacie.Jest jakieś spodkanko a jak to gdzie? p.s pogoda jest :) nie mogę tego odpuścic Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szereny Opublikowano 19 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2004 Huraaaaaaaaaaaaaa!!!! Mam już transport na sobotę :buttrock: :) ;) (Skleroza nie boli, ale czasem płata figle - pomyliłam tygodnie :oops: ) Mimo wszystko bardzo dziękuję :!: :!: :!: Miło wiedzieć, że można na Was, w razie potrzeby, liczyć Panowie 8) Groch - mnie też poznałeś :) Choć pewnie nie zwróciłeś uwagi, bo zaraz mnie już nie było na widoku, ale ja też mówię/piszę 4umowe CZEŚĆ :!: :!: :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 19 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2004 Groch - mnie też poznałeś Choć pewnie nie zwróciłeś uwagi, bo zaraz mnie już nie było na widoku Eeeee chiba Ci się pomylił Groch z Ziggim, którego poznałaś na dachu GEANTa :) A co do sobotniej wycieczki, czy mam rozumieć, że ZYGZAK leci z nami ?? :) Rozumiem, że dzisiaj spotykamy się na Barciach ??Ja postaram się przyjechać na sprzecie. Matek też bedzie na eeeeeeERce :buttrock:, więc może polatamy coś dzisiaj ?? Jakiś wyskok do Olkusza na gofry ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 19 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2004 No właśnie nie wiem jeszcze - myśłałem o trasie Orlich Gniazd czy ja to się tam nazywa' date=' ale nie mam dobrego przewodnika po tym terenie, żeby obmyslić dokładny plan. Może ktoś ma coś pisanego o tym temacie ?[/quote'] :mrgreen: dla kierownika wycieczki: http://www.czestochowa.iplus.pl/lo4-168.htmhttp://www.wrotamalopolski.pl/root_Turysty...+orlich+gniazd/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyhoo Opublikowano 19 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Października 2004 może polatamy coś dzisiaj ?? Jakiś wyskok do Olkusza na gofry :)Cześć wszystkim. Pamiętacie mnie jeszcze?? Gofry w Olkuszu są czynne od 1 marca do bodajże ostaniego dnia października. Wszak są to prawdziwie MOTOCYKLOWE GOFRY ;) Otwarte tylko w sezonie :buttrock: Gdybyście się wybierali w sobotę w moje strony (Szlak Orlich Gniazd), dajcie znać, mam wolny dzień nareszcie i chętnie się przyłączę jeśli pogoda będzie znośna. W innym kierunku też chętnie się przyłączę Dopisane:Małe sprostowanie: pokrzaczyło mi się. Nie jadę z Wami, wybieram się na mszę. Może spotkamy się po. Za dużo tych stronic napłodziliście w tym temacie i mam szum informacyjny :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 20 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2004 chcesz virażkę? tylko musiałbyś chyba uważać żeby sobie kolan nie obić o brodę (czy odwrotnie... )ee no nie jestem az taki duzy?ale z tym pozyczaniem sprzeta to taki zart sceniczny byl ;)po pierwsze, bal bym sie pozyczac cudzego sprzeta, a po drugie, to nawet kasku nie mam w kraku nie wspominajac o jakims ubrankutak wiec mi pozostaje tylko patrzec z zazdroscia - choc jak rano widze 0st na zewnatrz, to jakos sie tym nie martwie :)ale mam nadzieje, ze na sobote pogoda wam dopisze - ja niestety odpadam z mszy - impreza "prawie" rodzinna :buttrock:zdrv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 20 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2004 Monka - mogę Ci pożyczyć kask i kurtkę (kurtka trochę sfatygowana po ślizgu, a w kasku nie daje się otworzyć szybka, bo mechanizm nawala, ale chyba lepsze to niż nic :) ). Może nawet rękawiczki nadwyżkowe by się znalazły ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 20 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2004 W kwestii sobotniej wycieczki to dotrały do mnie opinie, że Orle Gniazda są niehalo, bo tam są trasy w lesie a w lasach teraz pełno liści leży. Słyszałem głosy, zeby tym razem na wschód. Jesli macie inne pomysły to sypać!Ja sobie pomyśłałem, że moznaby jeszcze polecieć do Nowego Sącza przez Mszane i potem eyjechac na Wiśnicz czy jakoś tak (podobno sa fajne winkielki) albo na odwrót :buttrock:Kolejna koncepcja to kopsnąć sie do Zakopca i potem wracać tą traską, o której mówił Matek (wylatuje sie w Chabówce tylko nie pamiętam gdzie się zaczyna ;) Matek przypomnij mi !!! :).Więcej pomysłów nie mam. Może wy macie jakies fajne pomysły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi