Ruff. Opublikowano 1 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2004 Co do traski to myśle iż na Słowacji zwiedzimy co nie co A masz mapę ?? Jesli tak to weź ze soba duzo map :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 1 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2004 ja sie zjawie na imbramowskim ale troche puzniej tak kolo 11 najwcześniej :namoto: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 1 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2004 kolo Zawoji ma byc jakias luzna impreza riders.pl , jakies zkonczenie sezonu czy cus , mozna by sie spacerowym tempem przejechac........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 2 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2004 Może ktoś chętny na wieczorne śmiganko po mieście nie koniecznie z przepisową jazdą :banghead: :crossy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fellipe Opublikowano 2 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2004 zagladnijcie tu http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...pic.php?t=18790 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 2 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2004 link mi nie dziala :/ a co dow ieczorku to ja bym chetnie gdzies na chwile sie przejechal, ale z tym lamaniem ograniczen, to ani moja jawa nie jest do tego stworzona, ani ja po 3mc przerwy jakos nie spiesze sie aby osiagac kres mozliwosci jawy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 2 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2004 no i zakonczylem sezon....... :banghead: :crossy: puscił stożek sprzęgła , zniszczony czop wału i sprzęgła silnik do całkowitego rozmontowania więc do końca sezonu już nie zdąże poskładać ...no może jako pasażer sie z kimś zabiorę .......... Polo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 2 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2004 Polo nie poddawaj sie ja w dwa dni Kawe wymalowałem to Tobie się uda sprzęta naprawić tylko troche chęci jesteśmy z tobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 2 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2004 No i już w domku :banghead: Dziękuję za fantastyczną wycieczkę (słowackie drogi, piękne widoki, wygodne siedzonko, tempo w sam raz :mrgreen: )Polo - nie mam pojęcia co to jest stożek sprzęgła i czop wału ale szczerze Ci współczuję 8) do zobaczenia jutro wokół Rozia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 2 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2004 no nie takie proste....w poniedzialek sciagne moto do domu i bede próbowal osadzic stozek ale male szanse :banghead: jak sie nie uda , to niestety musze rozpolawiac silnik i wał :crossy: czyli nie szybciej niz 2 -3 tyg i do tego kasa :Pnajpierw musze zapłacic rachunki i za studia a potem jak cos zostanie to w MZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 2 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2004 no i zakonczylem sezon....... puscił stożek sprzęgła , zniszczony czop wału i sprzęgła silnik do całkowitego rozmontowania więc do końca sezonu już nie zdąże poskładać Współczuje awarii, może jednak czop nie ucierpiał i obejdzie się bez rozpoławiania silnika. Do zobaczenia jutro na bajzlu :crossy: Aha, jakby co kontakt ze mną w najbliższym czasie pod nr. 607261596 - dziabneli mi telefon :banghead: Jutro musze wstać o 4:30 :/ więc już spać ide Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 2 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2004 No i już w domku Ja też dojechałem cały i zdrowy z lentylkami w kuferku (łożysko lada dzień cza wymienić,robi się niebezpiecznie :mrgreen: ).Predkość faktycznie była OK. i bede próbowal osadzic stozek ale male szanse Powodzenia w naprawianiu sprzęta-oby się udało Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szereny Opublikowano 2 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2004 hmm ja na razie opanowałam rozpędzanie się do 40 i przewrotki Siasia - gdzieś Ty się wywaliła :?: :!: :?: I co, jak idzie dalsza nauka jazdy? Kiedy Cię będzie można zobaczyć za kierownicą na trasie :banghead: Rozio - chyba Cię czeka rzeczywiście posiadówa do tej 12-tej to minimum. :mrgreen: Zjawię się coś pomiędzy 11, a 12 jak nic nie przeszkodzi. Do zobaczenia!! I lepiej zarezerwujcie sobie to popołudnie :twisted: Szereny przepowiednia: "Nie wrócicie szybko do domków!" :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drfugazi Opublikowano 3 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2004 Hejka, dzięki za fajną wycieczkę - pogoda super, tempo dobre, fajne słowackie drogi, szybkie zakręty, uprzejmi kierowcy (nawet jeden rajdowy się znalazł - dobry był, dawał radę) :banghead: Dajcie znać jak było na bazarze, czy dużo luda i wystawców, jaki asortyment i jakie ceny. Polo - powodzenia w naprawianiu sprzęta.Zdrówka wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciach Opublikowano 3 Października 2004 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2004 Do Szereny: mam już dwa małe kotki przygotowane :evil2: łeeeeehehehehehehehe i dobry sznurek.a jak napiszesz że to mnie przywiążesz...to wiedz że diabli złego nieborą :twisted: łeeeeeeeeeehheheheheheh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi