PeterS Opublikowano 16 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2004 http://www.riders.pl/extra.php?run=imprezy...ay=18&year=2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 16 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2004 8) CześćWybieramy się w niedzielę do Zalipia zobaczyć domy malowane w kwiaty (jakieś 100 km od Krakowa). Wyjazd ok. 11-12, kto się nie wstydzi jechać z dwieściepięćdziesiątką - zapraszam :twisted: m16- dołączysz w Tarnowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 16 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2004 m16- dołączysz w Tarnowie?Hehehe - moze byc problem bo przedwczoraj sprzedalem moto :mrgreen: Ale zato bedziecie mogli moje nowe obejrzec ;-) (chociaz nie dolacze bo jeszcze prawka brak ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 16 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2004 8) CześćWybieramy się w niedzielę do Zalipia zobaczyć domy malowane w kwiaty (jakieś 100 km od Krakowa). Wyjazd ok. 11-12, kto się nie wstydzi jechać z dwieściepięćdziesiątką - zapraszam :twisted: ja sie pisze założe czaszke i pojade teraz widze ze mnie będziecie dojezdzac z to że sobie raz chciałem podzidowac :cry: wtedy jak by ktos przyjechal na słabszym sprzecie to ja bym nie czekał taka jest prawda dlatego tak napisałem bo ten ktos by sie troszke zbulwersował jak by przyjechal i sam by mósiał jechac a lepiej odrazu napisac co i jaki ja nie owijam w bawełne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 16 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2004 kto się nie wstydzi jechać z dwieściepięćdziesiątką - zapraszam Jak wszystko dobrze pójdzie to sie wybiore ;)Dobrze sie już czuje więc chyba nie zaszkodzi mi krótka przejaźdzka :twisted: PS: Dziś otworzyłem silnik aby zobaczyć jak wygląda po wydawało mi się lekkim przytarciu. To co zastałem w prawym cylindrze jest w załączniku ;) Zastanawia mnie jakim cudem na takim tłoku przejechałem ok 40km :roll: Dobrze że z Łodzi przywiozłem kolejny silnik - jutro przekładam cylinder z tłokim :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 16 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 16 Września 2004 Ale zato bedziecie mogli moje nowe obejrzec (chociaz nie dolacze bo jeszcze prawka brak ) Jak się jedzie w grupie to taki dokument można uznać za zbędny :PW razie kontroli zatrzyma się jadący pierwszy albo ostatni, no ewentualnie w ogóle nikt się nie zatrzyma ;) ;) ;) l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon Opublikowano 17 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2004 to się tylko tak mówi że ktoś się zatrzyma ;) ja ostatnio jechałem i musiał się do mnie przypieprzyć ale i tak się nie zatrzymałem ;) ale ekipa niezła wtedy jechała bo podtrzepiliśmy się do jakiś przecinaków a że był korek to dawaliśmy sobie rade za nimi.dokument to nie wszystko ważne żeby się nie zabić ani też nikogo przy okazji :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciach Opublikowano 17 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2004 o której i gdzie jeśli mieluibyśmy jechać na zlot?bo może sytuacja sie wyklaruje i bym pojechał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 17 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2004 prawym cylindrze jest w załączniku ;) Zastanawia mnie jakim cudem na takim tłoku przejechałem ok 40km :roll: dobrze ze miales jeszcze lewy cylinder , tak to jest z Jawa jak nie dupnie wal to sie da dojechac wszedzie Polo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 17 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2004 Witam,już wróciliśmy cali i zdrowi po bieszczadzkich szaleństwach.Drogi i krajobraz są tam boskie.Zrobiliśmy ogółem ok 750 km(w tym dziś ok.450).Co prawda nie obyło się bez przygód.Jeden z nas poprostu na ostrym winklu-opuścil droge ;) ,ale na szczęscie obyło się bez strat-ale była jazda :mrgreen: .Wracając oczywiśćie spodkaliśmy mundurowych i chcieli jednego z nas dorwać za podwójną ciągłą-ale im się ten manewr nie powiódł :mrgreen: . Zastanawia mnie jakim cudem na takim tłoku przejechałem ok 40km ostry ten tłok -dobrze że kupiłeś silnki na bajzlu. Cześć Wybieramy się w niedzielę do Zalipia zobaczyć domy malowane w kwiaty (jakieś 100 km od Krakowa). Wyjazd ok. 11-12, kto się nie wstydzi jechać z dwieściepięćdziesiątką - zapraszam ja wstępnie moge się pisać,na zlocik do Woszczycach się nie wybieram.A może Kazimierz?Filipe coś wspominał o wypadzie tam w niedziele. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 17 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2004 Co prawda nie obyło się bez przygód.Jeden z nas poprostu na ostrym winklu-opuścil droge ;) ,ale na szczęscie obyło się bez strat-ale była jazda - co się stało? Cześć Wybieramy się w niedzielę do Zalipia zobaczyć domy malowane w kwiaty (jakieś 100 km od Krakowa). Wyjazd ok. 11-12, kto się nie wstydzi jechać z dwieściepięćdziesiątką - zapraszam ja wstępnie moge się pisać,na zlocik do Woszczycach się nie wybieram.A może Kazimierz?Filipe coś wspominał o wypadzie tam w niedziele.wygląda na to że wycieczkę do Zalipia - przynajmniej jeśli chodzi o nas, trzeba będzie przełożyć. Dopadło mnie grypsko i leżakuję ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 17 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2004 ooo wielka szkoda kuruj sie jak najszybciej, to organizujemy jakis wyjazd w niedziele gdzies bo pogoda ma byc całkiem przyzwoita szkoda marnowac dzionka ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 17 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 17 Września 2004 ja sie wybiore w sobote na ten zlocik , Piter o ktorej planujesz wyjechac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 18 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2004 o której i gdzie jeśli mieluibyśmy jechać na zlot?bo może sytuacja sie wyklaruje i bym pojechał?ja sie wybiore w sobote na ten zlocik , Piter o ktorej planujesz wyjechac? Kro się w końcu wybiera :?: pogoda jest super i też bym się przejechał wygląda na to że wycieczkę do Zalipia - przynajmniej jeśli chodzi o nas, trzeba będzie przełożyć. Dopadło mnie grypsko i leżakuję szkoda , pogoda piękna a Ty chora ;) Zdrówka życze ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 18 Września 2004 Udostępnij Opublikowano 18 Września 2004 Witam, szkoda że Pavkowa złapała grype-wracaj szybko do zdrowia.Pogoda dziś i jutro ma być wyśmienita to może pojedziemy do tego Kazimierza?(może Sandomierz?)A dziśiaj ktoś gdzieś bedzie latał?A nie odupszcze takiej pogo :mrgreen: . - co się stało? Nic takiego spoko wszystko jest w pożądku ;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi