PeterS Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Ok, co do miejsca spotkania proponuję o godzinie 15 (+/- 15min) standardowo pod Eleą (dawną Billą) przy ul. Mackiewicza. Można by troche później - zajedziemy szybko, a o tej porze może jeszcze nie być klimatu :) pewnie będzie to młyn.I pizza! :smile2: :smile2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amazonka Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2004 Ze spotkaniem swietny pomysl :) Szkoda tylko ze w niedziele, na weekend wracam do domku (oponka do wymiany juz na mnie czeka, w koncu sobie pojezdze :) ) i mnie nie bedzie :) Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2004 Witam!A czy skuterzysci rowniez moga wpasc?? Mamy swoj klub w Krakowie www.skuty.krakow.prv.pli jezdzimy gdzie tylko dusza zapragnie.P.S. Czy ktos z Was jedzie na rozpoczecie sezonu do Zabrrza 24.04?? Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Witam!A czy skuterzysci rowniez moga wpasc?? Mamy swoj klub w Krakowie www.skuty.krakow.prv.pli jezdzimy gdzie tylko dusza zapragnie.P.S. Czy ktos z Was jedzie na rozpoczecie sezonu do Zabrrza 24.04?? Oczywiście, że mogą. Zapraszamy Ja nie jade do Zabrza - nie wiem jak pozostali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Jeszcze jedno, ponieważ padło pytanie czy każdy bierze organizuje sobie jedzenie sam.Odpoweidź brzmi, TAK.Ja zorganizuje grilla (może 2) i opał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2004 Możemy się już zadeklarować, że będziemy. Jakieś sugestie, co przywieźć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2004 ja niestety nie dotre jadę do W-wy reprezentować grupę kierowców "Maluchów" w narodowym tescie na prawo jazdy , oglądajcie mnie w TVN od 17,15 :D PoloP.S poszukuje motocykla do małej turysktyki poszukiwane modele to:- Mz 250/251- MZ TS 250 - Jawa 350 TS- Mz Tropik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bukhu Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2004 Witam wszystkich - melduje się nowy na forum. Trochę późno wpadłem na to forum :arrow: zazwyczaj siedziałem na ridersach, a tam Kraków słabo widać. I przez ridersy dotarłem na ten wątek. Czy ktoś będzie na tyle uprzejmy by namiar konkretny podał jakbym pod Eleę się nie wyrobił ? W Korzkwi przejazdem bywam bo ładnie tam :D Brat się też obruszył że by się wybrał, ale o kulach się porusza i miałby problem z prowadzeniem :) Postaram się wyrobić na 15stą. Poruszam się bordowym MG Nevada. Bukhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2004 Będę o 15 (może z małym poślizgiem) pod Eleą na moto w kamizelce 4umowej - ale potem pojadę zmienić środek lokomocji. (no chyba,że zdaży się cud) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Cienkie bolki jesteście :D jako jedyny przyjechałem na moto :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bukhu Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Ja się nie wyrobiłem. Pogoda też nie nastawiała do poszukiwań Młyna w okolicach godziny 17stej gdy miałem chwilę czasu. Będę się kontaktował jeszcze. Pogoda pewnie znowu w środku tygodnia ładna będzie - to może by tak jakieś popołudnie robocze z tą Korzkwią wypali ? pozdrawiam Bukhu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2004 nam też się nie udało- do trzech razy sztuka :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 26 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2004 pare fotek, ktore zostaly zrobione http://republika.pl/okrop/ Okropnus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 5 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2004 Propozycja: Spotkanie przy grillu DZIŚ (tj. środa 05.05.2004) w Korzkwi. Spotykamy sie (standardowo) przed Eleą (Billą) na Mackiewicza o 17.45 - 18.00 Ja biorę kratkę do grilla i węgiel - w jedzonko trza sie samemu zaopatrzyć. HEJ PRZYGODO, psia krew :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 5 Maja 2004 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2004 no tos niezle wyskoczyl....nie ma to jak gruntowne przygotowania :Dpostaram sie byc :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi