PiotrekB Opublikowano 11 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2003 1. Może i tak być.2. Przenieśmy się z tą dyskusja do działu przy piwie: http://motocyklisci.riders.pl/viewtopic.php?t=9448 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 13 Grudnia 2003 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2003 Jest fajna pogoda można by jeszcze coś dzisiaj pojeździć.Jest tylko jeden problem - nie ma ktoś z Krakowa alkomatu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 9 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2004 WITAM SYLWKU JESTEM Z KRAKOWA MAM ETZ 251 I PROPONUJE KOLEJNE SPOTKANIE ALE POZA KRAKOWEM :idea: gdze kiedy pisz !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 19 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2004 Napisałem już to w "Przy piwie": Co powiecie na spotkanie przy piwku lub bez jutro w knajpie "drewutnia" (chyba). Lokal znajduje się na skrzyżowaniu ul Wybickiego i Łokietka mniej więcej na przeciwko Biedronki, obok komisu samochodowego i automyjni. Mniej więcej w okolicach godziny 19 - do oporu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jędrek Opublikowano 20 Lutego 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2004 Witam jestem za, ale dopiero około 20-tej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 11 Marca 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2004 http://forum.motocyklistow.pl/viewtopic.php?t=11760 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2004 Co myślicie o spotkaniu przy grillu w niedzielę tj 25.04 w Korzkwi? Jedynym problemem jest to, że ja będę miał czas dopiero po 15 - więc moglibyśmy zrobić wieczornego grilla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Ja bym się pisał :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nizin Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Robi się coraz ciplej, pogoda ładna wiec czemu nie. Trzeba zrobić imprezkę integracyjną dla krakowskich motonitów :mrgreen: Takie duże miasto, tyle maszyn a jakoś nie możemy się razem spotkać :) Ja się pisze na spotkanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zbyhoo Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Jeśli tylko pogoda będzie znośna to przybędę, prawdopodobnie z "plecaczkiem". Oby nie padał deszcz i było w miarę ciepło. Co do śrdodowiska motocyklistów Krakowa - albo gdzieś ono istnieje i jest hermetyczne, albo nie ma go prawie wcale. Sami musimy coś stworzyć zdaje się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lunatyk Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2004 widze, ze w kraku mzki rzadza :) niestety moje moto doprowadzane jest do stanu uzywalnosci w tym momencie... ale sam pomysl jest ok :) mam nadzieje ze sie kiedys spotkamy w wiekszym gronie :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavka Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Ja w niedziele pracuję, ale postaram sie wyrwać wcześniej ( będe wiedział coś w piątek). P.S. Gzdzie jest ta Korzkiew? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2004 http://www.pilot.pl/index.php3?z_city_id=3...3&info=&lang=pl ostatnio to znalazlem - generalnie jak sie nie wie gdzie co jesthttp://www.pilot.pl (o ile dlugi by nie dzialal) pozdrawiamTez postarm sie byc choc jeszcze moeto nei mama - moze mnie nie wyprosicie :) pozdroOkropnusp.s. szukam Jawa/CZ 350 lub MZ250/1 gdzie w okolicy krakowa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Fajno, fajno ale jeśli wierzyć prognozom pogody to od soboty na padać :) Jeśli będzie jednak ładnie to stawiam się obowiązkowo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2004 Ok, co do miejsca spotkania proponuję o godzinie 15 (+/- 15min) standardowo pod Eleą (dawną Billą) przy ul. Mackiewicza. Jeżeli ktos by się nie wyrobił, proszę o kontakt - opiszę jak dotrzeć na miejsce. Sprawdzałem prognozy:owszem w sobotę ma padać, ale w niedzielę ma być ładnie. Jeżeli by padało to pomyslimy nad spotkankiem w jakiejś knajpce - pewnie będzie to młyn. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi