retnom Opublikowano 20 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2004 wzialem od muzyka zdj z poprzednich wypadow i troche sie juz tego nazbieralo chcialbym jeszcze poinformowac ze zaczal dzialac adres www.motoforum.one.plw miare wolnego czasu bede strone przebudowywal i usprawnial jak ktos ma jeszcze jakies zdj to prosze o kontakt w celu umieszczenia zdj na stronce najlepij sms 503027180 z tego co pamietam to okrop robil jakies fotki i monka jak dacie rade to nagrajcie na cd i sie jakos ustawimy bo nie ma sensu wszystkiego przepychac przez netpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 20 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2004 z tego co pamietam to okrop robil jakies fotki i monka jak dacie rade to nagrajcie na cd i sie jakos ustawimy bo nie ma sensu wszystkiego przepychac przez netz tych co ja robilem sa tam prawie wszystkiejest jeszcze pare z grilla u Polosa dostepne pod http://monka.merix.com.pl/grill/ (cos moglem popieprzyc, wiec dostaniesz sie tam przez monka.merix.com.pl ). nie ma duzo,wiec mozesz je zabrac z tamtad. dasz rade? jak nie, to oczywiscie oryginaly mogre wypalic i jakos ci dostarczyc.Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 21 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2004 Jedziemy dzis do Kryspinowa, wyjazd ode mnie z pod bloku ( Białoprądnicka 32/15) o 19.15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 21 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2004 Jedziemy dzis do Kryspinowa, wyjazd ode mnie z pod bloku ( Białoprądnicka 32/15) o 19.15Jesli nie bedzie padac/grzmic, to bedziemy. "Zona" wyrazila zgode :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 21 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2004 OK, też jadę :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszu Opublikowano 21 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2004 Jedziemy dzis do Kryspinowa' date=' wyjazd ode mnie z pod bloku ( Białoprądnicka 32/15) o 19.15[/quote'] witam :P jak sie wyrobie to chetnie dolacze do szanownego towarzystwa, tylko gdzie w Kryspiowie bedziecie ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 21 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2004 tylko gdzie w Kryspiowie bedziecie Prawdopodobnie w okolicach boiska do kosza i chyba takiej niby sceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pszu Opublikowano 21 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2004 oki dokijak sie uda to postaram sie byc o 19.15 na Bialopradnickiej lub pozniej w Kryspinowie jesli zas moje sprawy sie przeciagna i nie dam rady to milego smigania :P :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 21 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2004 Witam kto jedzie do Wrocławia na zlot w piątek czeba sie jakos ugadac o kturej i wogule ja jade, Matek tez Tomek kto jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 22 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2004 moze moderatorzy nie zabija mnie za offtopic, ale serdeczne pozdrowienie dla wszystkich z Anglii-Exeterudanych wyjazdow :P p.s. jawa z 79r tutaj kosztyje 550 funtow...czemu ja nie przyjechalem na motocyklu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 22 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2004 pozdrowienia od kaleki z wybrzeża (z angielską pogodą)xtrvfr - jeszcze się łudzę że chociaż dojedziemy do Was do Wrocławia. damy znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 22 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2004 spoko dacie rade jutro matek Tomek i Rozio wyjezdzaja o 12 a ja o 15 spoko by było jakbyscie dojechali Aha zgubiłem telefon tak ze numer fona nie aktualny chyba ze go gdzies znajde ale wątpie :cry: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavka Opublikowano 27 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2004 Fajna była wycieczka do Wrocławia i z powrotem. Pod koniec troche padało, ale wyjazd by sie nie liczył jak by nas nie zmoczyło.Jakby w sobote była dobra pogoda to trzeba by gdzieś pojechać (bo urlop sie kończy).Może Miechów-Książ Wielki-Jędrzejów-Pińczów-Młodzawy-Wiślica-Skalbmierz? Może być z modyfikacjami.A może dało by sie wyskoczyć gdzieś wcześniej jakby była pogoda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 27 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2004 spoko ja w tygodniu tylko popołudniu a w sobote raczej dam rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 28 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2004 Fajna była wycieczka do Wrocławia i z powrotem. Pod koniec troche padało, ale wyjazd by sie nie liczył jak by nas nie zmoczyło.Jakby w sobote była dobra pogoda to trzeba by gdzieś pojechać (bo urlop sie kończy).Może Miechów-Książ Wielki-Jędrzejów-Pińczów-Młodzawy-Wiślica-Skalbmierz? Może być z modyfikacjami.A może dało by sie wyskoczyć gdzieś wcześniej jakby była pogoda? Niezły pomysł, zobaczymy jak bedziemy stali czasowo. Ja mam natomiast propozycję na piątek, przeczytajcie najpierw to:http://ewka.k2.webpark.pl/akcja.htmW piątek tj. 30.07 w Wiśniczu jest uroczystość związana z obchodzmi 60-tej rocznicy akcji na więzienie. Uroczystość rozpocznie się o godz. 16.30 na cmentarzu wieziennym. Jadę na tą uroczystość, mam tam się spotkać z Panem Eugeniuszem Kowalem ps "Ewka",Jeżeli byłby ktoś zainteresowany, to zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi