muzyk Opublikowano 8 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2004 A zreszta to musialbym szukac dworca Opisuję dojazd na dworzec w Oświęcimiu (trasa od samego Kraka):Jedziemy na Kryspinów potem na Libiąż -cały czas główną, w Libiążu na Oświęcim.Wjeżdżamy do Oświęcimia, pierwsze rondo prosto, drugie prosto i po 150m po prawej widzimy dworzec :buttrock: - chyba nic prostrzego :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 8 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2004 Spotykamy się o 12o 12 w krraku czy oswiecimiu?tak sie zastanawiam, bo lece na slowacje (przez Chyzne) czy moze nie pojechac z wami troche, a potem skoczyc na Chyzne przez Zawoje. Zalezy mi tylko na drodze od Zuberca, bo tam sa miodzio winkielki :buttrock:Wiec jakby mi sie udalo - to gdzie i o ktorej spotkanie w Kraku?I kto jedzie z Kraka??Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 8 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2004 Witam jak ktos nie moze w sobote to moze w niedziele gdzies pojedziemy a jak sie brygada z katowic zdecyduje w niedziele to dolonczymy do nich co wy na to :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 8 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2004 Po skruceniu trasa jest całkiem sensowna jak na 1 dzień, wcześniejsza to było przegięcie :/ Jak tylko będzie pogoda w miare to się pisze :buttrock: Proponuje spotkać się przy kinie Kijów o 10:30 Kto jedzie z Krakowa ?????????????? Retnom ?? kto jeszcze ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polo Opublikowano 8 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2004 wew wtorek planowany jest griil u mnie za domem , miejsca jest srednio malo ale sie pomiescimy :buttrock:za to jest miejsce parkingowe na 6 motocykli zapraszam we wtork jesli pogoda dopisze zaczynamy o 19 adres Na Blonie 10 tj Bronowice Nowe przy pętli tram. 4 ,8 , 13 kto byl na gieldzie RTV na Balickiej to trafi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 8 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2004 Witam,niestety w sobote ja odpadam :buttrock: ,a co niedzieli to zobaczymy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWLOO Opublikowano 8 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2004 Wyjazd na Górę Żar bardzo dobra koncepcja :smile2: Będzie otwarte szybowisko – to może polatamy. Kto z Krakówka jedzie na turystyczna wycieczkę do Oświęcimia spotkać się z Muzykiem na dworcu ? Nie chce Mi się jechać samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retnom Opublikowano 8 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2004 Pawloo jak cos to wpadne po ciebie ok 9.30-10 /jeszcze sie zgadamy dokladnie/ i podjedziemy po Rozia ale proponowalbym spotkanie albo za Jubilatem albo w okolicach banku <okraglaka> na Monte Cassino chyba wiecie gdzie Jest tam spory parking i mozna chwile bez problemu poczekacpozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 8 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2004 wew wtorek planowany jest griil u mnie za domem hej,jesli pogoda dopisze, to mozna sie wprosic w 2 sztuki? :buttrock:co przyniesc? Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 8 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2004 Ja sie ugadałem z grupką z Katowic na niedziele wiec jak ktos jedzie to piszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 9 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2004 Więc jak ktoś będzie miał ochotę wpaść to zapraszam. Sprecyzuj co przez to rozumiesz :D :D :P Można wpaść na weekend, jest tani hotel lub camping nad jeziorkiem. Miejscówka jest idealna i w dalszym ciągu jest tanio :P . Rok temu było u mnie sporo kumpli na moto :buttrock: i stwierdzili że to jedne z lepszych wakacji. Jest tam jeszcze zasięg na Polską sieć więc jak ktoś ma ochotę wpaść to proszę o kontakt. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 9 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2004 sylwester:no to nie badz taki tajemniczy, napisz kiedy dokladniej wyjezdzasz, i ile to jest tani hotel/camping no a potem mozna sie dopiero zastanawiac czy jechac, a i jeszcze jakos dokladniej napisz gdzie ta miejscowosc szlachetna lezy (przy ktorej drodze, w ktorym regionie, sos w tym stylu) greetingsp.s. a ja myslalem ze wychowawcy na koloniach/obozach to zarabiaja kase, a tu wychowawca musi uskladac na swoj wyjazd :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
retnom Opublikowano 9 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2004 Ostatecznie ustalam miejsce spotkania pod Okraglakiem przy Monte Cassino ok 10-10.30 Ewentualnie gdyby mial sie ktos spoznic prosze o tel/sms 503027180 Do Oswiecimia to ok 1 godz drogi spokojnym tempem wiec zdazymy na 12 zeby sie spotkac z Muzykiempozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 9 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2004 hej, mam zamiar dołączyć w sobotę o 12 w oświęcimiu. Gdyby coś się pozmieniało puśćcie jakieś info simsowe 0609691282. Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 10 Lipca 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2004 Ja sie ugadałem z grupką z Katowic na niedziele wiec jak ktos jedzie to piszcieWitam,ok napisz o której się spodkamy i gdzie?Dziś wieczór lece do kumpeli na grila,jak będę jutro w dobrym stanie :mrgreen: to się z chęcią wybiore.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi