dragon Opublikowano 10 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2004 A dla mnie pomysł jest głupi, bo nie mogęto idz do pracy normalnie jak czlowiek (na 8-9) a nie lez w lozku do 11 i do roboty na 12 :Dwtedy bedziesz mogl jechac. ale jesli wyjazd o 15 to ja odpadam tez - o 16 to moze sie juz udac. zaczniemy najwyzej o 17:30 To ja sie wobec tego pisze tylko musiałbym wiedzieć dzień wcześniej tak wiecie zeby sie przygotować finansowo i z wyposarzeniem :) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 10 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2004 to idz do pracy normalnie jak czlowiek (na 8-9) a nie lez w lozku do 11 i do roboty na 12Nie da rady. Za bardzo lubie spać :DA poza tym najwczesniej moge iść do pracy na 9 (bo wczesniej to nie ma po co przychodzić) a wtedy i tak koniec o 17 najwczesniej a jak roboty jest duzo to i później, węc po co sie rano tak męczyc :) Za to jadę w sobotę do Białki na popołudnie. Będzie ktoś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 10 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2004 co to, forum snowboardowo-narciarskie czy co? :smile2: spotkamy się ( :) ) w niedzielę? (dzisiaj nie mamy siiiiiiiiiiły) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okrop Opublikowano 10 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2004 a sie wybredna zrobilas - to pisz o motocyklach :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mazda82 Opublikowano 10 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2004 dzis spotkanie we Free o 20:00 :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 11 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2004 dziś degustacja - chociaż radzę przyjśc z kupnym sprzętem - bo to co wyszło to mózgotrzep. Zparaszamy po 18.30, jezeli ktoś chce wiecej szczegółów to na PW, tel, gg, mail, osobiście ........................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rozio Opublikowano 11 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2004 mnie jeszcze od wczoraj wątroba boli :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtrvfr Opublikowano 12 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2004 Hej to co z dzisiejszym spotkamiem ?? ja jestem chętny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAWLOO Opublikowano 12 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2004 Witam Ja ktoś potrzebuje przezimować motor - to mam miejsce. Właśnie zakończyła się moja przygoda z samochodem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 13 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2004 Właśnie zakończyła się moja przygoda z samochodema co sie stalo? mam nadzieje,ze nie ukradli :) Nowe forum jakies takie okrojone po wlamaniu... 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 13 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2004 Wy to chyba robicie złośliwie... :)Zawsze się spotykacie wtedy jak ja mam inne plany... :(W piątek (nie wiem czy było coś) miałem firmową imprezę, a w niedzielę (też nie wiem czy coś było) byłem na deseczce w Białeczce.Było zaje...fajnie i wszystko mnie dzisiaj boli :( Sia! Co Ci sie nie podoba w temacie snowboardowym ?? :(Przeciez to tez jednosladowy pojazd :)Narciarzom mówimy stanowcze nie :D))(To sie teraz zacznie wojne - hyhy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 13 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2004 Narciarzom mówimy stanowcze nie :)))No to sam sobie jeździj 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 14 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2004 Przecież żartowałem z tymi narciarzami :)Lubię się droczyć z ujeżdżaczami boazerii :DJedzie ktoś w sobotę do Białki (jeszcze nie wiem czy rano czy popołudniu) ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muzyk Opublikowano 14 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2004 Miałem wrażenie, że ten temat ma ponad 80 stron - a teraz widzę niecałe 60, a nic nie piłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruff. Opublikowano 14 Grudnia 2004 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2004 Miałem wrażenie' date=' że ten temat ma ponad 80 stron - a teraz widzę niecałe 60, a nic nie piłem.[/quote'] Też się zdziwiłem, ale sprawdziłem czy pierwszy post na pierwszej stronie jest ten sam i jest, więc wygląda na to, że zmieniła się ilość postów na jednej stronie (bo nie sądzę, że ktoś się przebijał przez wszystkie strony i usuwał wybiórczo). Pamięta ktoś ile było przedtem postów na stronie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi