GrIsHaCkH Opublikowano 11 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2004 Dzis zrobilismy z Ruffem i Cosmosquikiem(?) mała traske. Troche zimno bylo ale tfardym trzeba byc a nie miętkim.....;) Też pryknołem sobie dziś traske.Było bardzo zajebiście, chciaż minimalnie ciało mi umarzło.Akumulatora jeszcze nie odpiołęm, liczę że jeszcze pośmigam ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
monka Opublikowano 11 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2004 A senior Ruff... Wspomogł budżet panstwa i swoje konto punktowe 100pln i 4 pkt >> a mialo byc 500 i 10pkt; (105 na 50)Ruff, ty szalejesz ;)Nie dosyc ze nowy motur, to jeszcze obcym kase oddajesz? Jak nie masz co z nia zrobic, to powiedz - cos sie wymysli ;)Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fellipe Opublikowano 11 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2004 Też pryknołem sobie dziś traske.Było bardzo zajebiście, chciaż minimalnie ciało mi umarzło.Akumulatora jeszcze nie odpiołęm, liczę że jeszcze pośmigam ;) ;) No ja tez jeszcze nie odpialem... ale jak temp. nie przekroczy 10 na termometrze to w moich ciuchachfun z jazdy watpliwy jest.. ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 11 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2004 fellipe - moja ksywka na tym forum sprawia problemy widzę ;) W jednym poście w dziale enduro pewien człowiek zwraca się do mnie per "cosmonesquiku"... Nie tak miało być ;) :mrgreen: Spox, zasadniczo mnie to nie przeszkadza ;) Jazda dziś była teges, finał po mieście podobał mi się szczególnie z racji pewnej dawki adrenaliny (spowodowanej czymś innym niż wyglądanie radiowozów) - fajne pycenie na wielopasmowych drogach to jest to! (Szczególnie fajnie z racji możliwości oglądania SVki przyspieszającej... GS Ruffa w lusterku wstecznym też fajny, acz mniej okazały - pewnie za sprawą tego, że lusterko wsteczne pomniejsza ;) )). Jutro powtórka z rozrywki? ;) ps. Ma ktoś taką kamerkę, którą można na klacie zamontować i filmować wybryki kumpli podczas jazdy? Możnaby coś fajnego skręcić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 12 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2004 Witam,a dziesiejsza pogoda to już było miodzio :twisted: (godz.12 i 18 stopni)Śmignęliśmy sobie z GrIsHaCkH-em parę ładnych kilometrów i był po prostu wypas ;) A Kraków jak?? Też nawinęliscie cosik?? Czy grzaliście siedzenia w domach ;) Pzdr @starte Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fellipe Opublikowano 12 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2004 u nas cały dzien taka mgła i wilgoc ze dawno tak nie bylo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavka Opublikowano 12 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2004 Witam, A Kraków jak?? Też nawinęliscie cosik?? Czy grzaliście siedzenia w domach ;) Pzdr @starte Ja dziś nawinąłem pare kilometrów, ... na kule :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrIsHaCkH Opublikowano 12 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2004 a dziś nawinąłem pare kilometrów, ... na kule :twisted: Pavka, nie wszyscy 4umowicze wiedzią, że kuśtykasz z nogą w gipsie. Mówiąc, że nawinołeś parę kilometrów na kule wzbudziłeś swojego rodzaju sensację. :mrgreen: ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matek Opublikowano 12 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2004 Ja dziś nawinąłem pare kilometrów, ... na kule a do kąd będzieś śmigał na tych kulach,zostaw je już w spokoju :mrgreen: Dziś w krakowie faktycznie była zajebista mgła,ale w Myslenicach piękna pogoda-niestety nie pośmigałem.Jutro jak będzie pogoda to mam nadzieje że zrobie małą rundke po okolicy.Ktoś jest chętny?(myśle że max to 200km,a gdzie to się wymyśli po drodze). witam! a może jesteście chetni na impreze taneczną w tą sobote w knajpie CarpeDiem2.knajpa w klimacie motocyklowym,potańczyć można a w sobote jest DJ który głównie rokowe kawałki puszcza.może wasze 4 litery po sezonie wsiodle należałoby rozruszać?apeluje do damskiego część formu!wyciągnijcie facetów!i jaaaaazdaaaaaa! Aha jutro będzie ktoś w CarpeDiem2.Powinienem wieczorkiem tam wpaść(w końcu sobotni wieczorek wolny).Kto jest chętny niech się nie zastanawia tylko wali do CarpeDiem2 -oj będzie się działo. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukazzz Opublikowano 12 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2004 Jutro? Carpe Diem 2? Aaa w jakich godzinach? Zakonczyłem choroby... trza nadrobic ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon Opublikowano 13 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2004 Ja myśle że sie tez stawie razem z Matkiem :lol: :lol: :lol: A jak on mówi ze sie bedzie działo to wiem ze bedzie ciekaiwie ;) wszyscy co mają chęć niech sie pojawią to może cuś chlapniemy :mrgreen: pozdrowionka dla wszystkich trzymających sie w tym temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 13 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2004 Carpie diem 2?? No jasne...tylko o ktorej? :oops: Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dragon Opublikowano 13 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2004 pewnie koło 19 ale napewno bedziemy bo ja chce tam zaglądnąć i MAtek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukazzz Opublikowano 13 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2004 To bedziemy z Legutem ok. 19. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siaśka Opublikowano 13 Listopada 2004 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2004 To my pewnie też się na chwilę pojawimy, bo już zaczynamy zapominać jak wyglądacie ;)przyniosę płytkę PAWLOO z jego filmem z Mnikowa... i coś tam jeszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi