Skocz do zawartości

nowy wygląd mojego sprzętu

marco
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Napisz i zareklamuj Twórcę :buttrock: Ja wiem kto to robił i się nie dziwię, że wyszło takie cudo :biggrin:

pzdr

Ja sie tylko domyslac moge kto to zrobil :evil: Ale kurcze, nie spodziewalbym sie ze Kubus takie cuda wyczarowac potrafi! :biggrin:

Slicznie to wyszlo :buttrock:

• Administrator
Ale kurcze, nie spodziewalbym sie ze Kubus takie cuda wyczarowac potrafi!

Slicznie to wyszlo

No dokładnie, abstrahując od tego, czy się komuś efekt wizualnie podoba, czy nie, trzeba uczciwie przyznać, że technicznie robota wykonana jest perfekcyjnie :biggrin:

pzdr

czyli kto robił już wiadomo znany poznański Ziomal naklejkarz :biggrin::):buttrock:

koszty to indywidualna kalkulacja i w tym wypadku objęte są tajemnica handlową

ogólnie to z założenia miał być on kolorowy i rzucający się w oczy

zrobiłem taki wygląd bo on poprostu pasował do tych owiewek tegoroczna wersja Camela jakoś nie za bardzo dawała się wpasować dlatego padło na takie wykonanie

dla zainteresowanych powiem że te oklejanie to bardzo dużo ciężkiej i bardzo niewdzięcznej roboty dlatego jeszcze raz dziękuję wykonawcy za wkład i poświęcenie

siemka

koszt naklejek to jakies 50 Euro dostepne sa na Ebay.com lub ebay.de

samo naklejanie nie jest trudne mi zajelo 2 dni z tym ze na swoja bylo cbr-e naklejalem 3 pasy o duzej wielkosci i tu byl problem zeby nie bylo babli powietrznych ale co tam woda z plynem od mycia naczyc i idzie jak po masle .

naklejki sa w komplecie juz po wycinane . dodam ze do takiego wzoru wypada dobrac resze kolorow zeby bylo jak orginal prosto z wyscigow .

super wyglad

Edytowane przez Andi

Jak Ci się podoba to Lux, bo najważniejsze zeby furka sie podobala właścicielowi.Jak dla mnie to wygląda gorzej niż bez naklejek.Zgadzam się z kimś kto powiedział parę postów wyżej " Spaćkałeś taki fajny motor"

Ale kazdy lubi co innego.

PZDR

dobrze wyglada? dla mnie to wyglada swietnie! kurde, piekny moto w pieknym malowaniu :icon_biggrin:

mam nadzieje ze kask z 46 juz nabyles ? :P

Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017