cytryna ( bandit 400 ) Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 (edytowane) no to teraz na miescie bedzie mozna Cie bez problemu rozpoznać :biggrin:gratuluje :buttrock: P.S te kierunki sa widoczne ?? Edytowane 9 Kwietnia 2006 przez cytryna ( bandit 400 ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Timac Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Prezentacja wzorowa :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Napisz i zareklamuj Twórcę :buttrock: Ja wiem kto to robił i się nie dziwię, że wyszło takie cudo :biggrin:pzdrJa sie tylko domyslac moge kto to zrobil :evil: Ale kurcze, nie spodziewalbym sie ze Kubus takie cuda wyczarowac potrafi! :biggrin: Slicznie to wyszlo :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2006 Ale kurcze, nie spodziewalbym sie ze Kubus takie cuda wyczarowac potrafi! Slicznie to wyszlo No dokładnie, abstrahując od tego, czy się komuś efekt wizualnie podoba, czy nie, trzeba uczciwie przyznać, że technicznie robota wykonana jest perfekcyjnie :biggrin:pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 czyli kto robił już wiadomo znany poznański Ziomal naklejkarz :biggrin::):buttrock:koszty to indywidualna kalkulacja i w tym wypadku objęte są tajemnica handlowąogólnie to z założenia miał być on kolorowy i rzucający się w oczyzrobiłem taki wygląd bo on poprostu pasował do tych owiewek tegoroczna wersja Camela jakoś nie za bardzo dawała się wpasować dlatego padło na takie wykonaniedla zainteresowanych powiem że te oklejanie to bardzo dużo ciężkiej i bardzo niewdzięcznej roboty dlatego jeszcze raz dziękuję wykonawcy za wkład i poświęcenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 dlatego jeszcze raz dziękuję wykonawcy za wkład i poświęcenie oj nie cukruj tak już :buttrock: ale moto naprawdę wygląda konkret :buttrock: muszę jeszcze zobaczyć na żywca :biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andi Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 (edytowane) siemka koszt naklejek to jakies 50 Euro dostepne sa na Ebay.com lub ebay.de samo naklejanie nie jest trudne mi zajelo 2 dni z tym ze na swoja bylo cbr-e naklejalem 3 pasy o duzej wielkosci i tu byl problem zeby nie bylo babli powietrznych ale co tam woda z plynem od mycia naczyc i idzie jak po masle . naklejki sa w komplecie juz po wycinane . dodam ze do takiego wzoru wypada dobrac resze kolorow zeby bylo jak orginal prosto z wyscigow . super wyglad Edytowane 10 Kwietnia 2006 przez Andi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MYCIOR Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Jak Ci się podoba to Lux, bo najważniejsze zeby furka sie podobala właścicielowi.Jak dla mnie to wygląda gorzej niż bez naklejek.Zgadzam się z kimś kto powiedział parę postów wyżej " Spaćkałeś taki fajny motor" Ale kazdy lubi co innego. PZDR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Administrator Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2006 Motonga oklejał l3ft z forum - to dla tych, którzy jeszcze nie skumali :Dpzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lisek1221 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Prawdziwy efekt jest dopiero na żywo- ja widziałem już moto Marco i mi sie podoba - DOBRA ROBOTA :D - aha jeszcze tylko ranty felg na żółto i będzie git :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qóba Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Mi się bardzo podoba, chociaz nie lubię V.Rossi'ego jako zawodnika :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 (edytowane) Marco jeszcze go nie widziałem na real. Ale może już nie długo. :D)Pozdrawiam serdecznie. Niech Ci się sprzęt dobrze sprawuje i śmigaj............ Edytowane 11 Kwietnia 2006 przez kris02 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nesbiter Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 http://img151.imageshack.us/my.php?image=dscf34117jm.jpghttp://img151.imageshack.us/img151/5997/dscf34117jm.th.jpg więcej fotekhttp://r1.fajnafotka.plNo git masz ten motor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wally Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 SUPER to wyszło :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
foks Opublikowano 11 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2006 dobrze wyglada? dla mnie to wyglada swietnie! kurde, piekny moto w pieknym malowaniu :icon_biggrin:mam nadzieje ze kask z 46 juz nabyles ? :P Cytuj Kawasaki GPZ500S 1991 -> Honda CBR 600 F3 1998 -> Suzuki GSX-R 750 K7 -> Suzuki DRZ 400 SM K5 -> Triumph Street Triple R 2014 & Vespa ET4 125 2004 -> BMW R NineT 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi