PGR Opublikowano 28 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2003 No toś postawił piwo jak Cie nie bedzie... mam nadzieje ze szybko odbijemy!! :twisted: :idea: :arrow: 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thors Opublikowano 28 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2003 super stronk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 29 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2003 Super pstrąg 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mata Opublikowano 29 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2003 Zapotrzebowanie na takie coś na pewno jest! Tylko nie wiem, co na to wszystko prawo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 29 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2003 Mata jakbyś chciał robić wszystko zgodnie z prawem to założę się, że teraz nie siedziałbyś przed kompem bo nie wydałbyś paru baniek na windowsa nie mowie juz o cenie 2500 za offica... Wiec pomińmy ten temat... :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzysiekCh Opublikowano 30 Maja 2003 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2003 Witaj!Sorki ze dopiero sie odzywam ale nie mialem netu!Sciec padla :) ale juz jest ok! Wielkie dzieki stary za schematy do Cbr'ek! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Jack Opublikowano 3 Czerwca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2003 czołgiem kochani :) na wstępie mojego listu przekazuję chleb, sól, i książke serwisową (prawdziwą) do VMX12 chyba wszystkich (406 stron). Polecam wszystkim z silnikami V yamachy ...... uwaga długaśne ze 30MB Pozdroofka pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 11 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2003 Jo Black Jack, Masz już może servisówkę do VFR RC 24 ??? A i jeszcze jedno... Po ściągnięciu pliku ACROBAT mi mówi że są jkieś błędy i nie może otworzyć .... Czy coś się dzieje podczas sciągania ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Jack Opublikowano 14 Czerwca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2003 Cześć ludzie W związku z powyższym zapytaniem Occult-a wnosze sie z apelem o zalatwienie servisowki do vfr-a z '86r bo na calym swiecie tego nie ma :P sa tylko partsy (które już zresztą wrzuciłem) A jest to całkiem popularny motocykl w polsce aha Dałem ks. serwisową do Suzi GV 1400 pozdrawiam wszystkich fanów Suzuki a w szczegółności Szrame :P PA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szramer Opublikowano 14 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2003 .............pozdrawiam wszystkich fanów Suzuki a w szczegółności Szrame :P PAweś sie qr*** ciągnij ,już nigdy więcej suzuki jak jedyne moto ,może być jako kolejne i gnić w serwisie :D :P :D :D Cytuj WERA#111 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Jack Opublikowano 16 Czerwca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2003 Wsadzilem na swoja stronke www.jacus.pq.pl emblematy jaki tylko mialem jest tego troche. Moze sie okazac konieczne zdobycie czegos co nazywa sie Adobe illustrator. jest też czcionka milhouse.ttf (czy cos) dla milosnikow hondy. (dla mnie :P ) trzeba ją zainstalować pod windows i można zrobić oryginalne naklejki. Jak je przygotować - tak jak reklamy naklejane (wycinanie ploterem, na papier transferowy i srrrruuu na odtłuszczony moto) Jakby co który jeszcze potrzebował to moge poszukać (ZA PIWO :P ) papapapa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Jack Opublikowano 16 Czerwca 2003 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2003 Aha - któryś tam miał problemy z ogladaniem pdf-ów Wiec przypominam że prawym myszy i zapisz element docelowy jako......... i dopiero z twardego go oglądać prosze :P papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 16 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2003 http://www.honda-v4.com/downloads.html- jest tam kilka manualek i katalogów części do różnych hond Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 16 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2003 Aha - któryś tam miał problemy z ogladaniem pdf-ów Wiec przypominam że prawym myszy i zapisz element docelowy jako......... i dopiero z twardego go oglądać prosze :P papa Tak, tak to wiemy :P Tylko już na twardym nie można otworzyć, coś się tam wyświetla "There an error......Może źle pliki się ściągają ??? Nie wiem. Kiki, Dzięki za lacza, mam nadzieję że coś tam będzie :D Zaraz sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 16 Czerwca 2003 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2003 Parts, parts i parts nie ma manuala do VFR '86 kur... Panowie jak się natkniecie na manuala do VFR '86-'89 to dajcie znać. Dzięki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi